پیام سپاهان

آخرين مطالب

خبر بد کارشناسان برای بازار ارز

خریداران دلار رکب خوردند؛ افزایش قیمت دلار اقتصادی

خریداران دلار رکب خوردند؛ افزایش قیمت دلار
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - در نخستین ساعات امروز قیمت دلار در نیمه کانال 51 هزار تومان بود و این امیدواری می‌رفت که روند نزولی بازار ادامه پیدا کند. اما کمی بعد از شروع معاملات، قیمت دلار دوباره بالا رفت و به کانال 52 هزار تومان نزدیک شد.

گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد معاملات بازار جریان داشت و البته فروشندگان خانگی، به خاطر نگرانی از ریزش بیشتر قیمت، وارد بازار شده و اقدام به فروش دلار کرده بودند. اگرچه برخی امیدوار بودند دلار وارد کانال 50 هزار تومان شود و از آنجا به کانال 40 هزار تومانی برود، اما دلار به این عده رکب زد و نهایتا در محدوده 51 هزار تومانی خود را تثبیت کرد.
انتظار چند روزه بازار برای سفر سلطان عمان به تهران به پایان رسید، اما روند دلار تغییر چندانی نکرد. برخی معتقدند هنوز خبر اصلی این سفر به بازار نرسیده و برخی دیگر می‌گویند همین که قیمت دلار در چند روز گذشته افزایش نداشته، تاثیر این سفر است. چون آنچه در مرز‌های شرقی ایران می‌گذرد پیام‌آور افزایش قیمت دلار است.
به عبارتی بازار ارز این روز‌ها تحت تاثیر دو خبر مهم بود؛ یکی سفر سلطان عمان که بسیاری آن را مقدمه مذاکرات هسته‌ای جدید می‌دانند و دیگری درگیری در مرز‌های شرقی که تدوام آن می‌تواند مستقیما بر قیمت ارز در بازار فردوسی تاثیر بگذارد. اما به نظر می‌رسد سفر سلطان عمان جو منفی شکل گرفته درباره درگیری‌های مرزی را کنترل کرد و اگرچه باعث کاهش قیمت دلار نشد، اما اجازه رشد بیشتر قیمت دلار را هم نداد.
البته دیدگاه دیگری هم وجود دارد. آن هم اینکه بازار ارز تاکنون بار‌ها خبر آغاز مذاکرات و نزدیکی به توافق هسته‌ای را شنیده و مدت‌هاست که در برابر آن واکنش چندان زیادی نشان نمی‌دهد. در یک سال گذشته انتشار هر خبر جدیدی از مذاکرات هسته ای، بازار را کاهشی نکرده و نهایت تاثیر آن درجا زدن قیمت دلار برای چند روز بوده است.
چرا قیمت دلار کاهش نیافت؟
اکنون هم بازار به همان سمت رفته است. در چند روز گذشته جو بازار ارز انتظاری بود و معامله‌گران در انتظار اخبار جدید بودند. اما گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد معاملات بازار جریان داشت و البته فروشندگان خانگی، به خاطر نگرانی از ریزش بیشتر قیمت، وارد بازار شده و اقدام به فروش دلار کرده بودند. اگرچه برخی امیدوار بودند دلار وارد کانال 50 هزار تومان شود و از آنجا به کانال 40 هزار تومانی برود، اما دلار به این عده رکب زد و نهایتا در محدوده 51 هزار تومانی خود را تثبیت کرد.
این مقاومت قیمت دلار برای کاهش بیشتر، نگرانی‌هایی را در بازار و در بین کارشناسان ایجاد کرده است. کارشناسان اقتصادی این میزان از مقاومت دلار بالای 50 هزار تومان را مثبت نمی‌دانند. از آن جمله برزو حق‌شناس، کارشناس اقتصادی گفت: به شکل سنتی، قیمت دلار در خرداد و تیر در کف قیمت سالانه است. اینکه دلار در محدوده 50 تا 52 هزار تومان مانده باعث نگرانی است. چون اگر قرار باشد قیمت کنونی، کف قیمت دلار آزاد باشد کار در باقیمانده سال سخت می‌شود.
این کارشناس تاکید می‌کند سیگنال‌های امیدوارکننده‌ای در بازار وجود داشت و ما امیدوار بودیم دلار به زیر 50 هزار تومان برسد، اما گویا بازار فعلا تمایلی به افت ندارد و همین مساله کار دلار برای ادامه سال را سخت می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/734819/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین قیمت سوییت‌های فروشی در اصفهان + جدول

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

رقابت حساس سنگین وزن ها در اصفهان/ زارع و معصومی یک گام تا فینال

امیرحسین زارع، محبی را شکست داد؛ پادشاه در اصفهان تاج گذاری می کند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

بیداری ظرفیت‌های خفته جامعه در راستای گفتمان دولت وظیفه فرمانداران است

هیئت‌های مذهبی نقش مهمی در همبستگی اجتماعی مردم دارند

جام بین‌المللی کشتی اصفهان را شهری پیشرو در عرصه ورزش به جهان معرفی کرد/

انعکاس ملی و بین‌المللی رویدادهای شاهین‌شهر افزایش یابد

دانشگاه صنعتی اصفهان از برترین اکوسیستم‌های کارآفرینی کشور است

صنایع غذایی استان به تفاهمنامه نظارتی استاندارد و غذا و دارو نزدیک شدند

فرهیختگان و مدیران استان دسترنج معلمان این سرزمین هستند

اصفهان با کشتی‌گیرانِ جهان، پیام دوستی و دیپلماسی ورزشی داد

جام جهان پهلوان تختی در اصفهان آغاز شد

نهادهای فرهنگی ومذهبی بایدبه عنوان پایگاه‌های امت‌سازی وجهاد وارد عمل شوند

یاران قالیباف و پایداری‌ها در نبرد تازه بهارستان؛ پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی!

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

ادای احترام دانش آموز فولادشهری به ساحت مقدس امام رضا (ع) در روز ولادت + فیلم

سپاهان یا پرسپولیس؛ نیم سهمیه لیگ نخبگان در تهران است یا اصفهان!

روزگار از من گرفت

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

کانون‌های فعال گرد و غبار اصفهان نیازمند مدیریت جدی‌ است

میزبانی با الگو نظم ورزشی

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"