پیام سپاهان

آخرين مطالب

تقدیر از خدمات دولت در مناطق محروم/ اصفهان، استان برخوردار نیست اجتماعی

تقدیر از خدمات دولت در مناطق محروم/ اصفهان، استان برخوردار نیست
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - تعدادی از نمایندگان مردم شهرستان‌های استان اصفهان در نشست با دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن(ع) مشکلات و پیشنهادهای خود در حوزه‌های انتخابیه را مطرح کردند.
به گزارش خبرنگار ایمنا، تعدادی از نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی امروز پنجشنبه _ هجدهم خردادماه _ در نشستی با حضور استاندار و مدیران کل سازمان‌های مختلف استان اصفهان در حضور دبیر قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) سپاه، خواستار توجه بیشتر به نقاط حاشیه‌ای و محروم روستایی، شهری و عشایری این استان پهناور شدند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اصغر سلیمی، نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نخستین چیزی که در ذهن مدیران و وزیران کشور در زمان مراجعه به آنها با آوردن نام اصفهان خطور می‌کند، برخورداری و بهره‌مندی این استان بزرگ میانه کشور است. وی افزود: سمیرم و روستاهای آن در جنوبی‌ترین نقطه استان اصفهان واقع شده و با چندین استان محروم کشور هم مرز است.
وی اضافه کرد: منطقه سمیرم از داشتن یک کارخانه که دست کم یک‌هزار جوان را مشغول به کار کند بی‌بهره است و همین نشان می‌دهد بیکاری این خطه یک معضل جدی است.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی سمیرم را بزرگترین منطقه ییلاقی عشایر ایران دانست و خاطرنشان کرد: نبود ایل‌راه‌های عشایری مشکل اصلی مردم این خطه است.
در ادامه این نشست حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی، نماینده مردم شهرستان خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: برگزاری چنین جلساتی نشان از همت بالای نظام اسلامی برای زدودن گرد محرومیت از مناطق محروم دارد.
وی تصریح کرد: بیش از 120 هزار نفر از شهرها و روستاهای دیگر ساکن خمینی‌شهر شده‌اند که بخش زیادی از آنها نیاز به بهره‌مندی از خدمات بیشتر دارند و باید به آنها توجه کرد.
نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئولان مربوطه باید در کنار محرومیت روستاییان و عشایر، محرومیت شهرها و حاشیه کلانشهرها را نیز در نظر بگیرند و برای رفع محرومیت این مناطق برنامه‌ریزی کنند.
زهرا شیخی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه وضعیت فرونشست در استان اصفهان فاجعه‌بار است، خواستار توجه بیشتر مسئولان ملی به مناطق محروم و حاشیه‌ای اصفهان شد.
الهام آزاد، نماینده مردم شهرستان‌های خوروبیابانک و نائین در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: وسعت این دو شهرستان از همه شهرهای دیگر استان بیشتر است و به همین نسبت، شاهد محرومیت در بخش‌های مختلف هستیم.
وی با تقدیر از خدمات دولت و اقدامات انجام شده در بخش گازرسانی، توسعه شبکه بهداشت و بهسازی مدارس، تاکید کرد: تا همین یکی دو سال گذشته امکان حضور مردم و پزشک در بعضی خانه‌های بهداشت روستایی وجود نداشت، اما امروز با اعتبارات خوب تخصیص داده شده، شاهد بهسازی و احداث این مجموعه‌ها هستیم.
در پایان حجت‌الاسلام ناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان گفت: مسئولان ارشد کشور تنها مناطق مرکزی اصفهان را می‌بینند و گمان می‌کنند اصفهان استانی برخوردار است در حالی که اینگونه نیست.
وی تصریح کرد: ساخت 40 هزار مسکن برای محرومان و مستضعفان ضروری است، اما باید گفت علاوه بر افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، رزمندگان معسر این استان نیز نیازمند حمایت بیشتری هستند.
به گزارش ایمنا، این جلسه با حضور نمایندگان مجلس، استاندار، معاونان استاندار، مدیران ارشد استان اصفهان و دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در سالن جلسات استانداری اصفهان برگزار شد.
کد خبر 665978

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/738392/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین قیمت سوییت‌های فروشی در اصفهان + جدول

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

رقابت حساس سنگین وزن ها در اصفهان/ زارع و معصومی یک گام تا فینال

امیرحسین زارع، محبی را شکست داد؛ پادشاه در اصفهان تاج گذاری می کند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

بیداری ظرفیت‌های خفته جامعه در راستای گفتمان دولت وظیفه فرمانداران است

هیئت‌های مذهبی نقش مهمی در همبستگی اجتماعی مردم دارند

جام بین‌المللی کشتی اصفهان را شهری پیشرو در عرصه ورزش به جهان معرفی کرد/

انعکاس ملی و بین‌المللی رویدادهای شاهین‌شهر افزایش یابد

دانشگاه صنعتی اصفهان از برترین اکوسیستم‌های کارآفرینی کشور است

صنایع غذایی استان به تفاهمنامه نظارتی استاندارد و غذا و دارو نزدیک شدند

فرهیختگان و مدیران استان دسترنج معلمان این سرزمین هستند

اصفهان با کشتی‌گیرانِ جهان، پیام دوستی و دیپلماسی ورزشی داد

جام جهان پهلوان تختی در اصفهان آغاز شد

نهادهای فرهنگی ومذهبی بایدبه عنوان پایگاه‌های امت‌سازی وجهاد وارد عمل شوند

یاران قالیباف و پایداری‌ها در نبرد تازه بهارستان؛ پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی!

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

ادای احترام دانش آموز فولادشهری به ساحت مقدس امام رضا (ع) در روز ولادت + فیلم

سپاهان یا پرسپولیس؛ نیم سهمیه لیگ نخبگان در تهران است یا اصفهان!

روزگار از من گرفت

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

کانون‌های فعال گرد و غبار اصفهان نیازمند مدیریت جدی‌ است

میزبانی با الگو نظم ورزشی

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"