پیام سپاهان

آخرين مطالب

در جلسه نظارت ستادی معاون شهردار تهران از منطقه12مطرح شد؛

لزوم تسریع در ایمن‌سازی بازار تهران و ساماندهی دستفروشان و بساط گستران 15خرداد شهرداری تهران

لزوم تسریع در ایمن‌سازی بازار تهران و ساماندهی دستفروشان و بساط گستران 15خرداد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: منطقه 12 به لحاظ موقعیت جغرافیایی و اقتصادی و جمعیت متراکم؛ جزو مناطق مهم شهر تهران محسوب می شود و از این رو نیازمند خدمات و نگاه ویژه ای است.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، جلسه نظارت ستادی از شهرداری منطقه 12 صبح امروز 4بهمن ماه با حضور حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، امیر یزدی شهردار منطقه 12، مختاری مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز، جعفری مدیرکل امور خدمات شهری، شرفی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند، صیادی مدیرعامل سازمان زیباسازی، فصاحت مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار، رنجبریان مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان،حلیا سادات حسینی سرپرست اداره کل محیط زیست،عنقایی مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری امور خدمات شهری، عباس نژاد مدیر دفتر مرکزی حراست معاونت خدمات شهری، صفی خانی معاون سازمان بازرسی در حوزه خدمات شهری و محیط زیست، حامد خداوردی معاون خدمات شهری منطقه 12، شهرداران نواحی این منطقه، مشاوران و مدیران ارشد این معاونت پیرامون بررسی وضعیت نگهداشت شهر در این منطقه برگزار شد.
حسین نظری در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه رجب و ولادت امام محمد باقر(ع) گفت: خداوند را شاکریم که بستری برای ما فراهم کرده است که بتوانیم به مردم عزیزمان خدمات رسانی کنیم.
نظری در ادامه پس از استماع گزارشی جامع از وضعیت این منطقه در موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری که توسط جعفری مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران ارائه شد، گفت: هدف از برگزاری چنین جلسات و بازدیدهایی تلاش در راستای ارتقاء و بهبود سطح نگهداشت شهر در مناطق 22گانه شهر تهران و آسیب شناسی شرایط موجود است؛ بنابراین با احصاء مباحث و مشکلات موجود و پیگیری های مستمر، خدمات مطلوبی را به شهروندان ارائه دهید.
وی با اشاره به اجرای طرح «بهاران خدمت» در تمامی مناطق 22گانه شهر تهران گفت: این طرح با هدف لزوم افزایش کیفیت خدمت‌رسانی به شهروندان و تغییر چهره شهر در آستانه دهه مبارک فجر، ماه‌های مبارک رجب، شعبان و رمضان و همچنین نوروز 1402 و با به کارگیری از تمامی ظرفیت‌های موجود منطقه با شعار «آمد بهار جان ها» اجرایی خواهد شد.بنابراین انتظار داریم که این طرح با جدیت بسیار دنبال و در سطح این منطقه اجرایی گردد.
نظری در ادامه با تاکید بر لزوم افزایش سرانه های خدماتی در این منطقه گفت: تمهیداتی اتخاذ شود تا با تملک قطعات مشجر و پهنه هایی که قابلیت کاربری فضای سبز داشته باشند، سرانه فضای سبز این منطقه نیز افزایش یابد و برخی نواحی این منطقه نیز دارای بوستان شوند.
معاون شهردار تهران در ادامه گفت: منطقه 12 به لحاظ موقعیت جغرافیایی و اقتصادی و جمعیت متراکم جزو مناطق مهم شهر تهران محسوب می شود و به طور قطع نیازمند خدمات و نگاه ویژه ای است.
نظری بر نظارت میدانی و بازدیدهای مستمر از سطح نواحی این منطقه تاکید کرد و گفت: پس از احصاء موارد و مشکلات موجود در اسرع وقت به رفع آنها بپردازید تا منجر به کسب رضایتمندی حداکثری شهروندان گردد.
وی در پایان از اقدامات این منطقه در ساماندهی خیابان 17شهریور، خیابان خیام ، میدان شوش و میدان قیام قدردانی کرد.
همچنین در این جلسه امیر یزدی شهردار منطقه نیز با بیان این که منطقه12 جزو مناطق خاص و ویژه کلانشهر تهران محسوب می شود که قلب طهران نامیده می شود، گفت: این منطقه به لحاظ موقعیت تجاری و اداری حاکم بر آن دارای تراکم جمعیتی بالایی است و روزانه جمعیت شناور بسیاری در آن تردد می کنند و به طبع خدمات ویژه تری در این منطقه باید به شهروندان ارائه شود.
شهردار منطقه 12 پس از ارائه توضیحاتی در خصوص بافت و ویژگی های این منطقه انتظارات و خواسته های خود را در خصوص موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری چون لزوم ایمن سازی بازار تهران، ساماندهی دستفروشان و بساط گستران 15خرداد، وضعیت فضای سبز منطقه، مباحث مختلف در حوزه زیباسازی و منظر شهری و... بیان کرد و در ادامه مهندس نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران دستوراتی را پیرامون موضوعات مطروحه صادر کرد.
گفتنی است در ادامه این نشست پس از ارائه گزارشاتی در خصوص وضعیت مسیل ها، قنوات و کانال های این منطقه هر یک از مدیران عامل این معاونت به ارائه گزارشات و موضوعات مختلف خدمات شهری در این منطقه پرداختند و در خصوص موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر کردند.
لازم به ذکر است حسین نظری، معاون خدمات شهری شهرداری تهران و هیات همراه در بازدیدی چند ساعته پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام آرمیده در مسجد فائق از نقاطی چون بازار میوه و تره بار ایران، ساماندهی میدان قیام، بوستان سجادی، محله هرندی، پایانه قورخانه، احداث بوستان در خیابان خیام، سرویس بهداشتی در حال احداث بوستان شوش و... بازدید و در جریان عملکرد، اقدامات و برنامه های پیش روی این معاونت قرار گرفتند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/395704/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه گزارشی از دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد با خانواده شهدای اقتدار به استاندار یزد

