جمعه ۲۰ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

فراهم‌سازی بستر لازم برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای در نجف‌آباد

اخذ سند ۳۱۵ هکتار از زمین‌های حریم نجف آباد به نام دولت

اخذ سند ۳۱۵ هکتار از زمین‌های حریم نجف آباد به نام دولت
پیام سپاهان - سند ۳۱۵ هکتار از اراضی حریم نجف‌آباد به نام دولت اخذ شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - سند ۳۱۵ هکتار از اراضی حریم نجف‌آباد به نام دولت اخذ شد.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان از اخذ سند مالکیت ۳۱۵ هکتار از اراضی دولتی واقع در حریم نجف‌آباد خبر داد و گفت: این اراضی در قالب سه فقره سند تک‌برگ به نام دولت با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن تثبیت مالکیت شده و در فرآیند مولدسازی، برای تأمین منابع مالی پروژه‌های زیرساختی شهرستان و توسعه سایت ۱۲۰۰ هکتاری جنوب نجف‌آباد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
حمیدرضا فلاح چم‌آسمانی افزود: در راستای تثبیت مالکیت اراضی دولتی و فراهم‌سازی بستر لازم برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرستان نجف‌آباد، سند مالکیت ۳۱۵ هکتار از اراضی واقع در حریم این شهر پس از پیگیری‌های مستمر و هماهنگی‌های لازم با اداره منابع طبیعی اخذ شد.
وی افزود: این اراضی شامل پلاک‌های ثبتی ۳۹۵ و ۲۶۳۴ اصلی است که در قالب سه فقره سند تک‌برگ به نام دولت با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن صادر و مالکیت دولت بر این اراضی تثبیت شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اهمیت این اقدام در برنامه‌های توسعه‌ای نجف‌آباد گفت: این اراضی ارتباط مستقیمی با سایت ۱۲۰۰ هکتاری جنوب نجف‌آباد دارد و با توجه به قرار گرفتن این سایت در فرآیند مولدسازی، اخذ سند و تثبیت مالکیت اراضی، زمینه را برای استفاده از ظرفیت این محدوده در تأمین منابع مالی طرح های زیرساختی فراهم می‌کند.
فلاح چم‌آسمانی تاکید کرد: مولدسازی این اراضی با هدف تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح‌های زیرساختی و توسعه‌ای شهرستان نجف‌آباد دنبال می‌شود و می‌تواند نقش مؤثری در تسریع اجرای طرح‌های عمرانی و ارتقای زیرساخت‌های منطقه داشته باشد.


نظرات شما