پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

اقتصادی

تجلیل از پیشکسوتان بوکس استان مرکزی؛ روایت نیم‌قرن افتخارآفرینی در رینگ

تجلیل از پیشکسوتان بوکس استان مرکزی؛ روایت نیم‌قرن افتخارآفرینی در رینگ
پیام سپاهان - ایرنا/ همایش تجلیل از ۴۰ پیشکسوت بوکس استان مرکزی از دهه ۵۰ تاکنون، شامگاه چهارشنبه با حضور استاندار مرکزی و مدیرکل ورزش و جوانان استان در هتل ضیافت اراک برگزار ...
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایرنا / همایش تجلیل از ۴۰ پیشکسوت بوکس استان مرکزی از دهه ۵۰ تاکنون، شامگاه چهارشنبه با حضور استاندار مرکزی و مدیرکل ورزش و جوانان استان در هتل ضیافت اراک برگزار شد؛ آیینی برای پاسداشت تلاش ورزشکارانی که در دوره‌های مختلف با حضور در تیم‌های ملی و رقابت‌های کشوری و آسیایی، نام استان مرکزی را در ورزش بوکس پرآوازه کردند.
بوکس استان مرکزی بیش از پنج دهه فراز و نشیب را پشت سر گذاشته است، رشته‌ای که فعالیت آن از دهه ۵۰ آغاز شد، مدتی با وقفه مواجه شد و از سال ۱۳۶۸ بار دیگر جان گرفت و مسیر خود را تا امروز ادامه داد.
در این سال‌ها، ورزشکاران بسیاری از این استان به رقابت‌های ملی و بین‌المللی راه یافتند و شماری از آنان با حضور در تیم ملی و کسب عنوان‌های قهرمانی، سهمی ماندگار در تاریخ بوکس کشور به ثبت رساندند.
همایش تجلیل از ۴۰ پیشکسوت بوکس استان مرکزی، فرصتی برای قدردانی از چند نسل از ورزشکارانی بود که از دهه ۵۰ تاکنون در رینگ‌های بوکس حضور داشته‌اند، پیشکسوتانی که برخی از آنان سال‌ها در عرصه قهرمانی فعالیت کردند و گروهی نیز با پذیرش مسئولیت‌های اجرایی و مدیریتی، در تداوم فعالیت این رشته در استان نقش داشتند.
در میان چهره‌های اثرگذار بوکس استان مرکزی، داریوش خسروی از پیشکسوتان باسابقه این رشته قرار دارد که سال‌ها مسئولیت ریاست هیات بوکس استان را برعهده داشته و از او به‌عنوان یکی از چهره‌های قدیمی و تاثیرگذار این ورزش یاد می‌شود.
استمرار فعالیت بوکس در استان مرکزی، پرورش نسل‌های مختلف ورزشکار و حضور نمایندگان مرکزی در رقابت‌های ملی، بخشی از مسیری است که پیشکسوتان این رشته در شکل‌گیری آن نقش داشته‌اند.
قهرمانی بوکسورهای استان مرکزی حاصل تلاش پیشکسوتان و حمایت از ورزش پایه است
استاندار مرکزی در این آیین با قدردانی از پیشکسوتان و فعالان رشته بوکس گفت: قهرمانی ورزشکاران استان در المپیاد ورزشی سال گذشته، نشان‌دهنده ظرفیت بالای استعدادهای بومی است و حمایت از ورزشکاران و توسعه ورزش پایه باید با جدیت دنبال شود.
مهدی زندیه‌وکیلی افزود: یکی از خاطرات خوش دوران مسئولیت در استان مرکزی، کسب مقام نخست رقابت‌های بوکس در المپیاد ورزشی سال گذشته بود که موجب افتخار و خوشحالی مجموعه مدیریت استان شد.
وی با اشاره به نقش پیشکسوتان در رشد و اعتلای ورزش بوکس، اظهار کرد: پیشکسوتانی که طی سال‌های گذشته برای توسعه این رشته تلاش کرده و برای استان و کشور افتخار آفریده‌اند، شایسته قدردانی هستند و نباید زحمات آنان فراموش شود.
استاندار مرکزی افزود: این رشته ورزشی در کنار مهارت و آمادگی جسمانی، روحیه جوانمردی و مردانگی را نیز در خود جای داده و همین ویژگی‌ها موجب علاقه‌مندی بسیاری از ورزش‌دوستان به آن شده است.
توجه به استعدادهای ورزشی در سراسر استان مرکزی
زندیه‌وکیلی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت توجه به ظرفیت‌های ورزشی شهرستان‌ها و مناطق روستایی، اظهار کرد: ورزش استان مرکزی محدود به شهر اراک نیست و استعدادهای ورزشی در شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان باید شناسایی و حمایت شوند.
