پیام سپاهان

آخرين مطالب

مالکی در نشست خبری مطرح کرد:

مراجعه 365 هزار خودرو به مراکز معاینه فنی در سال جاری/ راه‌اندازی دومین مرکز معاینه فنی ویژه بانوان در سال جاری شهرداری تهران

مراجعه 365 هزار خودرو به مراکز معاینه فنی در سال جاری/ راه‌اندازی دومین مرکز معاینه فنی ویژه بانوان در سال جاری
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرعامل سازمان معاینه فنی گفت: در سال جاری تا به امروز 365 هزار خودرو به مراکز مراجعه کردند.

به گزارش خبرنگار شهر؛ شادی مالکی، مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در نشست خبری امروز -دوشنبه 8 خردادماه- در جمع خبرنگاران گفت: کلانشهرها به جهت رشد بی رویه جمعیت و وسایل نقلیه موتوری (برای مثال در تهران به ازای هر انسان یک موتور تردد می‌کند) با مشکلاتی رو به رو است. بنابراین، ترویج رویکردهای محیط زیستی بدون مشارکت مردم میسر نیست.
وی ادامه داد: معاینه فنی اول از منظر کاهش الودگی هوا و دوم از جهت ایمنی فنی یک الزام رانندگی است و کلیه راکبان وسایل نقلیه ملزم هستند برای حصول اطمینان از وسیله خود نسبت به اخذ گواهی مربوطه اقدام کنند. برگه گواهی معاینه فنی یعنی ضمانتی برای یک رانندگی ایمن. در پایش خودروها متوجه شدیم که 26 درصد خودروها در سال جاری در زمان مراجعه موفق به اخذ گواهی معاینه فنی نشدند.
مالکی بیان کرد: از منظر قانون اگر خودرویی معاینه فنی نداشته باشد در روز 50 هزار تومان جریمه می‌شود و خودروهای دودزا ممکن است متوقف و فک پلاک بشوند. فارغ از الزامات قانونی به جهت حصول اطمینان فنی و محیط زیستی شهروندان، خودروها بایستی به مراکز مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه در تهران 17 مرکز معاینه فنی ثابت، 7 خط سیار، 3 مرکز مخصوص ماشین‌های سنگین و 11 مرکز مربوط به موتور سیکلت فعال هستند، گفت: یک میلیون و 700 هزار دستگاه خودرو در سال گذشته به مراکز ما مراجعه کردند و در سال جاری نیز تا به امروز 365 هزار خودرو به مراکز مراجعه کردند. اما در حوزه خودروهای سنگین سال گذشته مجموعا 7 هزار خودرو به مراکز مراجعه کردند.
به گفته وی؛ سال گذشته در بخش موتورسیکلت‌ها متاسفانه کمتر از 500 دستگاه مراجعه کردند. البته این مقدار نسبت به سال 1400 افزایش پیدا کرده است.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی ادامه داد: خدماتی نظیر کارواش، کارشناسی رنگ و بدنه، واحدهای تعمیراتی با این رویکرد که شهروندان کلیه چالش‌های خودرویی خود را مرتفع کنند در مراکز حضور دارند. 30 درصد از مراجعین ما بانوان هستند و بعد از احصا آمارها متوجه شدیم که مرکز آبشناسان بیشترین مراجعه بانوان را دارد. بنابراین باتوجه به درخواست بانوان اولین تعمیرگاه بانوان در مرکز آبشناسان در بهمن سال گذشته افتتاح کردیم. همچنین بانوانی در حوزه تعمیر خودرو متخصص هستند و جایی برای ارائه تخصص خود ندارند؛ در سال جاری دومین مرکز بانوان افتتاح خواهد شد و این افراد می‌توانند در این محل به فعالیت بپردازند.
مالکی بیان کرد: اضافه شدن 8 خط سیار در کمتر از یک ماه آینده انجام می شود. با این اقدام 200 هزار خودرو به ظرفیت مراکز اضافه می‌شود.در حال حاضر مراکز معاینه فنی تهران حدود 3 میلیون ظرفیت سالانه دارد.
وی تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های من به عنوان شهروند صف‌های طولانی مراکز معاینه فنی بود. با دستور شهردار تهران نسبت به فراهم کردن زیرساخت‌ها در بازه زمانی 3 ماهه اقدام کردیم و 10 مرکز اینترنتی صرفا به صورت اینترنتی فعال هستند. شهروندان با مراجعه به «تهران من» مراحل ثبت نام خود را طی می‌کنند و بعد از مراجعه به مرکز در بازه زمانی 20 الی 30 دقیقه کار خود را به انجام می‌رسانند.
مالکی افزود: از ابتدای سال 18 درصد از خودروهای مراجعه کننده موفق به اخذ گواهی شدند و کسی که گواهی برتر را دریافت کند می‌تواند از تخفیف 30 درصدی تردد در طرح ترافیک بهره‌مند می‌شود. مرکز معاینه فنی چمران هم به عنوان معاینه تخصصی تاکسی به زودی افتتاح می‌شود.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/734707/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست هم‌اندیشی نکوداشت سالروز ورود علی ابن امام محمدباقر به کاشان برگزار شد

آقاجانلو: ضرورت تعیین نقطه بهینه تولید در فولاد مبارکه/ زرندی: سرمایه‌گذاری در اکتشاف؛ اولویت امسال فولاد مبارکه است

برگزاری ششمین دوره انتخابات کانون مداحان کاشان

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

فرونشست زمین، آثار تاریخی اصفهان را تهدید می‌کند

معلم نسل آینده باید تحلیل‌گر، خلاق و آشنا به فناوری باشد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آشنایی با مدارس علمیه باب العلم و دارالعلم کاشان

از وضعیت تکواندو در اصفهان تعجب می‌کنم/ تکلیف اعزام‌مان مشخص نیست‌

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

تأکید رئیس شورای شهراصفهان بر بهره‌گیری از سرمایه‌های خرد در توسعه شهر

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

ضرورت انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل جوان

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

اصفهان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال 2025 شد

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اختتامیه نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی در اصفهان برگزار می‌شود

نوغان‌داری ارزآور و صادراتی است

عکس نوشته: پله پله تا ملاقات خدا در تنها مسجد 5 طبقه جهان

نیروگاه خورشیدی 8 مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

یک نگرانی برای ورزش اصفهان؛ پالایش نفت در لیگ برتر می‌ماند؟

مادسازان Starfield از این بازی خسته شده‌اند

گوشی ارزان جدید هواوی Hi Enjoy 80 با طراحی پرچمدار معرفی شد

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

تکمیل، بهسازی و مرمت پشت بام موزه مردم شناسی جوشقان قالی

آزادی 47 زندانی مالی و جرایم غیرعمد استان در دهه کرامت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

برگزاری بوت‌کمپ تخصصی خوانش نستعلیق برای طراحان تایپ

توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل

سهمیه‌بندی واردات موبایل در 1404؛ فرصت یا تهدید برای بازار تلفن همراه؟

تریلر جدید جی‌تی‌ای 6 در روز اول رکوردی تاریخی ثبت کرد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

کاپیتان استقلال به بازی با سپاهان نمی‌رسد؟