جی فولد رونمایی شد؛ کانسپت گوشی تاشو سه‌تکه از تکنو!

زیدآبادی نوشت: تنهایی کشور و محافل تندرو

سرمقاله شرق/ توسعه درون‌زا راه نجات یا تله راهبردی؟

بیعت دوباره بانوان زینبی با رهبر انقلاب اسلامی

سرمقاله کیهان/ از «صبر استراتژیک» تا «ابهام استراتژیک»

بازرسان آژانس در ایران عامل سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند

نقطه‌زنی در العدید

سرمقاله همشهری/ با همدلی خادمان و شهروندان، دوباره می‌سازیمت وطن

راه‌اندازی خط جدید 122 اتوبوسرانی اصفهان

باد و باران همرفتی تا سه‌شنبه ادامه دارد

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

پرچمدارهای پرهیاهو 2025 هواوی وارد بازارهای جهانی شدند

نشریه آمریکایی: ایران در جنگ اخیر شکست نخورد، بلکه تهاجمی‌تر شد

سرمقاله اعتماد/ جاسوسی و دسترسی آزاد به اطلاعات؟

مادر شهیدان صالحی به فرزندان شهیدش پیوست

انجام موفق جراحی پیوند روده استان در مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س)

پیش‌ثبت‌نام بیش از 5800 دانش‌آموز پایه هفتم در مدارس شاهد استان

هشدار هواشناسی درباره تشدید ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

راه اندازی خط جدید 122 اتوبوسرانی اصفهان

سرمقاله هم میهن/ کدام مسیر؟

مدیرمسئول کیهان: مکانیسم ماشه کاغذ پاره است، فریب نخورید!

برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری 7 شهید راه قدس در کاشان

برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری هفت شهید راه قدس در کاشان

یک گوشی ارزان سامسونگ آپدیت امنیتی دریافت کرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جنگ، بورس و سهامدار خرد

سرمقاله سازندگی/ رفتارهای خودسرانه و قبیله‌ای

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

هوای اصفهان همچنان در مدار آلودگی

اهدای هزینه یک شب عزاداری امام حسین(ع) برای آزادی زندانیان

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

سرمقاله خراسان/ احیای توس، راه‌های رفته و نرفته

هوای اصفهان برای دهمین روز پیاپی ناسالم است

عناوین روزنامه های اصفهان شنبه بیست و یکم تیر ماه

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

روایتی از محرم در هند

هوش مصنوعی سامسونگ وارد 400 میلیون دستگاه هوشمند می‌شود

گوشی قدرتمند شیائومی آپدیت HyperOS 2.2 را دریافت کرد

این گوشی‌ها تا 2 هفته دیگر آپدیت بزرگ HyperOS شیائومی را دریافت می‌کنند

دانش بنیان ها در خدمت کشاورزی

گوگل رقیب گلکسی زد فولد 7 را با 16 گیگابایت رم و تراشه اختصاصی عرضه می‌کند

الهام‌گرفتن از iOS 26؟ پلیر جدید یوتیوب با طراحی شیشه‌ای معرفی شد

مخالفان مذاکره یا درکی از واقعیت ندارند یا منافع گروهی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند

سفر استاندار به هرند

اسارت در اوج عزت

خودداری از کشتن مارها

بررسی انواع مشکلات و خرابی‌های احتمالی کنسول های بازی (PS و XBOX)

دانش بنیان اصفهانی در خدمت کشاورزی

ارزان ترین مانیتور 240 هرتزی دنیا با قیمت زیر 100 دلار عرضه شد

اجتماع زینبیون در بویین میاندشت