پیام سپاهان

آخرين مطالب

مرتضوی در آیین افتتاح طرح‌های بهداشتی و درمانی کرمانشاه:

شاخص امید به زندگی پس از انقلاب اسلامی بیش از 20 سال افزایش یافته است وزارت رفاه

شاخص امید به زندگی پس از انقلاب اسلامی بیش از 20 سال افزایش یافته است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برکات مختلف انقلاب اسلامی گفت: شاخص امید به زندگی پس از انقلاب در کشور بیش از 20 سال افزایش یافته و به 77 سال رسیده است.

به گزارش روابط‌عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه، «سیدصولت مرتضوی» روز پنج‌شنبه در آیین افتتاح طرح‌های بهداشتی و درمانی استان کرمانشاه که با حضور استاندار و مسئولین استانی در بیمارستان امام‌رضا‌(ع) شهر کرمانشاه برگزار شد، گفت: هم‌اکنون در دورترین نقاط کشور خدمات درمانی ارزان و حتی رایگان برای اقشار مختلف مردم فراهم شده که این امر نشان‌دهنده عدالت اجتماعی در کشور است.
وی یادآور شد: اکنون 45 میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش خدمات تأمین اجتماعی بوده و بقیه مردم نیز از خدمات بیمه سلامت و سایر صندوق‌های درمانی بهره‌مند هستند.
مرتضوی گفت: خوشبختانه به برکت نظام هر فرد ایرانی متقاضی بیمه درمانی قادر است در صورت تمایل زیرپوشش قرار گرفته و از مزایای مختلف آن استفاده کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: پس از انقلاب اسلامی خدمات مختلفی به‌ویژه در حوزه بهداشت و درمان به اقشار مختلف جامعه صورت گرفته است که باید مسئولان در راستای حوزه تبیین آن را به اطلاع مردم برسانند.
وی با اظهار خوشحالی از وجود آخرین تجهیزات پزشکی در استان کرمانشاه افزود: حضور سالانه بیش از 200 بیمار از کشورهای خارجی برای انجام اعمال جراحی سنگین نشان‌دهنده توانایی استان در حوزه‌های بهداشتی و درمانی است.
مرتضوی همچنین با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که کرمانشاه را سینه ستبر انقلاب اسلامی نامیدند، یادآور شد: این استان موصوف به انقلابی‌گری است و از پیش از انقلاب اسلامی شخصیت‌های برجسته‌ای در آن میدان‌دار جریان مبارزات انقلابی بودند.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس نیز مرزداران غیور این استان به دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران پرداختند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان ساخت: در دهه فجر امسال تعداد 33 پروژه عمرانی در حوزه سلامت به متراژ حدود هفت هزار متر مربع و با اعتباری بیش از یک‌هزار میلیارد ریال در استان کرمانشاه به بهره‌برداری می‌رسد.
وی ادامه داد: احداث ساختمان هشت واحدی اقامتگاه پزشک متخصص، احداث پاویون رادیولوژی بیمارستان قدس پاوه، احداث خانه بهداشت روستای سرکران، احداث و بهسازی ساختمان پارک علم و فناوری، احداث و تجهیز بخش IPD مجتمع بیمارستانی امام‌رضا(ع)، احداث خانه بهداشت در روستاهای دهنو، کارخانه و آران شهرستان کنگاور، احداث مرکز خدمات جامع سلامت روستای قره‌بلاغ شهرستان سرپل‌ذهاب از مهم‌ترین این طرح‌هاست.
سیدصولت مرتضوی صبح امروز، پنج‌شنبه 13 بهمن‌ماه با استقبال استاندار کرمانشاه و مسئولین استانی برای افتتاح چند طرح ورزشی، صنعتی، بهداشتی و درمانی وارد استان کرمانشاه شد.
افتتاح مرکز فرهنگی-ورزشی پاسارگاد و بهره‌برداری از پروژه‌های بهداشتی و درمانی، افتتاح کارخانه نان صنعتی، حضور در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان از جمله برنامه‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به کرمانشاه است.
13 بهمن 1401 14:11
کد خبر : 298,028
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/399646/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

تصفیه‌خانه تکمیلی شمال شهر اصفهان فردا افتتاح می‌شود

انحراف خودروی پژو با 4 فوتی و مصدوم در مسیر یاسوج_اصفهان

وقتی از ضرورت بازار ابری حرف می‌زنیم از چه می‌گوییم؟

اصفهان، پایتخت گردشگری آسیایی در سال 2025 شد

دعوت به سرمایه‌گذاری در افقی نو از اقتصاد شهری؛ آرامستان‌ها، بستری امن و پایدار برای مشارکت‌های اقتصادی

بی‌توجهی به انتقادها مانع نوآوری است

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

بازی Borderlands 4 بزرگ‌ترین جهان مجموعه را خواهد داشت

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

توزیع 2 هزار سری جهیزیه بین زوج‌های نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد

تندباد و طوفان لحظه‌ای بیشتر مناطق استان اصفهان را در برمی‌گیرد

بیژن حیدری بازهم قاضی پرسپولیس شد؛ بنیادی فر در اصفهان

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

شیوه‌نامۀ نقل و انتقال فرهنگیان استان اصفهان برای سال تحصیلی 1405-1404 ابلاغ شد

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

پویش اهدای خون خانواده در اصفهان اجرا می‌شود

گوشی Xperia 1 VII رونمایی شد؛ پرچمدار تندوتیز و گران‌قیمت سونی

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

هوای اصفهان آلوده است

احیای قلابی؛ چگونه خانه‌های تاریخی اصفهان از هویت تهی می‌شوند؟

عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی فرصتی برای تقویت برند اصفهان است

رنجش آران و بیدگلی ها از قطعی برق در معابر + فیلم

احیای نمایشی؛ روند تهی شدن هویت خانه‌های تاریخی اصفهان از اصالت فرهنگی

گلکسی S25 اج سامسونگ رونمایی شد؛ باریک‌اندام، اما بُرنده!

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

«برج ترامپ» در دمشق؟

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

رامین رضاییان: گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مرگ تلخ پدیده ابطحی، بازیگر 24 ساله + عکس

آغاز نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

استقلال آماده نبرد اصفهان شد

روایت اصفهان در ذهن مردم است

آیفون گران می‌شود!