پیام سپاهان

آخرين مطالب

هوش‌مصنوعی باید در برنامه‌های درسی لحاظ شود علمی

هوش‌مصنوعی باید در برنامه‌های درسی لحاظ شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان- دکتر آرش خجسته با بیان اینکه کنگره بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم‌پزشکی از روزهای 27 تا 29 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد:  هوش مصنوعی در سال‌های اخیر تاثیر شگرفی در حوزه کاربردی‌سازی و علمی‌سازی درمان و  روش‌های بهداشتی داشته است. اهمیت هوش مصنوعی به حدی است که کاربرد آن در حوزه‌های مختلف پزشکی به عنوان یکی از معیارهای اصلی توسعه‌یافتگی قلمداد می‌شود و کاربرد هوش مصنوعی در علوم‌پزشکی از معیارهای اصلی آن به حساب می‌آید. 

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ علوم‌پزشکی هوشمند با هدف کاربرد هوش مصنوعی در حوزه علوم‌پزشکی راه‌اندازی شد، گفت: ما در راستای کاربرد هوش مصنوعی در حوزه علوم‌پزشکی اقدامات متعددی انجام داده‌ایم. در سال نخست افتتاح دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند، برنامه‌های ترویجی را در دستور کار خود قرار دادیم تا با بهره‌گیری از این برنامه‌ها بتوانیم فرهنگ استفاده از امکانات و فناوری‌های دیجیتال را در میان پزشکان، اساتید و دانشجویان جاری کنیم. 

دکتر خجسته ادامه داد: در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ استفاده از امکانات و فناوری‌های دیجیتال در میان جامعه هدف، «مدرسه تابستانی هوش مصنوعی» را در سال گذشته راه‌اندازی کردیم. برگزاری «سمپوزیوم تخصصی هوش مصنوعی» برای نخبگان هوش مصنوعی در دی ماه سال گذشته از دیگر اقدمات دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند به حساب می‌آید. برگزاری کنگره بین‌المللی هوش‌مصنوعی در اردیبهشت ماه سال جاری از دیگر اقدمات ما به حساب می‌آید. 

وی با بیان اینکه اندیشمندان به‌نام حوزه هوش مصنوعی در این کنگره شرکت خواهند کرد، گفت: کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در جزیره کیش برگزار می‌شود. مسائل مختلف حوزه علوم‌پزشکی مانند «پزشکی دقیق و شخصی‌محور» و «پردازش تصویر» در این رویداد علمی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند. امیدوارم که برگزاری کنگره هوش‌مصنوعی در علوم‌پزشکی منجز به دستاوردهای مهمی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش کشور شود. 

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پیشگامان کشور در عرصه استفاده از هوش مصنوعی به حساب می‌آید. امیدوار هستیم که این هوش مصنوعی در زمینه سلامت مردم کاربردی شود. 

دکتر خجسته درباره گنجانده‌شدن هوش مصنوعی در برنامه‌های درسی گفت: سیستم آموزشی ایران از ظرفیت کافی برای گنجاندن هوش‌مصنوعی در برنامه‌درسی برخوردار است. گروه هوش مصنوعی در دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند وجود دارد و فارغ‌التحصیلان این گروه مدرک دکتری Ph.D دریافت می‌کنند. همچنین واحد درسی «هوش مصنوعی» به صورت انتخابی برای دانشجویان وجود دارد. 

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند در پایان خاطرنشان کرد: پودمان‌های تخصصی در حوزه هوش مصنوعی را در دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند برگزار کرده‌ایم. به طور حتم، هوش مصنوعی باید در برنمه‌های درسی لحاظ شود. اگر آموزش هوش مصنوعی در کنار دو مؤلفه دیگر یعنی بهداشت و درمان قرار بگیرد بر سلامت مردم اثر می‌گذارد. اگرچه سه‌گانه آموزش، بهداشت و سلامت در حوزه سلامت مردم اثرگذار است اما آموزش، مهم‌ترین مؤلفه از سه‌گانه آموزش، سلامت و بهداشت به‌حساب می‌آید.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/729006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهادت مظلومانه شهید رئیسی و همراهانش، ضایعه‌ای بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی بود

برنامه‌های بزرگداشت هفته شهدای خدمت در استان ایلام اعلام شد

خدمات شهید رئیسی در تاریخچه ذهن مردم خوزستان باقی است

جمعه پرکار نمایشگاه کتاب؛ بازار داغ جشن امضاها و رونمایی از کتاب‌ها

کاهش بودجه‌های علمی در آمریکا؛ ناسا و زیست پزشکی در مسیر افول

جنجال پاسخ‌های بی ربط گروک به سوالات کاربران

سرمقاله آرمان ملی/ توافقی بسیار دشوار

ترامپ آمد، دوشید، تحقیر کرد و برگشت

سرمقاله اعتماد/ دروغ‌های ترامپ

«نمایشگاه تخصصی معماری، مرمت و نما» در اصفهان برگزار می‌شود

وضعیت جوی،دریایی و دمایی استان هرمزگان در شنبه 27 اردیبهشت

نخستین «نمایشگاه تخصصی معماری، مرمت و نما» در اصفهان برگزار می‌شود

پاسخ وزارت ارتباطات به نامه اپراتورها برای افزایش قیمت اینترنت

سرمقاله هم میهن/ ارتباطات شیپوری

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تخته‌سیاه اعداد و ارقام

مناسبت روز/ شنبه، 27 اردیبهشت‌ماه

اصفهان قطب فناوری و نوآوری کشور است

لزوم تامین اعتبار مقاوم‌سازی مدارس اصفهان با توجه به فرونشست زمین

تأکید بر حل بحران‌های استان با حمایت دولت

لزوم تشویق به فرزندآوری در روستاها و شهرهای کوچک و میانی

گزینه‌های متعدد رفع مشکلات از نتایج برگزاری جشنواره‌هایی نظیر شیخ‌بهایی است

اصفهان پایلوت اجرای طرح‌های مدیریت پسماند در کشور

اشتغال و کارآفرینی نیازمند رویکردهای جدید است

مدیران روابط عمومی؛ فیلسوفان عصر ارتباطات و معماران ذهنیت جامعه هستند

پسرهای اسکیت‌باز اصفهان فاتح انتخابی تیم ملی؛ تصاحب سکوهای طلای جوانان

کیفیت هوای اصفهان قابل قبول است

پسرهای اسکیت‌باز اصفهان فاتح انتخابی تیم ملی؛ تصاحب سکوهای طلای جوانان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سرمقاله خراسان/ شهیدی که آیت ا... بود

مرثیه‌ای برای انحراف از مسیر توسعه به بهانه زخم‌زبان‌های ترامپ

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل‌های آینده جامعه اسلامی هستند

برگزاری برنامه‌های بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت در چهارمحال و بختیاری

سیره رئیس‌جمهور شهید، در ارتباط با مردم باید بازگو و تشریح شود

وقتی فقط سپاهان دو بار تسلیم لیگ برتری‌ها شد!

خبر جدید درباره دامنه نوسان برخی نمادها بعد از بازگشایی

رسمی: رونالدو به تبریز و اصفهان نمی‌آید!

ظریف در کیش: این جزیره می‌تواند محور دیپلماسی منطقه باشد

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهدای خدمت

ووشو قهرمانی کشور| نفرات برتر در روز نخست معرفی شدند

بخشی از باغات منطقه کوهستانی رمون شهرستان جیرفت طعمه حریق شد

کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود

ارزیابی اندیشکده‌های آمریکایی از آینده رابطه تهران-واشنگتن

نظارت‌ها باید پیشگیرانه و سامانه‌ای باشد

تاکید بر بازرسی قانونمدار و پیشگیرانه در دستگاه‌های اجرایی

نهضت بازسازی در سودان نیازمند مهندسان و هنرمندان اصفهانی است

مسیر محتوای غنی با نگاه به جوانان امروزی در موزه دفاع مقدس گشوده شود

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهید خدمت

واکنش‌ها به شکست استقلال در اصفهان: چه بهتر!

مرکز جامع سنجش و توانبخشی کودکان در خوانسار احداث می‌شود

انجام یکصد پرواز حج تمتع 1404 به فرودگاه‌های جده و مدینه

دامنه نوسان نماد‌ها بعد از بازگشایی، طبق دستورالعمل اجرایی بورس تعیین می‌شود

ویکی پدیاجستجو