پیام سپاهان

آخرين مطالب

اپیک گیمز برای فریب دادن کاربران نقره داغ شد علمی

اپیک گیمز برای فریب دادن کاربران نقره داغ شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شهر سخت افزار / بر اساس گزارش‌های اخیر، به تازگی شرکت اپیک گیمز که سازنده بازی محبوب فورتنایت (Fortnite) است، به جرم فریب دادن کاربران خود محکوم شده است و باید مبلغ هنگفت 245 میلیون دلار را به عنوان جریمه پرداخت کند. در ادامه این خبر به بررسی دلایل این حکم می‌پردازیم.
اخیراً کمیسیون تجارت فدرال (FTC) دستوری را نهایی کرد که به موجب آن ناشر بازی Fortnite یعنی Epic Games باید 245 میلیون دلار برای استفاده از «روش‌های فریبنده» بپردازد. طبق این دستور، اپیک از «روش های فریبنده» (Dark Patterns) برای فریب بازیکنان فورتنایت در انجام خریدهای ناخواسته درون بازی فورتنایت استفاده کرده است. این 245 میلیون دلار جمع‌آوری‌شده برای بازپرداخت کاربران آسیب‌دیده که تحت تأثیر شیوه‌های غیر صادقانه و فریبنده قرار گرفته‌اند، استفاده می‌شود.

پیام سپاهان

بازار

پیام سپاهان


جریمه 245 میلیون دلاری اپیک گیمز
این حکم مربوط به دو شکایت است که در اواخر سال گذشته علیه اپیک گیمز مطرح شد، که هر دو ناشی از استفاده اپیک از الگوهای فریبنده برای افزایش خریدهای درون بازی است. اگر به خاطر داشته باشید شرکت اپیک در دسامبر گذشته با 275 میلیون دلار جریمه پس از محکومیت به نقض قانون حفاظت از حریم خصوصی کودکان (COPPA) روبرو شد.
حکم اخیر، 245 میلیون دلار دیگر را برای بازپرداخت کاربران Epic که ناآگاهانه به خریدهای ناخواسته در بازی دست زده‌اند از این شرکت می‌ستاند. در نظر داشته باشید که برخی این پرداخت‌های درون بازی بدون هیچ‌گونه هشدار و در برخی موارد بدون نظارت والدین انجام گرفته‌اند و راهی برای بازپس‌گیری آن‌ها به صورت معمولی نیست.

پیام سپاهان

الگوهای تاریک یا همان Dark Patterns، تکنیک های طراحی فریبنده‌ای هستند که در وب‌سایت‌ها و سایر رابط‌های کاربری استفاده می‌شوند. آنها معمولاً با هدف سوق دادن کاربران ناآگاه به یک سناریوی خاص و فریب دادن آنها برای انجام اقداماتی مانند خرید یک محصول یا اشتراک استفاده می‌شوند. هری بریگنول، یک متخصص مشهور در مفاهیم طراحی فریبنده، بیش از 400 نمونه از این نوع الگوهای طراحی فریبنده را در شرکت‌هایی از جمله فیس‌بوک، گوگل، آمازون و ادوبی فهرست‌بندی کرده است.
بر اساس یافته‌های FTC، بازی Fortnite از «گزینه‌های غیرمنطقی، متناقض و گیج‌کننده» برای هدایت بازیکنان به سناریوی خرید ناخواسته استفاده کرده است. پس از آن، کاربران در هر سنی می‌توانستند با فشار دادن یک دکمه، خریدهای مختلفی را درون بازی انجام دهند. همانطور که گفته شد این پرداخت‌ها در اکثر مواقع بدون هشدار و بدون درخواست برای تأیید هویت یا تایید والدین صورت گرفته است.
در نتیجه، پس از مدتی بسیاری از بازیکنان دریافتند که برای اقلامی که قصد خرید آنها را نداشته‌اند، هزینه پرداخت شده است. استفاده از روش‌های فریبنده همچنین باعث می‌شود به کودکان این امکان داده شود که بدون رضایت یا نظارت والدین خرید کنند و والدین را به خاطر هزینه‌های بازی فورتنایت به دردسر بیاندازند.
علاوه بر تاکتیک‌های فروش نادرست، شکایت FTC اقدامات اپیک گیمز برای قفل کردن حساب‌های کاربرانی که از نظر قانونی با هزینه‌های ناخواسته مخالفت کرده‌اند را نیز محکوم می‌کند. بر اساس این شکایت، کاربرانی که در مورد هزینه‌های ناخواسته پرس و جو می‌کردند و از نظر قانونی تراکنش‌های مزبور را با شرکت‌های کارت اعتباری خود به چالش می‌کشیدند، در ادامه حساب‌های Epic Games خود را مسدود یافته‌اند و دیگر قادر به اجرای بازی‌های خود نبوده‌اند.