وی تصریح کرد: قهرمانی بوکسورهای استان در المپیاد ورزشی، موفقیت دختران محلاتی در رشته بدمینتون و دیگر افتخارات ورزشی نشان می‌دهد که با شناسایی استعدادها و فراهم کردن فرصت مناسب، می‌توان زمینه رشد ورزشکاران مستعد را فراهم کرد.
استاندار مرکزی، توسعه ورزش روستایی را از برنامه‌های مهم استان دانست و گفت: برگزاری رقابت‌های ورزشی در روستاها، علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی و ارتقای سلامت، فرصتی برای شناسایی استعدادهایی است که ممکن است به دلیل دوری از مراکز ورزشی کمتر دیده شوند.
زندیه‌وکیلی با اشاره به ضرورت تداوم حمایت از باشگاه‌های ورزشی نیز اظهار کرد: برای توسعه ورزش قهرمانی باید از ظرفیت صنایع و مجموعه‌های اقتصادی استان استفاده کرد و زمینه حضور پایدار باشگاه‌ها در رقابت‌های ورزشی را فراهم ساخت.
وی، با قدردانی از پیشکسوتان بوکس و فعالان این رشته خاطرنشان کرد: تلاش‌های ورزشکاران و مربیانی که طی سال‌های گذشته برای اعتلای ورزش استان زحمت کشیده‌اند، ارزشمند است و باید با حمایت از نسل جوان و انتقال تجربه پیشکسوتان، زمینه تداوم موفقیت‌های ورزش استان مرکزی فراهم شود
همه باید برای عبور از شرایط سخت به یکدیگر کمک دهیم
استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دشواری‌های اقتصادی کشور و فشارهای معیشتی بر مردم گفت: در شرایط کنونی، مسئولیت اجتماعی و توجه به مشکلات یکدیگر اهمیت بیشتری دارد و همه باید برای عبور از این دوره سخت، در کنار هم باشیم.
زندیه‌وکیلی ادامه داد: مسئولان از نزدیک با مشکلات معیشتی مردم آشنا هستند و مواجهه با گرفتاری خانواده‌هایی که برای تامین نیازهای اولیه زندگی با دشواری روبه‌رو هستند، از سخت‌ترین بخش‌های مسئولیت است؛ از این رو، همدلی و تلاش برای کاهش مشکلات مردم باید در اولویت قرار گیرد.
ضرورت حمایت از تولید و حفظ اشتغال
وی با تاکید بر ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی در شرایط دشوار اقتصادی، اظهار کرد: فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع باید در حد توان برای حفظ اشتغال و جلوگیری از بیکاری کارگران تلاش کنند، چراکه عبور از مشکلات اقتصادی نیازمند همراهی همه بخش‌هاست.
استاندار مرکزی اظهار کرد: آنچه در شرایط دشوار امروز اهمیت دارد، حفظ سرمایه انسانی و حمایت از خانواده‌هایی است که معیشت آنان به فعالیت واحدهای تولیدی وابسته است و همراهی صاحبان صنایع با کارگران در روزهای سخت، اقدامی ارزشمند است که آثار آن در حافظه جمعی جامعه باقی می‌ماند.
زندیه‌وکیلی با اشاره به بازگشت بخش عمده‌ای از واحدهای صنعتی آسیب‌دیده به چرخه تولید، گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، بیشتر واحدهایی که فعالیت آن‌ها متوقف شده بود، دوباره به تولید بازگشته‌اند و امید می‌رود واحدهای باقی‌مانده نیز با رفع مشکلات، فعالیت خود را از سر بگیرند.
بوکس استان مرکزی از ۶۵ ورزشکار به جمعیت قابل توجهی از ورزشکاران سازمان‌یافته رسیده است
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی در این آیین با اشاره به رشد ورزشکاران سازمان‌یافته رشته بوکس در این استان گفت: توسعه زیرساخت‌های ورزشی، احیای باشگاه‌های صنعتی و حمایت از ورزش قهرمانی از برنامه‌های مهم ورزش استان برای بهره‌گیری از ظرفیت استعدادهای بومی است.
محمد مرادی اظهار کرد: ورزش قهرمانی به‌عنوان موتور محرک ورزش کشور، همواره مورد توجه بوده و در یک تا ۲ سال گذشته تلاش شده است با استفاده از ظرفیت‌های موجود و حمایت مسئولان، اتفاقات موثری در ورزش استان رقم بخورد.
وی با اشاره به وضعیت رشته بوکس، افزود: توسعه این رشته در استان و افزایش شمار ورزشکاران سازمان‌یافته آن از ۶۵ نفر به بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ نفر، نشان‌دهنده تلاش هیات ورزشی و مجموعه دست‌اندرکاران برای گسترش فعالیت‌ها در شهرستان‌های مختلف است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با بیان اینکه توسعه ورزش قهرمانی نیازمند حمایت مستمر و سرمایه‌گذاری هدفمند است، گفت: یکی از مطالبات چندین‌ساله مردم، رسانه‌ها و جامعه ورزش استان، ورود صنایع بزرگ نفتی به عرصه حمایت از ورزش بود که با پیگیری‌های انجام‌شده، حمایت استاندار مرکزی و همراهی مسئولان، سرانجام باشگاه پالایشگاه تاسیس شد.
مرادی ادامه داد: راه‌اندازی این باشگاه با توجه به ساختار مدیریتی و سهامداری مجموعه و ضرورت هماهنگی با دستگاه‌های مختلف، با دشواری‌هایی همراه بود، اما در نهایت این مجموعه فعالیت خود را آغاز کرد و تیم فوتسال آن اکنون در لیگ برتر حضور دارد و در جمع تیم‌های بالای جدول قرار گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد که باشگاه پالایشگاه در آینده در رشته‌های ورزشی بیشتری سرمایه‌گذاری کند و به یکی از ظرفیت‌های اثرگذار ورزش استان تبدیل شود.
احیای دوباره باشگاه هپکو
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی در ادامه با اشاره به احیای باشگاه فرهنگی ورزشی هپکو گفت: این باشگاه که نام آن با تیم هندبال و افتخارات ورزشی این مجموعه صنعتی گره خورده بود، در سال ۱۳۹۷ به‌دلیل مشکلات موجود منحل شد، اما سال گذشته با حمایت مسئولان استان فعالیت خود را از سر گرفت.
مرادی افزود: تیم هپکو از فردا تمرینات خود را برای حضور در فصل آینده رقابت‌ها آغاز می‌کند و امیدواریم با تقویت حمایت‌های مجموعه صنعتی، این باشگاه بار دیگر جایگاه گذشته خود را در ورزش کشور به دست آورد.
وی، به میزبانی استان مرکزی از رقابت‌های مهم ورزشی اشاره کرد و گفت: میزبانی مسابقات جام حذفی فوتبال و حضور تیم‌های استقلال و پرسپولیس از جمله رویدادهایی بود که با تلاش مجموعه ورزش استان به‌خوبی برگزار شد.
مرادی با اشاره به همکاری‌های انجام‌شده برای حضور تیم کشتی استقلال در رقابت‌های باشگاهی کشور، اظهار کرد: با تعامل صورت‌گرفته با هلدینگ خلیج فارس و باشگاه استقلال، هزینه‌های این تیم از طریق حامیان مالی خارج از استان تامین شده و تاکنون تقریبا هیچ هزینه‌ای از منابع استانی برای این منظور پرداخت نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به توسعه ورزش روستایی اشاره کرد و افزود: لیگ فوتبال روستایی استان مرکزی پس از بیش از ۶ ماه برگزاری رقابت‌ها به مراحل پایانی رسیده است و فینال این مسابقات ۳۰ مهرماه برگزار می‌شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی، از برگزاری دوره آموزشی مدیریت ورزشی با همکاری کمیته بین‌المللی المپیک در اراک خبر داد و گفت: این دوره با حضور ۴۰ نفر از فعالان و اعضای خانواده ورزش استان از شهرهای مختلف برگزار شده است.
مرادی تصریح کرد: ورزشکاران سازمان‌یافته استان مرکزی در سال گذشته رشد چشمگیری داشتند و استان در این بخش به رکورد جدیدی دست یافته و در حوزه برگزاری رویدادهای ورزشی نیز به‌صورت مشترک با استان زنجان، در میان ۳۱ استان کشور به‌عنوان استان برتر معرفی شده است.
وی با قدردانی از حمایت‌های استاندار مرکزی و مسئولان استان خاطرنشان کرد: با وجود استعدادهای فراوان ورزشی، وضعیت کنونی ورزش قهرمانی استان با ظرفیت‌ها و شایستگی‌های موجود تناسب ندارد و برای دستیابی به جایگاه مطلوب، حمایت‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و سرمایه‌گذاری در ورزش باید با جدیت بیشتری ادامه یابد.
محمود لک، محمدرضا صالحی، مصطفی صالحی، شهرام شاهرخی، عارف زیودار، سعید ذوالفقاری، حمید مرادخانی و سعید امیری از جمله چهره‌هایی هستند که در معرفی ظرفیت‌های بوکس استان مرکزی به جامعه ورزش کشور از آنان یاد می‌شود. شماری از بوکسورهای این استان در دوره‌های مختلف به عضویت تیم ملی درآمدند و برخی نیز در رقابت‌های آسیایی و کشوری افتخارآفرینی کردند.


نظرات شما