دوشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

طرح مهتاب،صیانت از حقوق مشترکان؛

احیای ۳۶ مگاوات‌ساعت انرژی در شبکه توزیع برق اصفهان

احیای ۳۶ مگاوات‌ساعت انرژی در شبکه توزیع برق اصفهان
پیام سپاهان - ۳۶ مگاوات‌ساعت انرژی در شبکه توزیع برق شهرستان اصفهان هفته گذشته در اصفهان احیا شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ۳۶ مگاوات‌ساعت انرژی در شبکه توزیع برق شهرستان اصفهان هفته گذشته در اصفهان احیا شد.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان اعلام کرد: در عملیات های طرح مهتاب با هدف کاهش تلفات شبکه، افزایش بهره‌وری و مقابله با مصارف غیرقانونی، این شرکت در هفته گذشته موفق شد، با اجرای عملیات گسترده میدانی با شناسایی مصارف غیرمجاز و اصلاح انشعابات، بیش از ۳۶ مگاوات‌ساعت انرژی را به شبکه توزیع بازگرداند.
بنابر اعلام شرکت توزیع برق شهرستان، اقدامات زیربنایی شامل نصب ۱۱۸ دستگاه کنتور برای مشترکان جدید، تعویض ۲۸۱ دستگاه کنتور معیوب و شناسایی و رفع ۱۸ مورد دستکاری در کنتورها است؛ همچنین در این بازه زمانی، ۲۴ انشعاب برق غیرمجاز جمع‌آوری و ۱۱۰ متر کابل غیرمجاز حذف شد.
در بخش مدیریت مصرف و نظارت بر مشترکان با مصارف خاص نیز، ۳۹۴ مورد تست از چاه های آب کشاورزی و ۳۰۹ مورد از مساجد و اماکن مذهبی بازرسی شد و به‌منظور کنترل دقیق‌تر و جلوگیری از تجاوز از حد مجاز مصرف، ۷۶ مورد فیوز محدود کننده جریان و ۴ شمارشگر نیز بر روی انشعابات هدف نصب شد.
همچنین در این عملیات، پنج دستگاه ماینر غیرمجاز نیز در راستای حفظ پایداری شبکه برق و جلوگیری از تضییع حقوق مشترکان شناسایی و جمع‌آوری شد.


نظرات شما