پیام سپاهان

آخرين مطالب

نشست قاضی زاده با نخبگان تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان لرستان/ نخبگان شاهد و ایثارگر پیشران جامعه ایثارگری هستند/نخبگان ایثارگر پیشتاز جهاد تبیین و آگاه‌سازی جامعه هستند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز دوشنبه اول خردادماه در ادامه سفر استانی به لرستان در نشست هم‌اندیشی با نخبگان تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان لرستان، گفت: نخبگان شاهد و ایثارگر در عرصه‌های مختلف پیشران جامعه ایثارگری هستند.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این نشست با بیان اینکه حضور در جمع مردم غیور و دلاور استان لرستان باعث افتخار است، گفت: مقام معظم رهبری مردم لر را با صفا، درخشان، مخلص مثل آب زلال و عاشق دین معرفی می‌کنند و می‌فرمایند که خدمت به این مردم خدمت به دین است، این جایگاه خدمت والا است که رهبر معظم انقلاب اینگونه به این مردم توجه دارند، لازم است مسئولان استان لرستان با توجه به اینکه این استان در بسیاری از شاخص‌ها میانگین آن از کشور عقب است توجه بیشتری به توسعه و زیرساخت‌های این استان داشته باشند و ما تلاش کردیم این کار محقق شود و این مسیر ادامه پیدا کند.
معاون رئیس جمهور خطاب به نخبگان شاهد و ایثارگر، گفت: شما عزیزان رهبران اجتماعی هستید و مرجعیت فکری دارید، اگر جامعه نخبگان به این باور برسند که می‌توانند در اوضاع کشور تغییر ایجاد کنند می‌توانند جامعه را با خود همراه کنند و دولت‌ها به تنهایی و بدون نخبگان و خواص نمی‌توانند تحولات اساسی و بنیادین و ماندگار ایجاد کنند. ممکن است یک دولتی پلی بسازد اما نمی‌تواند نهادسازی اجتماعی در جامعه انجام دهد. سلامت اجتماعی جامعه را افزایش و آسیب اجتماعی جامعه را کاهش دهند اما نخبگان روی سبک زندگی مردم اثرگذار هستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت مفهوم مردمی سازی و اینکه در همه ابعاد نقش مردم نیاز سازمان‌دهی و رهبری توسط نخبگان را دارد، خاطرنشان کرد: چه کسی می‌تواند مردم را ساماندهی کنند و در ابعاد اقتصادی، فرهنگی این کار راهبرانی در میدان می‌خواهد که این وظیفه خواص است، تبیین و آگاه‌سازی یا همان جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند وظیفه نخبگان است. این امر توسط رسانه‌ها و صدا سیما مطرح شده اما چقدر می‌تواند به جامعه نفوذ پیدا کند.
وی افزود: جهاد تبیین همراهی و همسویی نخبگان جامعه را می‌طلبد و البته در پیشاپیش همه نخبگان ایثارگر مطرح هستند زیرا نخبگان شاهد و ایثارگر هم خون با انقلاب اسلامی هستند و برای پیروزی و حفظ این انقلاب جان دادند و جان و روح آنها درگیر است و برای حفظ سرزمین انگیزه بالاتری دارند تا این پرچم پر افتخار را همچنان بر افراشته نگه دارند و کار را جلوتر پیش ببرند و به قله‌های بالاتر برسانند.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه ایثارگری مقطع زمانی ندارد، ادامه داد: ایثارگری و جهاد مربوط به مرز‌ها و زمان خاصی نیست. ما کشوری مستقل و مردمی عزت‌مند داریم که می‌خواهیم روی پای خودمان باشیم و تحت سلطه نباشیم برای همین جنگ همه جانبه و تمام‌عیار بدون زمان علیه ما در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و علمی وجود دارد، دشمنان خارجی مجهز با منابع گسترده و یک عده در داخل کشور که همراه یا فریب خورده هستند به دنبال این هستند که اگر نقص و کمبودی وجود دارد آن را به مکتب انقلاب سرایت بدهند. اگر نقصی در یک فرد مسلمان مشاهده کنند آن را ‌به اسلام ارجاع می‌دهند و این اتفاق و شبهه ذهنی کار ایثارگران را سخت‌تر می‌کند زیرا قبلاً این جنگ سخت در مقابل دشمنان بوده است اما امروز دشوارتر از گذشته است.
