پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

بستری ۲۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در مراکز درمانی کاشان

بستری ۲۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در مراکز درمانی کاشان
پیام سپاهان - به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سیدعلیرضا مروجی رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه تاکنون ۱۷۳ هزار و ۸۴ نفر به مراکز بستری و ...
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان -

پیام سپاهان


به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سیدعلیرضا مروجی رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه تاکنون 173 هزار و 84 نفر به مراکز بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل مراجعه کرده‌اند، اظهار کرد: 11 هزار و 329 بیمار مبتلا به کرونا ویروس تاکنون از مراکز درمانی منطقه کاشان مرخص شده‌اند.
او گفت: در 24 ساعت گذشته در منطقه کاشان 23 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس بستری شده‌اند که 19 نفر در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری هستند و از این تعداد سه نفر اهل توابع منطقه کاشان و 14 نفر اهل کاشان هستند، حداکثر سن بیماران بستری در بیمارستان شهید بهشتی 90 سال و حداقل سن بستری 17 سال است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطرنشان کرد: در 24 ساعت گذشته در بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل پنج بیمار جدید بستری شده است.
او ادامه داد: در مجموع فعلاً 145 بیمار مبتلا به کرونا ویروس در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل بستری هستند که از این تعداد 125 نفر در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و 20 نفر در بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل تحت درمان قرار دارند.
مروجی تصریح کرد: 29 نفر از کل بیماران مبتلا به کرونا ویروس در این منطقه در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند که از این تعداد 25 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شهید بهشتی و چهار نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان سیدالشهدا تحت درمان قرار دارند.
او توضیح داد: دو مورد فوتی در بیمارستان‌های منطقه کاشان در 24 ساعت گذشته رخ داده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اضافه کرد: با اضافه شدن 44 مورد جدید تست کرونا تاکنون جواب آزمایش 23 هزار و 548 نفر از نظر تست کرونا مثبت شده است.
انتهای پیام/م


نظرات شما