پیام سپاهان

آخرين مطالب

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - در آستانه سالگرد شهدای خدمت، آیین گرامیداشت شهید "حسین امیرعبداللهیان" ، وزیر امور خارجه دولت سیزدهم با حضور خانواده وی، خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در ایران، سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان و جمعی از فعالان حوزه مقاومت و مسئولین استانی در مصلی شهرستان دامغان برگزار شد.

به گزارش ایثار، در آستانه سالگرد شهدای خدمت، آیین گرامیداشت شهید "حسین امیرعبداللهیان" ، وزیر امور خارجه دولت سیزدهم با حضور خانواده وی، خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در ایران، سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان و جمعی از فعالان حوزه مقاومت و مسئولین استانی در مصلی شهرستان دامغان برگزار شد.
خالد قدومی در ابتدای این نشست عملیات طوفان‌الاقصی را ابتکار جنبش حماس دانست و گفت: البته انتقال و نشر آن در سطح بین‌المللی، با رایزنی‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران رقم خورد. شهید امیرعبداللهیان در جریان این عملیات، با تبیین مواضع بدرستی اقدام به دفاع از مردم مظلوم غزه کرد. شهید امیرعبداللهیان یک عنصر افتخارآمیزی بود که تنها وزیر جمهوری اسلامی ایران نبود بلکه ایشان در جبهه مقاومت به عنوان فردی تعیین‌کننده در حوزه تبیین مواضع دیپلماسی مقاومت شناخته می‌شد.
نماینده جنبش حماس در ایران به شخصیت فردی شهید امیرعبداللهیان اشاره کرد و گفت: تواضع، تدین و تعهد؛ سه مولفه مهم در روحیه این شهید بود که انس و الفت دیرینه او با مردم فلسطین را در سالیان دراز فراهم کرد. وی افزود: شهادت ایشان ضایعه‌ای بزرگ برای جبهه مقاومت بود.
مجتبی ابطحی نیز در ادامه این مراسم با تاکید بر دوستی و آشنایی دیرینه با شهید امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: خانواده ایشان بنا داشتند نام او را در زمان تولد، قدرت‌الله بگذارند، اما به دلیل اینکه در تقارن با میلاد سیدالشهداء به دنیا آمد، او را حسین نامگذاری کردند و این شخص با اذن خدا به قدرت‌الله تبدیل شد. او در همه مسئولیت‌هایش چه در کلام و چه در عمل، نماد قدرت الهی بود.
وی به سوابق درخشان شهید امیرعبداللهیان قبل از همکاری با وزارت خارجه اظهار کرد: ایشان همیشه همراه و پشتیبان حوزه مقاومت بود و هیچگاه از یاری جبهه مقاومت دریغ نمی‌کرد و همواره مواضع او با جریان مقاومت یکسان بود. لذا این توفیق شهادت، پاداشی بر خدمات و زحمات بیکران او و همچنین افتخاری بزرگ برای او و خانواده محترم ایشان بود.
کولیوند استاندار سمنان نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به میهمانان این نشست بویژه خانواده شهید امیرعبداللهیان به بیان خصوصیات این شهید پرداخت و گفت: سالیان متمادی افتخار همکاری با این شهید خدمت در وزارت امورخارجه نصیب من شد.
در پایان این نشست اعضای شورای عالی اجلاسیه مجاهدان در غربت و استاندار سمنان از خانواده شهید حسین امیرعبداللهیان، سردار سید مجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، سردار منصور شوقانی فرمانده سپاه استان سمنان و دکتر سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان با اهداء تندیس آستان قدس رضوی از آنان تجلیل و تقدیر بعمل آوردند.
همچنین قاب یادبود تصویر شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی فقید جنبش حماس به نماینده جنبش حماس در ایران تقدیم شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963768/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اصفهان، پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی شد | اجرای برنامه های گردشگری در 8 محور

شتاب در اجرای پروژه خط لوله 32 اینچ گاز ترش پارس جنوبی با مشارکت فولاد مبارکه

محصولات فولاد مبارکه در رده استاندارد‌های اروپا

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

برگزیدگان دومین شب شعر سراسری «زمزم رضوی» تجلیل شدند

محصولات فولاد مبارکه مطابق استاندارد‌های جهانی و پاسخگوی نیاز‌های صنعت نفت و گاز کشور است

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

جانمایی دهکده لجستیک اصفهان تعیین تکلیف شود/ توسعه شرق اصفهان با کشت گیاهان دارویی

اصفهان سرآمد شهرهای آسیایی است

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

گازگرفتگی و مسمومیت تنفسی 13 نفر در سالن یک آرایشگاه در اصفهان

فرونشست زمین در اصفهان، تهدید بقای آثار تاریخی

فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

غیبت 4 بازیکن استقلال در دیدار با سپاهان

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایشی اصفهان

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پایان موفق مرحله رقابتی فوتسال طرح مهارت‌آموزی در دوره دوم ابتدایی با نام یادوارۀ شهدای خدمت / اردستان بر سکوی نخست ایستاد

زندگی 6 روزه برای زاینده‌ رود | آب امشب به سی و سه پل می رسد

گازگرفتگی 13 نفر در آرایشگاه زنانه در میرزا طاهر اصفهان

آوازه انتخاب اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی باید در سطح جهان طنین‌انداز شود

کارتابل اجرایی سامانه «137» و «اصفهان من» به یکدیگر متصل می‌شود

حادثه برق گرفتگی در اصفهان یک کشته بر جا گذاشت

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

خیره کننده ترین کیف های مجلسی زنانه و دخترانه؛ با اینا یه تیکه از ماه تو دستاته

عملیات اعزام زائران سرزمین وحی از فرودگاه اصفهان آغاز شد

نشست تورگردانان کشورهای آسیایی سال 2025 در اصفهان برگزار شود

انتقال ترافیک اتوبان فرودگاه اصفهان به کندروها با آغاز عملیات عمرانی زیرگذر حصه

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

اعضای سابق بانجی استودیوی جدیدی زیر نظر پلی‌استیشن تأسیس کردند

گوشی بعدی وان‌پلاس و اوپو دوربین تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت