پیام سپاهان

آخرين مطالب

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگری کشور اعلام کرد:

درخواست کارگران از دولت برای ترمیم هر 6 ماه یکبار مزد در سال آینده اقتصادی

درخواست کارگران از دولت برای ترمیم هر 6 ماه یکبار مزد در سال آینده
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگری کشور با اشاره به جلسه امروز کمیته مزد گفت: رقم محاسبات معیشتی کارگران 17میلیون و 447هزار و 160تومان بوده است. رقم 12میلیون و 479هزار و 500 تومان رقم دولت و کارفرمایان است.

سمیه گلپور با اشاره به اختلاف نظر کارگران و کارفرمایان و دولت درباره رقم عدد معیشت گفت:رقم محاسبات معیشتی کارگران حدود 17 میلیون و 447هزار و 160تومان بوده است اما اعضای کمیته دستمزد رقم هزینه ماهانه سبد معیشت کارگران را 12میلیون و 479هزار و 500 تومان اعلام کرده اند که این رقم محاسبات دولت و کارفرمایان است. یعنی آنچه در محاسبات کارشناسی کارگران دیده می شود اختلاف قیمت حدود 5میلیونی با کارفرمایان و دولت است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در جنگ اقتصادی به سر می بریم گفت: متأسفانه در شرایطی هستیم که هر روز نرخ تورم افزایش و عدم ثبات محصولات دیده می شود و عواملی مانند نوسانات قیمت ارز و ناپایداری نرخ تورم تأثیر مستقیم برروی افزایش هزینه سبد معیشت خانوار کارگری می کند.
گلپور با اشاره به قاعده فورس ماژور و اجرای آن در برخی کشورها برای افزایش قدرت خرید جامعه گفت:سال گذشته بعد از افزایش قیمت ها دولت به منظور جبران مشکلات معیشتی کارمندان رقمی را در نیمه دوم سال به حقوق آنها افزود. با توجه به اینکه پیش بینی کارشناسان اقتصادی این است که سال آینده تورم افزایش چشمگیر خواهد داشت، درخواست جامعه کارگری این است که دولت حداقل هر 6ماه با استفاده از قاعده فورس ماژور دستمزد کارگران را ترمیم کند. مردم از دولت مردمی انتظار عدالت را دارند و استفاده از فورس ماژور تنها راهکار است.
رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگری کشور با اشاره به ماده 41قانون کار در تعیین مزد گفت: دراین ماده قانونی اشاره به اینکه دستمزد تنها یک باردر سال افزایش یابد نشده است، بنابراین ظرفیت قانونی برای این وجود دارد که دستمزد کارگران در سال 1402 ترمیم شود. چرا که دستمزد کارگران در حال حاضر با تورم امسال در حال چانه زنی است و بدون شک در سال 1402 مشکلات معیشتی و کاهش قدرت خرید کارگران بیشتر هم خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه کارگران در جنگ نابرابر اقتصادی ،سرباز میدان و در خط مقدم این جبهه هستند گفت: بنابراین باید برای پایداری در این نبرد مسلح باشند و تأمین سبد معیشت خانواده این سرباز جنگ اقتصادی با توجه به واقعیت‌های موجود در نرخ تورم و ناپایداری ارز و...از حداقل های حقوق کارگر می باشد.
گلپور گفت: کارگران علاوه بر اینکه به رقم محاسبه معیشتی خود یعنی رقم 17میلیون و 447هزار و 160تومان تأکید دارند، از دولت مردمی انتظار اجرای قاعده فورس ماژور در این جنگ اقتصادی را برای ترمیم مزد خود دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/504025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

«برج ترامپ» در دمشق؟

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

رامین رضاییان: گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مرگ تلخ پدیده ابطحی، بازیگر 24 ساله + عکس

آغاز نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

استقلال آماده نبرد اصفهان شد

روایت اصفهان در ذهن مردم است

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

هفته آخر لیگ هم زمان نیست؛ اعلام ساعت جدید مسابقات

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در راه اصفهان

29 تن آرد در شهرضا از یک واحد صنعتی سر درآورد

سارق طلاهای میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

رونمایی سایپا از سیتروئن C3-XR

پدیده ابطحی درگذشت

بررسی راهکارهای آزادسازی مسیر رینگ چهارم در محدوده اراضی راه‌آهن اصفهان

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد

بازار بورس همچنان در وضعیت نزولی باقی ماند

تنفس 44 ساعت هوای قابل قبول در هفته گذشته اصفهان

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

آلکاتل با یک گوشی «اولترا» به بازار موبایل برمی‌گردد

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

گردنه غنی‌سازی

دیپلماسی در راه ناهموار

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز