پیام سپاهان
طرز تهیه پلوی شیک و مجلسی مخصوص مهمانی
يکشنبه 9 بهمن 1401 - 18:21:10
پیام سپاهان - هویج پلو یکی از پلو‌های سنتی ایرانی می‌باشد که شما می‌توانید برای مهمانی نهار یا شام تهیه کنیدو به همراه خلال پسته یا بادام و زرشک روی پلو را تزیین کنید.
هویج پلو طعم شیرینی دارد و هرچقدر زعفران این غذا بیشتر باشد رنگ و لعاب بهتری خواهد داشت و شما می‌توانید فیله مرغ را لای پلو قرار دهید و یا در موقع سرو روی پلو قرار دهید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مواد لازم برای تهیه هویج پلو با فیله مرغ فیله مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد
هویج 3 عدد
زعفران به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
برنج 3 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، دارچین، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه هویج پلو با فیله مرغ خوشمزه و لذیذ مرحله اول: پخت فیله مرغ
ابتدا باید فیله مرغ را مزه دار کنید برای این کار یک پیاز را خلالی خرد کنید و به همراه کمی نمک و زعفران و یک حبه سیر با فیله مرغ مزه دار کنید. سپس فیله مرغ را به همراه پیاز و سیر مزه دار شده و کمی آب بگذارید تا فیله مرغ پخته شود و سس غلیظ شود.
مرحله دوم: تفت دادن کره
هویج را پوست بگیرید و خلالی درشت خرد کنید و به همراه کمی کره و زعفران تفت دهید تا هویج نرم شود. به دلخواه 1 الی 2 ق غذا خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا هویج نرم و خوشرنگ شود. این مخلوط را کنار قرار دهید. می‌توانید در انتها می‌توانید 2 ق غذا خوری زرشک خیس خورده نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه هویج پلو با فیله مرغ
در ادامه باید برنج خیس خورده را روی حرارت قرار دهید و تا بجوش بیاید و بعد کف روی برنج را بگیرید. برنج را بعد از نرم شدن آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ مناسب قرار دهید و برنج را با هویج به صورت لایه بریرید و کمی دارچین لا به لا بریزید و هویج پلو با فیله مرغ را دم گذاشته و در انتها کمی کره یا روغن حیوانی بریزید و موقع سرو فیله‌های مرغ قرار دهید و به دلخواه کمی خلال پسته تفت داده شده نیز روی پلو بریزید. نوش جان
فوت و فن‌های دستور پخت هویج پلو با فیله مرغ زعفرانی و ساده برای نهار و شام می‌توانید کمی از مخلوط هویج را نگه دارید و روی پلو قرار دهید.

می‌توانید مقدار فیله مرغ را به تعداد زیاد کنید و یا برش بزنید.

می‌توانید مرغ را لای پلو قرار دهید و دم بکشد.
منبع: برترین ها

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/397715/طرز-تهیه-پلوی-شیک-و-مجلسی-مخصوص-مهمانی
بستن   چاپ