پیام سپاهان

این کمیسیون با اتفاق آرا به تایید این شکایت رای داد و در نتیجه امکان نهایی کردن جریمه 245 میلیون دلاری علیه اپیک گیمز را فراهم کرد. این جریمه برای بازپرداخت هزینه‌های ناخواسته به کاربران آسیب دیده استفاده خواهد شد. این دستور همچنین از مسدود شدن حساب‌های اپیک برای افرادی که هزینه‌های ناخواسته را رد می‌کنند، جلوگیری می‌کند.
این حکم گامی دیگر در جهت محافظت از مشتریان در هر سنی در برابر اقدامات تجاری ناعادلانه و در این مورد ناجوانمردانه است. اگر شما هم از کاربران بازی Fortnite هستید که تحت تأثیر این مسئله قرار گرفته‌اید، می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت FTC.gov/Fortnite برای بازپس‌گیری پول خود اقدام کنید.
نظر شما در مورد جرم و جریمه‌ی اخیر شرکت اپیک گیمز چیست؟ آیا شما نیز تاکنون با «Dark Patterns» در وب‌سایت‌ها و برنامه‌های دیگر مواجه شده‌اید؟

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/521789/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

تصفیه‌خانه تکمیلی شمال شهر اصفهان فردا افتتاح می‌شود

انحراف خودروی پژو با 4 فوتی و مصدوم در مسیر یاسوج_اصفهان

وقتی از ضرورت بازار ابری حرف می‌زنیم از چه می‌گوییم؟

اصفهان، پایتخت گردشگری آسیایی در سال 2025 شد

دعوت به سرمایه‌گذاری در افقی نو از اقتصاد شهری؛ آرامستان‌ها، بستری امن و پایدار برای مشارکت‌های اقتصادی

بی‌توجهی به انتقادها مانع نوآوری است

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

بازی Borderlands 4 بزرگ‌ترین جهان مجموعه را خواهد داشت

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

توزیع 2 هزار سری جهیزیه بین زوج‌های نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد

تندباد و طوفان لحظه‌ای بیشتر مناطق استان اصفهان را در برمی‌گیرد

بیژن حیدری بازهم قاضی پرسپولیس شد؛ بنیادی فر در اصفهان

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

شیوه‌نامۀ نقل و انتقال فرهنگیان استان اصفهان برای سال تحصیلی 1405-1404 ابلاغ شد

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

پویش اهدای خون خانواده در اصفهان اجرا می‌شود

گوشی Xperia 1 VII رونمایی شد؛ پرچمدار تندوتیز و گران‌قیمت سونی

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

هوای اصفهان آلوده است

احیای قلابی؛ چگونه خانه‌های تاریخی اصفهان از هویت تهی می‌شوند؟

عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی فرصتی برای تقویت برند اصفهان است

رنجش آران و بیدگلی ها از قطعی برق در معابر + فیلم

احیای نمایشی؛ روند تهی شدن هویت خانه‌های تاریخی اصفهان از اصالت فرهنگی

گلکسی S25 اج سامسونگ رونمایی شد؛ باریک‌اندام، اما بُرنده!

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

«برج ترامپ» در دمشق؟

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

رامین رضاییان: گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مرگ تلخ پدیده ابطحی، بازیگر 24 ساله + عکس

آغاز نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

استقلال آماده نبرد اصفهان شد

روایت اصفهان در ذهن مردم است

آیفون گران می‌شود!