معاون رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مسئولان باید به گفتمان سازی انقلابی در سطح جامعه بیشتر توجه کنند و باورهای سنتی را کنار بگذارند، گفت: باید اعتماد به نفس پیدا کنیم. همان اعتماد به نفسی که در جنگ تحمیلی در مقابل قدرت‌های چند هزار میلیارد دلاری بیگانگان پیدا کردیم و با یک هزارم آن جلوی آن‌ها ایستادیم و اجازه ندادیم به این خاک تعرض کنند که به دلیل اعتماد به نفس، خودباوری و احساس عزت بود و لازم است که دوستان تلاش کنند تا بیشتر در این عرصه قدم برداریم.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی گفت: نخبگان ایثارگر موتور پیش برنده جامعه ایثارگری هستند و اگر جامعه هدف ما متقاضی شغل در جامعه ما هستند باید افراد نخبه کارآفرینی کنند زیرا 15 درصد افراد یک جامعه می‌توانند کارآفرین باشند. در طول این 40 سال تسهیلات خوداشتغالی زیادی به ایثارگران داده شده است اما نرخ بیکاری بالا است و لازم است که نخبگان جامعه ایثارگر پیش ران باشند یعنی اشتغال را توسعه دهند و سایر افراد را به کار بگیرند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و موضوع جذب و اجرای منابع تبصره 16 در این نشست، گفت: در عرصه‌های مختلف باید کار فرهنگی، مردم پایه و محله محور انجام داد و اما اینکه در یک منطقه، شهرستان و روستا چه کسی مدیریت کند باید نخبگان جامعه هدف میدان‌دار باشند و به بنیاد کمک کنند، در حوزه فرهنگی فعالیت داشته باشند و یکی از برنامه جدی ما این است که در بنیاد توسط تشکل‌ها و چهره‌های مؤثر و فعال ایثارگری این اقدامات انجام شود.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به برگزاری چهلمین سالگرد شهید بروجردی، گفت: مقام شهدا بالا است و همه آنها انتخاب شده خدای رحمان هستند. شهدای دیگری مثل شهید «سید نور خدا موسوی» در این استان جزو قله‌های شناخته شده هستند و ما وظیفه داریم کار «شهید پژوهی» در مدرسه، مسجد و محله انجام دهیم و این اساس اقدامات بنیاد است، ما تلاش می‌کنیم با ساخت فیلم در این حوزه حرکت کنیم تا نگاه‌ها به جامعه ایثارگری تغییر کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقشی که ایثارگران در فعالیت‌های جهادی برای کمک به مردم دارند، گفت: این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که ایثارگران هنوز هم پای کار هستند و مردم با آنها همراهی می‌کنند. در حوزه توسعه دانش‌بنیان خانه خلاق ایجاد شده است و اداره کل استعدادیابی تشکیل شده است که به دنبال تربیت مدیران آینده در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است و ما در هر حال می‌خواهیم از جامعه ایثارگری برای پیشبرد اهداف انقلابی اقتصادی، دانش‌بنیان به عنوان رکن اقتصاد کشور استفاده کنیم، ما تلاش کردیم با حمایت ایثارگران در حوزه دانش‌بنیان و استارت آپ‌ها به رشد پایدار اقتصادی کشور کمک کنیم.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به افزایش دو و نیم برابری بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بودجه بنیاد از 31 هزار میلیارد تومان در سال 1400 به 75 هزار میلیارد تومان رسیده است و هیچ دستگاهی به این میزان رشد بودجه را نداشته است برای همین مستمری والدین شهدا که 2 میلیون تومان بود امسال 7 میلیون تومان می‌شود هر چند که این مبالغ پاسخگوی زندگی ایثارگران نیست اما این مستمری به عنوان هدیه تعریف شده است.
معاون رئیس جمهور در مورد اجرای طرح سپاس گفت: 430 هزار مورد دیدار با ایثارگران در سال 1401 توسط انجام شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان گفت: گلزار مطهر شهدا پایگاه توسعه فرهنگی است و شهدا امام زادگان عشق هستند و باید گلزار شهدا تبدیل به میعادگاه معنوی عبادی شود.
گفتنی است، در این نشست نخبگان شاهد و ایثارگر و نمایندگانی از تشکل‌های مختلف شاهد و ایثارگر استان لرستان نظرات و پیشنهادات خود را برای حل برخی مشکلات در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیان کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/732132/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر

شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود

متروی بهارستان نیازمند 4هزار میلیارد تومان اعتبار است

جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی

وقوع سیلاب و بارش تگرگ در چند شهرستان استان اصفهان

اجرای «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» در اصفهان

خسارت بارش باران درشمال اصفهان/سیلاب در روستای صالح‌آباد جاری شد

تداوم بارش‌ها در اصفهان تا چهارشنبه / سیلاب در نطنز و آب‌گرفتگی در بعضی محورهای استان

پرواز مرغ‌های دریایی بر فرازِ مزارع شهر میمه

کاشان، عروس خانه‌های تاریخی ایران + فیلم

معرفی جزییات برنامه های هفته فرهنگی اصفهان

جاری شدن سیل در روستای صالح‌آباد نطنز

اجرای 30 برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان/ برگزاری جشنواره «نون و نمک» در فرهنگسرای کوثر

جزئیات حمله اسرائیل به سایت اس300 اصفهان

تور ایرانگردی نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» آغاز شد

◄ شکایت آهن فروشان از انجمن کامیونداران + سند

داستانک/ دوستت دارم

شاعرانه/ چه خوش است با خیال تو نهفته رازکردن

هشدار مسدودیت برای بخش املاک «دیوار» و «شیپور»

شیائومی 15 قبل از همه گوشی‌های دیگر به تراشه 2024 کوالکام مجهز می‌شود

جنجال جدید مالک ایکس؛ نخست‌وزیر استرالیا ایلان ماسک را «میلیاردر متکبر» نامید

افزایش نابهنگام کارمزد پیامک بانکی/ عکس

چه بر سر طبقه متوسط آمد؟

رئیس هیات ورزش کارگری استان اصفهان انتخاب شد

بارش شدید باران در نطنز سیل راه انداخت

تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است

برگزاری دومین کنگره 8 هزار شهید گیلان با حرکت جهادی

به اتفاق اصفهان نمی‌توان گفت «حمله»!

توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان

تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است

حمله به سایت اس 300 اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت/ تصاویر ماهواره‌ای چه می‌گوید؟ (+عکس)

هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود برای عظمت و بزرگی ایران است

فرماندار جدید کاشان معارفه شد + سوابق

توزیع صد بسته بهداشتی بین دانش آموزان روستای ویدوجا

«زیر چتر اصفهان» در منطقه 9 اصفهان اجرا می‌شود

بازارهای روز در شهرکرد منظریه ایجاد می‌شود

پاکسازی حریم رودخانه زاینده رود

پاکسازی حاشیه سد مهاباد به مناسبت روز جهانی زمین پاک

مرحله نخست مبارزه با آفات گیاهان تا اواسط اردیبهشت انجام می‌شود

به ظاهر دوست اما دشمنانند

شعری فوق العاده زیبا از مولانا

معاون وزیر ارتباطات مطرح کرد؛ تسهیل امور مردم در پنجره واحد مدیریت زمین با هوش مصنوعی

جهش قیمتی برخی مدلهای تلفن همراه با وجود تخصیص ارز نیمایی

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: یادواره شهدا از جنس کار زینبی و رساندن پیام شهدا است

شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403 + آخرین وضعیت

احیای سنت گلابگیری در یزد برای تأمین گلاب حرم رضوی

حمله اسرائیل به سایت اس300 اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت | تصاویر ماهواره‌ای چه می‌گوید؟

خودروِ ترکیبی یا دورگه؟

قدرتمندترین گوشی نوبیا در تعداد محدود از راه رسید