پیام سپاهان

آخرين مطالب

تقدیر جمعی از اعضای شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری در منطقه 12 شهرداری تهران

تقدیر جمعی از اعضای شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری در منطقه 12
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جمعی از اعضای شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری تهران در خیابان 17 شهریور و میدان امام خمینی (ره) تقدیر کردند.

به گزارش خبرنگار شهر ، محمد آخوندی در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش از محلات منطقه 12 با بیان اینکه امروز وظیفه داریم پس از دو سال کارهایی را که انجام می شود اعلام کنیم، اظهار کرد: در منطقه 12 شهر تهران 46 پروژه از 54 پروژه توسعه محلی اجرا شد و از 28 پروژه غیرمستمر نیز 24 پروژه اجرایی شده و چهار طرح نیز در حال اجراست.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اشاره به بازگشایی محور شمالی میدان امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: این طرح نیاز به نقدینگی دارد که در خصوص آن با شهرداری صحبت کرده ایم و اگر نقدینگی تخصیص نیابد، به یک معضل تبدیل خواهد شد؛ لذا نقدینگی باید تأمین شود تا بازگشایی صورت بگیرد.
آخوندی با بیان اینکه اگر جایی مدیری خوب کار می کند باید مراقب باشیم که او را جابجا نکنیم تا آن بخش با مشکل مواجه شود، تصریح کرد: ما اینجا مستأجر هستیم و کسانی که قرار است شهر را اداره کنند، آنهایی هستند که سالها در شهرداری تجربه و سابقه فعالیت و مدیریت دارند.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز تأکید کرد: وقتی مدیری در بخشی به خوبی کار می کند، نباید او را جابجا کنیم که کارهای خوب او در آن بخش باقی بماند؛ این موضوع باید در شهرداری دنبال شود.
وی با بیان اینکه باید ساختمان میدان امام خمینی(ره) زودتر تکمیل شود، یادآور شد: کار ساختمانی هنوز به اتمام نرسیده و با توجه به هزینه های زیادی که صورت گرفته، نیمه کاره رها شده و باید تکمیل شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: موزه و سالن شهر در این ساختمان پیش بینی شده و کاربری مشخص است و باید تعیین تکلیف آن سریعتر صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات بازار بسیار سخت و پیچیده است، گفت: انجام اقداماتی همچون حمل پسماند، نگهداشت بازار، تجهیزات آتش نشانی، برق بازار و مواردی از این قبیل بسیار سخت است.
جعفر تشکری هاشمی نیز با اعلام اینکه ایجاد رفیوژ میانی به صورت سبز کاری خطرناک و بیهوده است، اظهار کرد: آبیاری در وسط خیابان برای کارگران فضای سبز بسیار خطرناک است و بعضاً منجر به تصادف موتور سواران می شود و آب جاری شده در خیابان منجر به آسیب به آسفالت خواهد شد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با تأکید بر اینکه هزینه برای رفیوژ سبز باید در پیاده روها صرف شود، خاطرنشان کرد: درختان می توانند به جای غرس در وسط خیابان به تلطیف وضعیت پیاده روها کمک کنند.
وی ادامه داد: پیشنهاد من این است که هزینه های زائد حذف شود و پولی که مردم بابت عوارض می دهند برای کارهای بیهوده هزینه نشود.
تشکری هاشمی با اشاره به انهدام سنگ فرش گران قیمت خیابان 17 شهریور، تصریح کرد: نهضت آسفالت معابر عارضه محسوب می شود و سنگ فرش می تواند به جذابیت معابر کمک کند؛ پوشش تمام خیابان ها با آسفالت چندان مطلوب نیست.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با بیان اینکه بنده سالها در این منطقه ساکن و شاهد پویایی در آن هستم، گفت: بازگشایی معبر در خیابان 17 شهریور موجب رضایتمندی ساکنان و شهروندان شد که قابل تقدیر است.
وی با تأکید بر اینکه بازسازی کف پوش میدان امام خمینی(ره) نیز اتفاق خوبی بود که از این بابت تقدیر می کنیم، یادآور شد: وضعیت بوستان های این منطقه و همچنین ایمنی بازار نیاز به ارائه گزارش دارد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با اشاره به محدودیت های ارتفاعی در پردیس های حکومتی خیابان مجاهدین، خاطرنشان کرد: این موضوع نارضایتی کسانی را که در این خیابان ملک دارند، به دنبال داشته است.
سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورا نیز با بیان اینکه منطقه 12 منطقه پر مسئله ای است و اتفاقات خوبی در دوره ششم مدیریت شهری در این منطقه افتاده است، گفت: هر آنچه در نوسازی بازار ورود کنیم به ایمنی آن کمک کرده ایم و اگر مجموعه های مرتبط با هم همکاری کنند، اتفاقات خوبی افتاد که در همین راستا بین کمیته گردشگری، معاونت شهرسازی و سازمان نوسازی کمیته مشترکی برای این موضوع تشکیل خواهد شد.
وی ادامه داد: اتفاقی که برای میدان امام حسین(ع) و خیابان 17 شهریور افتاد، مردانگی ما بود که دیدیم طرحی که قبل از این اجرا شده بود، تأثیری در رفع مشکل مردم نداشت و برای رفع آن اقدام نکردیم.
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا نیز با بیان اینکه سنگ فرش این خیابان برای پیاده روها بود و شهرداری ناچار به جمع آوری آن شد، گفت: در رفیوژ میانی خیابان 17 شهریور از کاشت درخت خودداری شده و آبیاری قطره ای در نظر گرفته شده که نیاز به حضور کارگران در بخش میانی خیابان نیست؛ با اقدامات صورت گرفته چهره این خیابان عوض شده و جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/734357/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست هم‌اندیشی نکوداشت سالروز ورود علی ابن امام محمدباقر به کاشان برگزار شد

آقاجانلو: ضرورت تعیین نقطه بهینه تولید در فولاد مبارکه/ زرندی: سرمایه‌گذاری در اکتشاف؛ اولویت امسال فولاد مبارکه است

برگزاری ششمین دوره انتخابات کانون مداحان کاشان

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

فرونشست زمین، آثار تاریخی اصفهان را تهدید می‌کند

معلم نسل آینده باید تحلیل‌گر، خلاق و آشنا به فناوری باشد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آشنایی با مدارس علمیه باب العلم و دارالعلم کاشان

از وضعیت تکواندو در اصفهان تعجب می‌کنم/ تکلیف اعزام‌مان مشخص نیست‌

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

تأکید رئیس شورای شهراصفهان بر بهره‌گیری از سرمایه‌های خرد در توسعه شهر

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

ضرورت انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل جوان

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

اصفهان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال 2025 شد

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اختتامیه نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی در اصفهان برگزار می‌شود

نوغان‌داری ارزآور و صادراتی است

عکس نوشته: پله پله تا ملاقات خدا در تنها مسجد 5 طبقه جهان

نیروگاه خورشیدی 8 مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

یک نگرانی برای ورزش اصفهان؛ پالایش نفت در لیگ برتر می‌ماند؟

مادسازان Starfield از این بازی خسته شده‌اند

گوشی ارزان جدید هواوی Hi Enjoy 80 با طراحی پرچمدار معرفی شد

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

تکمیل، بهسازی و مرمت پشت بام موزه مردم شناسی جوشقان قالی

آزادی 47 زندانی مالی و جرایم غیرعمد استان در دهه کرامت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

برگزاری بوت‌کمپ تخصصی خوانش نستعلیق برای طراحان تایپ

توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل

سهمیه‌بندی واردات موبایل در 1404؛ فرصت یا تهدید برای بازار تلفن همراه؟

تریلر جدید جی‌تی‌ای 6 در روز اول رکوردی تاریخی ثبت کرد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

کاپیتان استقلال به بازی با سپاهان نمی‌رسد؟