پیام سپاهان
توصیه‌های کلی تغذیه در ماه مبارک رمضان
يکشنبه 6 فروردين 1402 - 10:09:53
پیام سپاهان - ماه مبارک رمضان ، فرصتی برای تعالی انسان در همه ابعاد است و تغذیه مناسب، در کنار "آداب روزه داری" در این ماه پربرکت، نقش موثری در سلامت جسم و روح خواهد داشت.
به گفته ابراهیم فلاحی از متخصصان تغذیه لرستانی روزه داران بهتر است افطار خود را با شیر ولرم، آب ولرم، چای کمرنگ و خرما و عسل باز کنند همچنین می‌توانند از نان و پنیر، آش، حلیم کم روغن و تخم مرغ در وعده افطار استفاده کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مهناز مردانی از دیگر متخصصان لرستانی نیز گفت: ایام ماه مبارک رمضان ایام پرخوری و زیاده روی نیست بلکه باید از خوردن غذا‌های پرچرب و پرقند، فست فود‌ها، آبگوشت و کله پاچه پرهیز کرد تا دچار بیماری نشویم.
مردانی افزود: در این ایام روزه داران باید آب، آب میوه، شیر، دوغ، میوه و سبزی را بیشتر در سفره غذایی خود قرار دهند.
باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/553839/توصیه‌های-کلی-تغذیه-در-ماه-مبارک-رمضان
بستن   چاپ