پیام سپاهان

آخرين مطالب

«بنیاد شهید و امور ایثارگران» باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد بنیاد شهید و امور ایثارگران

«بنیاد شهید و امور ایثارگران» باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - سرپرست حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم معارفه سرپرست جدید حراست بنیاد کرمانشاه گفت: «بنیاد شهید و امور ایثارگران» باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد.

به گزارش ایثار، مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید اداره حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با حضور منصور بنی‌هاشمی سرپرست اداره حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران و خسرو شهیدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه و شورای اداری بنیاد استان در سالن جلسات ساختمان ستاد استان برگزار شد.
بنی‌هاشمی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س)، لزوم دقت نظر در انجام کار در حوزه حراست را یادآور شد و افزود: اهمیت خدمت در بنیاد را در تأکیدات و فرمایشات رهبری معظم انقلاب می‌توانیم به خوبی دریابیم و این مهم تکلیف ما را در این نهاد مقدس سنگین‌تر می‌کند. رهبر معظم انقلاب بنیاد را دستگاه عصمت و طهارت معرفی کرده و آن را نشانه حقانیت انقلاب دانسته‌اند لذا باید روحیه خدمتگزاری و تکریم به جامعه ایثارگری در این نهاد مقدس تقویت شود.
وی با اشاره به فرازی از توصیه‌های امام‌علی (ع) به مالک اشتر که می‌فرماید: «بازرسانی سری بر کارها بگمار تا افراد کارگزار وادار به امانت داری شوند افزود: بنیاد باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد و با بصیرت و آگاهی از منویات رهبر معظم انقلاب در اعتلای کشور و نظام اسلامی تلاش کند.
سرپرست حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران به وظایف همکاران حوزه حراست اشاره کرد و تصریح کرد: شناسایی آسیب های سازمانی از جمله کارهای امنیتی است که همکاران حراست می بایست با درایت و کاردانی لازم در پیشگیری از وقوع حادثه جلوگیری کرده و سعی بر سالم سازی و آرام کردن هر چه بیشتر محیط‌های اداری داشته باشند. دیپلماسی حرفه‌ای درسازمان و ارتباط مؤثر با مدیر را از دیگر وظایف حراست است و باید نگاه به کارکنان را در مسیر درست هدایت کرد و مسائل را برای آنان بخوبی تبیین و روشن کنیم.
خسرو شهیدی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور سرپرست حراست بنیاد مرکز و هیأت همراه به استان کرمانشاه، این سفر را مایه دلگرمی در جهت خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری عنوان کرد.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت ایثارگری استان کرمانشاه گفت: خطه کرمانشاه با تقدیم 9 هزار و 800 شهید والامقام، بیش از 23 هزار جانباز و تعداد یک هزار و 800 آزاده سرافراز نقش مهمی در دفاع از مرزهای نظام و دوران دفاع مقدس داشته است. همکاران ما در بنیاد کرمانشاه که مشتمل بر 14 شهرستان تابعه است. در سال گذشته با تلاش خوبی که از خود نشان دادند توانستند تعداد 28 هزار دیدار را در قالب طرح سپاس به انجام رسانند در حالی که تعهد ایجاد شده برای بنیاد استان تعداد 27 هزار دیدار در نظر گرفته شده بود. امسال نیز تعهدی که برای استان در نظر گرفته شده است 28 هزار دیدار است که امیدواریم با تلاش مجدانه خادمان شهدا این مهم نیز محقق شود.
شهیدی ضمن اشاره به اقدامات و فعالیت‌های بنیاد استان کرمانشاه، نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگری استان، تقاضای تسهیلات وام ضروری از سوی جمع کثیری از ایثارگران، نیاز به دو منطقه ای شدن بنیاد شهرستان کرمانشاه به منظور ارائه خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری، درخواست‌های متعدد جامعه هدف به منظور استفاده از تسهیلات زمین و مسکن و نیز مواردی از این دست را از مشکلات بسیار دست‌و‌پا‌گیر این بنیاد عنوان کرد.
در پایان این نشست از خدمات عزت‌اله قبادی سرپرست سابق اداره حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تقدیر و فرهاد نامدارپور به عنوان سرپرست جدید حراست بنیاد کرمانشاه معرفی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/795586/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اصفهان به‌عنوان «پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی» انتخاب شد

اصالت میدان امام اصفهان را قربانی اغذیه‌فروشی نکنیم

بارش پراکنده و رعدوبرق در شمال اصفهان؛ وزش باد شدید در راه است

فولاد مبارکه در اتاق شیشه ای

پیوستن ایران به جمع چند تولیدکننده کلاف API در دنیا به همت فولاد مبارکه/ تولید کلاف گرم API X 60 با وجود استاندارد‌های سخت‌گیرانه

قمصر، شهر گل و گلاب + فیلم

حفظ نخبگان یک ضرورت است/برگزاری اختتامیه جشنواره فن آفرینی با حضور نمایندگان یونیسف

دیدار مجدد با آیفون 16 پرو مکس؛ پرچم‌دار گران‌قیمتی که ارزش خرید ندارد!

مانیتور گیمینگ فیلیپس با پنل IPS و نرخ نوسازی تصویر 390 هرتز معرفی شد

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست هم‌اندیشی نکوداشت سالروز ورود علی ابن امام محمدباقر به کاشان برگزار شد

آقاجانلو: ضرورت تعیین نقطه بهینه تولید در فولاد مبارکه/ زرندی: سرمایه‌گذاری در اکتشاف؛ اولویت امسال فولاد مبارکه است

برگزاری ششمین دوره انتخابات کانون مداحان کاشان

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

فرونشست زمین، آثار تاریخی اصفهان را تهدید می‌کند

معلم نسل آینده باید تحلیل‌گر، خلاق و آشنا به فناوری باشد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آشنایی با مدارس علمیه باب العلم و دارالعلم کاشان

از وضعیت تکواندو در اصفهان تعجب می‌کنم/ تکلیف اعزام‌مان مشخص نیست‌

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

تأکید رئیس شورای شهراصفهان بر بهره‌گیری از سرمایه‌های خرد در توسعه شهر

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

ضرورت انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل جوان

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

اصفهان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال 2025 شد

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اختتامیه نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی در اصفهان برگزار می‌شود

نوغان‌داری ارزآور و صادراتی است

عکس نوشته: پله پله تا ملاقات خدا در تنها مسجد 5 طبقه جهان

نیروگاه خورشیدی 8 مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

یک نگرانی برای ورزش اصفهان؛ پالایش نفت در لیگ برتر می‌ماند؟

مادسازان Starfield از این بازی خسته شده‌اند

گوشی ارزان جدید هواوی Hi Enjoy 80 با طراحی پرچمدار معرفی شد

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

تکمیل، بهسازی و مرمت پشت بام موزه مردم شناسی جوشقان قالی

آزادی 47 زندانی مالی و جرایم غیرعمد استان در دهه کرامت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد