سه شنبه ۲ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

جهش درآمد و سرمایه‌گذاری در شهرک‌های استان

رشد بیش از دو برابری در آمد ناشی از واگذاری‌ها در شهر‌کهای صنعتی استان

رشد بیش از دو برابری در آمد ناشی از واگذاری‌ها در شهر‌کهای صنعتی استان
پیام سپاهان - با توسعه ۵۰۰ هکتاری شهرک‌های تقاضا‌محور، درآمد ناشی از واگذاری‌ها از ۱.۳ همت به ۴ همت افزایش یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - با توسعه ۵۰۰ هکتاری شهرک‌های تقاضا‌محور، درآمد ناشی از واگذاری‌ها از ۱.۳ همت به ۴ همت افزایش یافته است.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان به رشد خیره‌کننده قرارداد‌های سال جاری اشاره کرد و گفت: در حالی که مجموع قرارداد‌های فروردین و اردیبهشت پارسال حدود ۲۰ میلیارد تومان بود، این رقم در بازه زمانی مشابه در سال جاری به یک همت رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ۵۰ برابری در این حوزه است.
محمدجواد بگی در خصوص چشم‌انداز اشتغال‌زایی این طرح‌ها گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد با تکمیل نهایی تمام پلاک‌ها در طرح‌های در دست اجرا، در یک افق ۱۰ ساله، زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از ۵۰ هزار نفر فراهم می‌شود.
وی افزود: با به بهره‌برداری رسیدن شهرک‌های صنعتی نظیر شهرک فرآوری عناصر معدنی نائین و شهرضا، شاهد رشد قابل توجه شاخص‌های اقتصادی استان در سال جاری هستیم و مجموع حجم واگذاری‌ها درمقایسه با سال گذشته حداقل به دو برابر افزایش می‌یابد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان همچنین از تصویب طرح‌های کلان زیرساختی در شهرستان کاشان خبر داد و گفت: یکی از طرح‌های راهبردی مصوب، اتصال شهرک صنعتی بزرگ امیرکبیر کاشان به عنوان نخستین شهرک تخصصی نساجی و فرش کشور به آزادراه امیرکبیر است.
بگی افزود: این طرح با اخذ مجوز‌های لازم از وزارت راه و سازمان راهداری، با بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار (یک همت) از هفته دولت امسال وارد مرحله عملیاتی می‌شود.
وی با تأکید بر تکمیل زیرساخت‌های صنعتی در کاشان افزود: ناحیه تخصصی ماهیان زینتی و شهرک صنعتی فناوری نساجی به ترتیب با مساحت‌های ۴۹ و ۱۵۱ هکتار، هم‌اکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته‌اند و با حمایت مسئولان، این دو ناحیه در هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد و فرآیند واگذاری زمین در آنها آغاز می‌شود.


نظرات شما