پیام سپاهان

آخرين مطالب

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول دستگاه‌ها باشد/ روابط عمومی باید منشأ تحولات فکری حوزه رسانه‌ای شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول دستگاه‌ها باشد/ روابط عمومی باید منشأ تحولات فکری حوزه رسانه‌ای شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در کارگاه آموزشی رابطین روابط عمومی بنیاد استان گفت: فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول دستگاه‌های اجرایی باشد و روابط عمومی‌ها با حس مسئولیت پذیری نقش خود را ایفا کنند.

به گزارش «ایثار مازندران»، سعید کهن‌سال در کارگاه آموزشی رابطین روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران که در موسسه فرهنگی ورزشی ایثار در ساری برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، نقش روابط عمومی را در جهت تولید محتوای برنامه‌های فرهنگی از قبیل موشن، اینفوگرافیک، تیزر و کلیپ در حوزه ایثار و شهادت مهم دانست و گفت: اگر امروز می‌خواهیم بر غول رسانه‌ای مقابله کنیم باید خودمان در این حوزه محتوا ایجاد کنیم، اطلاعات و عملکرد سازمان خود را در چارچوب سیاست‌ها و رویکردها بیان کنیم.
کهن‌سال، ظرفیت‌یابی و ظرفیت‌سازی را در راستای اجرای قوانین و مقررات مهم دانست و اظهار کرد: یک روابط عمومی تا زمانی که به قوانین مسلط نباشد نمی‌تواند عملکرد درستی از دستگاه خود ارائه دهد، نقش روابط عمومی به عنوان کمک به مدیریت می‌تواند منجر به پویایی و بالندگی سازمان شود و امروز این توانمندی و مهارت در میان این نیروی جوان و پا به کار در بنیاد وجود دارد.
وی ارتباط معنادار با اصحاب رسانه را یکی از وظائف مهم روابط عمومی عنوان کرد و یادآور شد: امروز شما می‌توانید در دیدار با والدین معظم شهدا خاطرات و ناگفته‌های این عزیزان را در فضای مجازی برای نسل‌های آینده تبیین کنید، این امر می‌تواند منشأ تحولات فکری و رفتاری در فضای رسانه‌ای شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با تأکید بر گفتمان سازی در حوزه روابط عمومی، گفت: باید به سمت و سوی تشکل‌ها برویم و با ایجاد شبکه، کار علمی با نگاه دینی داشته باشیم، با برجسته کردن نهاد اجتماعی، نمادسازی کنیم.
کهن‌سال با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت برای تمامی دستگاه‌های اجرایی مرجع بوده و اولویت اول باشد، عنوان کرد: روابط عمومی‌ها باید نقش خود را در این ارتباط پر رنگ ببینند و با حس مسئولیت‌پذیری و نگاه دلی در حوزه ایثار و شهادت و همچنین در اجرای قوانین جامعه ایثارگری نقش خود را ایفا کنند، چرا که فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ فضیلت‌ها است.
این مسئول اذعان داشت: ما قرارگاه رسانه‌ای را با همکاری صدا و سیما تا دل کربلا بردیم، در اربعین امسال در کربلا مستقر خواهیم شد و در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شاهد اقدامات فرهنگی اثرگذار خواهیم بود، در جهت اشاعه این فرهنگ غنی با مشارکت صدا و سیما گروه تلویزیونی اینترنتی و شاهد را راه‌اندازی هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران اضافه کرد: از تمامی ظرفیت‌های استانی به ویژه ظرفیت روابط عمومی استانداری مازندران در رابطه با یک درصد از اعتبارات فرهنگی دستگاه‌ها استفاده خواهیم کرد، ما به دنبال این هستیم که مشکل ایثارگر حل شود، تحولات فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت زمانی محقق می‌شود که مهندسی پیام و انتشار را در دست بگیریم و پس از آن به جوانان و نوجوانان منتقل کنیم.
کهن‌سال در بخشی از سخنان به مقایسه جوامع سنتی و مدرن پرداخت و افزود: در جوامع سنتی بر خلاف جوامع مدرن، محور و ملاک دین و ارزش‌های اسلامی است، اگر امروز جوامع مدرن در زمینه آزادی، فرهنگ، عدالت و امنیت با چالش‌های عظیمی روبرو است به دلیل نداشتن هویت دینی و اسلامی است، اگر نتوانیم بین آن‌ها تمیز قائل شویم، واقعیت‌ها را درک نکنیم و با رویکرد خودمان تطبیق ندهیم چه بسا دچار تزلزل خواهیم شد.
مدیرکل بنیاد مازندران با بیان اینکه روابط عمومی در خوشنامی سازمان نقش مهمی به عهده دارد، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در امر برنامه‌های عملیاتی نسبت به سایر دستگاه‌ها جلوتر است، لذا فعالیت‌هایی که در قالب برنامه عملیاتی انجام گرفته است باید معرفی و برجسته شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در بخش دیگری از سخنان خود از نگاه دلی استاندار مازندران نسبت به پیگیری مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران قدردانی کرد و گفت: حضور هفتگی استاندار مازندران در منازل شهدا و دیدار با والدین عزیز آنان و همچنین ایثارگران عزیز، بیانگر ارادت ایشان به خاندان معزز شهدا و جامعه ایثارگری است.
این مسئول افزود: با تأکید استاندار مازندران، سامانه‌ای از وصیت‌نامه شهدا در فضای مجازی ایجاد کردیم تا در جهت ترویج، اشاعه و انتقال این فرهنگ نقش بسزایی ایفا کرده باشیم.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در رابطه با جهاد تبیین افزود: جهاد تبیین در سایه سرعت عمل در اطلاع‌رسانی و تصمیم‌گیری به موقع محقق خواهد شد، روابط عمومی‌ها در حوزه اطلاع‌رسانی باید هنرمندانه عمل کنند. فضای مجازی را به طور صحیح رصد کرده و عملکرد درستی ارائه دهند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران با بیان اینکه روابط عمومی‌ها مشاورانی امین برای مدیران محسوب می‌شوند، اظهار کرد: باید به جزئیات مسائل سازمانی دقت و اشرافیت بیشتری داشته باشیم تا آسیب‌ها را خوب بشناسیم و با نگاه پیشگیرانه، به موقع اقدام کنیم.
نوربخش گفت: امروز دشمن در پی کمرنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت و اعتقادات مردم است، باید ارتباط خود با رسانه‌ها را بیشتر کنیم تا نقشه‌های شوم دشمنان به ناامیدی تبدیل شود، امروز دشمن از اسلام هراس دارد و به قدرت واقعی اسلام پی برده است.
وی ضمن ابلاغ سلام حسینی پور استاندار مازندران به جمع حاضر، عنوان کرد: کهن‌سال مدیری توانمند، پیگیر و با برنامه است و با جدیت مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را از طریق دستگاه‌های اجرایی و غیره پیگیری می‌کند و این نگاه مطالبه گری باید در وجود همه ما نهادینه شود.
نوربخش از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به دلیل برگزاری این کارگاه آموزشی قدردانی کرد و گفت: این قبیل کارهای آموزشی که منجر به هم‌اندیشی و هم‌افزایی در جهت ارتقای سطح علمی در حوزه روابط عمومی می‌شود، در روند پیشرفت برنامه‌های حوزه اطلاع رسانی و رسانه‌ای اثرگذار خواهد بود.
گفتنی است در این کارگاه آموزشی علاوه بر آموزش شیوه‌های خبرنویسی و تهیه گزارش، موضوعات مهم رسانه‌ای، فضای مجازی و غیره مطرح و مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت، همچنین از تلاش‌ها و زحمات رابطین روابط عمومی بنیاد مازندران در عرصه اطلاع‌رسانی و ... قدردانی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/731869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

