پیام سپاهان

آخرين مطالب

مسئول کمیته فنی شیرجه: تلاش ما فقط زنده نگاه‌داشتن این رشته است ورزشی

مسئول کمیته فنی شیرجه: تلاش ما فقط زنده نگاه‌داشتن این رشته است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان- امید حدیقی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی درخصوص انتخاب تیم ملی شیرجه اظهار داشت: در مرحله اول لیگ چند نفر را برای اعزام به کشور روسیه و شرکت در مسابقات اوروآسیا انتخاب کردیم که 18 اسفند ماه اعزام انجام می‌شود. به صورت پیوسته اردوی داخلی خواهیم داشت و حتی توانستیم با هماهنگی فدراسیون سهمیه اعزام که 2 ورزشکار و یک مربی بود را دو برابر کنیم. نمی‌توانیم هیچ قولی برای نتیجه گرفتن در این مسابقات دهیم زیرا یک شیرجه‌رو 6 حرکت دارد و هر کدام 17 درصد از کل مسابقه را تشکیل می‌دهد. هر یک سوت داور برای یک ورزشکار یک استرس و نتیجه است و حفظ استحکام ذهنی در چنین مسابقاتی بسیار سخت است.

وی افزود: از دست دادن یک حرکت در این ورزش می‌تواند شخص را از نفر اول به نفر آخر منتقل کند. تیم ما بالقوه نیز توانایی کسب مدال ندارد زیرا سطح تیم‌های اروپایی از ما خیلی بالاتر است. حضور در روسیه با این هدف است که بچه‌های ما میدان ببینند و استرس و سختی مسابقه را درک کنند تا برای رقابت‌های آسیایی آماده شوند. ما شیرجه‌روهای خوبی داریم ولی تیم‌های دیگر شاید در یک سال در 15 مسابقه شرکت می‌کنند، اما نه. همین مسائل باعث می‌شود که در بدو ورود به مسابقات استرس و هجمه روانی بالایی داشته باشیم و برای داوران ناشناس باشیم.

مسئول کیمته فنی شیرجه د رمورد گسترش این رشته در کشور عنوان کرد: استان‌هایی را داشتیم که در آموزش شیرجه‌روها فعال بودند اما به علت اینکه در این رشته ما سخت‌افزار لازم را نداریم و توانایی تجهیز دوباره ما بسیار پایین است، ناخودآگاه یک سری از استان‌ها حذف می‌شوند. ما توانستیم 5 عدد دایو وارد کنیم اما این تعداد تناسبی با 30 استان ندارد و حتی مجبور شدیم 3 عدد از آن‌ها را نیز در مجموعه آزادی به کار بگیریم زیرا مسابقات بین‌المللی ما آنجا برگزار می‌شود. عملا کاری با این تعداد نتوانستیم انجام دهیم و تنها تلاش ما بر این است که همین شاکله موجود را کمی حفظ کنیم. بعضی استان‌های ما اصلا دایو ندارند و ورزشکاران آن‌ها به مسابقات می‌آیند.

وی ادامه داد: تعداد ورزشکاران در لیگ کم هستند و این مسئله مشکل ما نیست. در یک استان تعداد بالایی شیرجه‌رو مسابقه می‌دهند و چکیده آن‌ها به لیگ می‌آیند و حتی در مسابقات جهانی هم تعداد ورزشکاران کم است.

حدیقی درباره بودجه و مقدار هزینه فدراسیون برای رشته‌های زیر مجموعه‌اش گفت: بودجه‌ای که فدراسیون ما دریافت می‌کند و خرجی که برای سه رشته شنا، واترپلو و شیرجه نیاز است انجام شود، در کنار هم جا نمی‌گیرند. من خیلی در جریان مسائل مالی نیستم اما این را نیز می‌دانم که همین نگاه داشتن رشته‌هایش در کنار یک دیگر با این میزان بودجه، کار بزرگی است. ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که این رشته‌ها را سرپا نگاه داریم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/480961/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رامین رضاییان: گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مرگ تلخ پدیده ابطحی، بازیگر 24 ساله + عکس

آغاز نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

استقلال آماده نبرد اصفهان شد

روایت اصفهان در ذهن مردم است

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

هفته آخر لیگ هم زمان نیست؛ اعلام ساعت جدید مسابقات

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در راه اصفهان

29 تن آرد در شهرضا از یک واحد صنعتی سر درآورد

سارق طلاهای میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

رونمایی سایپا از سیتروئن C3-XR

پدیده ابطحی درگذشت

بررسی راهکارهای آزادسازی مسیر رینگ چهارم در محدوده اراضی راه‌آهن اصفهان

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد

بازار بورس همچنان در وضعیت نزولی باقی ماند

تنفس 44 ساعت هوای قابل قبول در هفته گذشته اصفهان

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

آلکاتل با یک گوشی «اولترا» به بازار موبایل برمی‌گردد

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

گردنه غنی‌سازی

دیپلماسی در راه ناهموار

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

اعلام ساعت بازی‌های هفته پایانی لیگ برتر؛ تراکتور آخرین بازی لیگ بیست‌و‌چهارم است

گسترش فعالیت خوارزمی در پالایشگاه اصفهان

تمهیدات لازم برای برگزاری منظم امتحانات نهایی در استان اصفهان

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه