پیام سپاهان
توصیه های کلی تغذیه در ماه مبارک رمضان
شنبه 5 فروردين 1402 - 19:40:03
پیام سپاهان -

پیام سپاهان

به گفته ابراهیم فلاحی از متخصصان تغذیه لرستانی روزه داران بهتر است افطار خود را با شیر ولرم، آب ولرم، چای کمرنگ و خرما و عسل باز کنند همچنین می‌توانند از نان و پنیر، آش، حلیم کم روغن و تخم مرغ در وعده افطار استفاده کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مهناز مردانی از دیگر متخصصان لرستانی نیز گفت: ایام ماه مبارک رمضان ایام پرخوری و زیاده روی نیست بلکه باید از خوردن غذا‌های پرچرب و پرقند، فست فود‌ها، آبگوشت و کله پاچه پرهیز کرد تا دچار بیماری نشویم.
مردانی افزود: در این ایام روزه داران باید آب، آب میوه، شیر، دوغ، میوه و سبزی را بیشتر در سفره غذایی خود قرار دهند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/550680/توصیه-های-کلی-تغذیه-در-ماه-مبارک-رمضان
بستن   چاپ