برگزاری بوت‌کمپ تخصصی خوانش نستعلیق برای طراحان تایپ

توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل

سهمیه‌بندی واردات موبایل در 1404؛ فرصت یا تهدید برای بازار تلفن همراه؟

تریلر جدید جی‌تی‌ای 6 در روز اول رکوردی تاریخی ثبت کرد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

کاپیتان استقلال به بازی با سپاهان نمی‌رسد؟

تاکید بر اثبات کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه

دورهمی بزرگ طراحان تایپ در باغ هنر

نگاه هزینه‌ای به برنامه‌های فرهنگی ناصواب است

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

فعال‌سازی 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران

تصویر خبرساز از پاپ جدید؛ لئون چهاردهم اپل واچ به دستش می‌بندد

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

حل چالش‌های صنعت گیاهان دارویی اصفهان به شورای گفتگو می‌رود

پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است

تکلیف جانمایی دهکده لجستیک اصفهان مشخص شود

کاپیتان استقلال به بازی با سپاهان هم نمی‌رسد

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

ساندکلاد از موسیقی‌های شما برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده نمی‌کند

گوشی پیکسل 9a در کمال ناباوری یکی از اپ‌های مهم گوگل را ندارد

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

صفحه اول روزنامه‌های اصفهان یکشنبه 21 اردیبهشت ماه

بازگشت موج کرونا به اصفهان؛ موارد ابتلا رو به افزایش است

حادثه برق گرفتگی در ارغوانیه اصفهان یک فوتی و یک مورد سوختگی داشت

استیو ویتکاف:نطنز، فردو و اصفهان سه تأسیسات اصلی باید برچیده شوند

هوای شهر اصفهان در 9 منطقه سالم است

سامسونگ با گلکسی اس 25 اج، به مسیر اشتباهی می‌رود

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

پایان موفق مرحله فوتسال طرح مهارت‌آموزی در دوره دوم ابتدایی با نام یادوارۀ شهدای خدمت / اردستان بر سکوی نخست ایستاد

تولید لوله‌های نفت و گاز با استاندارد X و اسپک‌های نوین در ایران/ فولاد مبارکه پیشتاز در تأمین مواد اولیه

رونق دوباره زاینده‌رود؛ آب در مسیر خود جاری شد

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

خبر خوش برای فرهنگ دوستان؛ ثبت گلابگیری کاشان در تقویم رویدادهای گردشگری

دستور پخت عدسی؛ غذای خوشمزه اصفهان

همزمان با سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران؛رونمایی گروه فولاد مبارکه از محصول فناورانه کلاف ترش با گرید API X60ه