ضرورت احداث و افزایش سردخانههای ذخیره مواد غذایی در اصفهان
شنبه 19 شهریور 1401 - 11:05:24 AM
باشگاه خبرنگاران
|
|
پیام سپاهان - مهدی نیلفروش گفت: از آنجا که تامین و تولید اقلام خوراکی مانند گوشت و مرغ منجمد در طول سال متغیر است لذا باید ظرفیت سردخانهها در استان اصفهان افزایش پیدا کند. او اضافه کرد: وجود سردخانههای متعدد و ظرفیت بالا سبب حفظ و توزیع مناسب مواد خوراکی و در نتیجه امنیت غذایی شهروندان میشود بنابراین توسعه آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. مدیرکل پشتیبانی امور دام استان اصفهان ادامه داد: اکنون در استان اصفهان 10 سردخانه فعال وجود دارد که در برخی از ایام سال تمام ظرفیت آنها پر میشود و محلی برای ذخیره دیگر اقلام خوراکی به ویژه گوشت و مرغ نیست. نیلفروش تصریح کرد: ظرفیت این سردخانهها بیش از 13 هزار و 600 تُن است که با توجه به وضعیت کنونی و موضوع تامین و تولیدات باید بیشتر شود. او اظهارداشت: حمایت از بخش خصوصی برای مشارکت بیشتر در این بخش راهکار مناسبی برای توسعه سردخانه هاست و ارائه تسهیلات باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. مدیرکل پشتیبانی امور دام استان اصفهان با بیان اینکه استان از لحاظ ظرفیت انبار با مشکلی مواجه نیست خاطرنشان کرد: ظرفیت انبارهای این منطقه افزون بر 121 هزار تن است. استان اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و 800 هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قُطبهای تولید فرآوردههای دامی در کشور تبدیل کرده است.
http://www.sepahannews.ir/Fa/News/374740/ضرورت-احداث-و-افزایش-سردخانههای-ذخیره-مواد-غذایی-در-اصفهان
|