پیام سپاهان

آخرين مطالب

قیمت طلا و سکه با ریزش دوباره انس جهانی همراه می‌شود؟ اقتصادی

قیمت طلا و سکه با ریزش دوباره انس جهانی همراه می‌شود؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - روند قیمت طلا و سکه در بیشتر روزهای هفته گذشته، متاثر از اخبار سیاسی کاهش داشت. باید دید برای هفته نیمه‌تعطیل پیش رو، با توجه به افت دوباره قیمت انس جهانی، بازارساز چه خوابی برای دلار دیده است، تا بازار فلز زرد نیز از روند آن تاثیر بگیرد.

قیمت طلا و سکه در هفته گذشته به جهت سیگنال‌های مساعد سیاسی که روانه بازار شد در بیشتر روزها روند کاهشی داشت و سکه امامی به کانال 30 میلیون تومانی برگشت.

پیام سپاهان


روز پنجشنبه افزایش محدود قیمت دلار و رشد قیمت طلای جهانی باعث روند صعودی قیمت، در بازار داخلی طلا و سکه شد.
طی دو هفته اخیر روند رفت و برگشتی قیمت در بازار فلز زرد معامله‌گران را در فاز احتیاطی قرار داده است. فعالان بازار طلا و سکه نسبت به بازار بدبین شده‌اند و با احتیاط مبادله می‌کنند. این در حالی است که معامله‌گران حرفه‌ای دست از هر گونه مبادله‌ای کشیده‌اند و در انتظار ثبات نسبی در بازار فلز گرانبها هستند.
طلای جهانی بار دیگر ریخت
قیمت طلای جهانی که ابتدای این هفته تا محدوده 1945 دلاری رسیده بود پایان هفته گذشته به قیمت 1978 دلار رسید. اما انس بار دیگر نتوانست در روند افزایشی بماند و ریزش قیمت داشت. در لحظه نگارش این گزارش طلای جهانی با قیمت 1948 دلار معامله می‌شود.
با توجه به اینکه نیمه ابتدایی هفته جاری تعطیل است، نباید انتظار روند خاصی را از قیمت طلا و سکه داشت. به نظر می‌رسد بازارساز قصد دارد قیمت دلار را در همان کانال 51 تا 52 هزار تومانی حفظ کند. از همین رو قیمت در بازار فلز زرد نیز همانند هفته‌های گذشته بر مدار قیمت دلار خواهد چرخید و کاهش یا افزایش خاصی را تجربه نخواهد کرد.
سکه در کانال 30 میلیونی ماند
روز پنجشنبه 11 خرداد 1402 سکه امامی 291 هزار تومان افزایش قیمت داشت. این قطعه با رقم 30 میلیون و 588 هزار تومان معامله شد. سکه بهار هم افزایش 292 هزار تومانی داشت. این قطعه بار دیگر به کانال 27 میلیونی برگشت و با قیمت 27 میلیون و 287 هزار تومان معامله شد.
در آخرین روز هفته اخیر نیم سکه و ربع سکه هر کدام 100 هزار تومان افزایش قیمت داشتند و به ترتیب با قیمت 16 میلیون و 700 و 11 میلیون و 200 هزار تومان مبادله شدند.
روز قبل سکه گرمی نیز 100 هزار تومان رشد قیمت داشت و با رقم 6 میلیون و 600 هزار تومان معامله شد.
چرخش طلا بر مدار انس جهانی
روز پنجشنبه قیمت طلا با افزایش قیمت دلار و انس جهانی همراه شد. هر مثقال طلا در این روز با قیمت 10 میلیون و 840 هزار تومان معامله شد و حدود 30 هزار تومان افزایش قیمت داشت. هر گرم طلا نیز حدود 10 هزار تومان گران شد و با قیمت دو میلیون و 504 هزار تومان معامله شد. همچنین طلای دست دوم با قیمت دو میلیون و 470 هزار تومان معامله شد.
در آخرین روز هفته گذشته حباب سکه در تمام قطعات افزایش قیمت داشت. بیشترین مقدار افزایش قیمت حباب مربوط به سکه بهار با 130 هزار تومان رشد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/736531/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین قیمت سوییت‌های فروشی در اصفهان + جدول

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

رقابت حساس سنگین وزن ها در اصفهان/ زارع و معصومی یک گام تا فینال

امیرحسین زارع، محبی را شکست داد؛ پادشاه در اصفهان تاج گذاری می کند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

بیداری ظرفیت‌های خفته جامعه در راستای گفتمان دولت وظیفه فرمانداران است

هیئت‌های مذهبی نقش مهمی در همبستگی اجتماعی مردم دارند

جام بین‌المللی کشتی اصفهان را شهری پیشرو در عرصه ورزش به جهان معرفی کرد/

انعکاس ملی و بین‌المللی رویدادهای شاهین‌شهر افزایش یابد

دانشگاه صنعتی اصفهان از برترین اکوسیستم‌های کارآفرینی کشور است

صنایع غذایی استان به تفاهمنامه نظارتی استاندارد و غذا و دارو نزدیک شدند

فرهیختگان و مدیران استان دسترنج معلمان این سرزمین هستند

اصفهان با کشتی‌گیرانِ جهان، پیام دوستی و دیپلماسی ورزشی داد

جام جهان پهلوان تختی در اصفهان آغاز شد

نهادهای فرهنگی ومذهبی بایدبه عنوان پایگاه‌های امت‌سازی وجهاد وارد عمل شوند

یاران قالیباف و پایداری‌ها در نبرد تازه بهارستان؛ پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی!

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

ادای احترام دانش آموز فولادشهری به ساحت مقدس امام رضا (ع) در روز ولادت + فیلم

سپاهان یا پرسپولیس؛ نیم سهمیه لیگ نخبگان در تهران است یا اصفهان!

روزگار از من گرفت

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

کانون‌های فعال گرد و غبار اصفهان نیازمند مدیریت جدی‌ است

میزبانی با الگو نظم ورزشی

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"