پیام سپاهان

آخرين مطالب

ساخت 11 هزار واحد مسکونی با مشارکت شهرداری تهران/نیکزاد: هیچ پروژه‌ای متوقف نشده است شهرداری تهران

ساخت 11 هزار واحد مسکونی با مشارکت شهرداری تهران/نیکزاد: هیچ پروژه‌ای متوقف نشده است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس بنیاد مسکن با اشاره به ساخت 11 هزار و 230 واحد با مشارکت شهرداری تهران، گفت: ساخت مسکن در حاشیه شهرهای زاهدان و چابهار در حال انجام است.

به گزارش شهر، اکبر نیکزاد با بیان اینکه یکی از اهداف تاسیس این بنیاد ساخت مسکن برای محرومین است، اظهار کرد: تفاهم‌نامه سه جانبه بین بنیادمسکن، بسیج سازندگی و کمیته امداد امام در خصوص ساخت 40هزار واحد امضا شده است. 
وی افزود: تفاهم‌نامه دیگری بین بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان با مضمون ساخت 20هزار واحد برای اقشار کم درآمد جامعه به امضا رسیده است. بنیاد مستضعفان برای هر واحد 50میلیون بلاعوض، 2 تن میلگرد و 10 تن سیمان رایگان تامین کرد تا هزینه نهایی برای متقاضیان واقعی و واجد شرایط کاهش یابد.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه 20هزار واحد ادامه داد: اوایل سال این تفاهم‌نامه منعقد شد و درحال حاضر 10هزار واحد به صورت کامل تحویل و به بهره‌برداری رسیده است. 10هزار واحد باقی‌مانده تا خردادماه سال آینده تحویل خواهد شد. 
نیکزاد با اشاره به بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل و زلزله به عنوان یکی از وظایف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اعلام کرد: 23ستاد بازسازی در کشور داریم. 53 هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده ناشی از بلایای طبیعی نیز در حال بازسازی است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار کرد: بنیاد مسکن با اقداماتی مانند پیگیری وام‌های بلاعوض، تشکیل پرونده بازسازی، آواربرداری و تهیه مصالح به عنوان حلقه اتصال میان مردم آسیب‌دیده با ‌دولت، نهادها و گروه‌های جهادی است. 
نیکزاد درباره پروژه مشترک ساخت مسکن مددجویان بین «بنیاد مسکن انقلاب اسلامی»، «کمیته امداد امام خمینی (ره)» و «بسیج سازندگی» انجام می‌شود اظهار کرد: جلسات مرتبط با روند ساخت این پروژه با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود. 23هزار واحد از این پروژه به تازگی افتتاح شده است و هر ماه تعداد قابل توجهی افتتاح و تحویل خواهد شد. 
وی همچنین با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه پروژه متوقف شده نداریم، عنوان کرد: برخی از واحدهایی که کلنگ‌زنی آن‌ها با حضور شهردار تهران صورت گرفته و بقیه واحدهایی که در بافت‌های فرسوده قرار دارد در حال ساخت هستند. هیچ کدام از پروژه‌ها توقف نخواهند داشت. در تهران 11 هزار و 230 واحد در حال ساخت داریم. شهرداری تهران بابت ساخت مسکن به ویژه با اولویت طبقات کم‌برخوردار و بافت‌های فرسوده مصمم است.
نیکزاد با اشاره به همکاری 15ساله با شهرداری تهران در حوزه ساخت و گسترش مترو ادامه داد: ماه گذشته با سرمایه‌گذاری 4500میلیارد تومان کارشناسی‌ها برای بهره‌برداری و تکمیل خط 4 مترو تهران صورت گرفته بود که با نظارت شهردار در حال تکمیل است. این اقدامات با همکاری‌های خوب بین شهرداری و بنیاد مسکن صورت گرفته است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر بازسازی بافت‌های فرسوده در شهرهای مختلف ایران عنوان کرد: در حاشیه شهر زاهدان، چابهار، حاشیه بندر امام که به تازگی دچار سیل شد و 5 هزار خانواده دچار آسیب شدند درحال نوسازی هستیم. همچنین در زابل و تعدادی از شهرها مطالعات لازم صورت گرفته با مصوبه دولت شروع به کار خواهیم کرد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/539089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مرگ تلخ پدیده ابطحی، بازیگر 24 ساله + عکس

آغاز نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

استقلال آماده نبرد اصفهان شد

روایت اصفهان در ذهن مردم است

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

هفته آخر لیگ هم زمان نیست؛ اعلام ساعت جدید مسابقات

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در راه اصفهان

29 تن آرد در شهرضا از یک واحد صنعتی سر درآورد

سارق طلاهای میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

رونمایی سایپا از سیتروئن C3-XR

پدیده ابطحی درگذشت

بررسی راهکارهای آزادسازی مسیر رینگ چهارم در محدوده اراضی راه‌آهن اصفهان

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد

بازار بورس همچنان در وضعیت نزولی باقی ماند

تنفس 44 ساعت هوای قابل قبول در هفته گذشته اصفهان

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

آلکاتل با یک گوشی «اولترا» به بازار موبایل برمی‌گردد

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

گردنه غنی‌سازی

دیپلماسی در راه ناهموار

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

اعلام ساعت بازی‌های هفته پایانی لیگ برتر؛ تراکتور آخرین بازی لیگ بیست‌و‌چهارم است

گسترش فعالیت خوارزمی در پالایشگاه اصفهان

تمهیدات لازم برای برگزاری منظم امتحانات نهایی در استان اصفهان

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

پیشگیری از هیروشیمای دوم

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج