پیام سپاهان
مردم زواره به یاد شهید جنگ 12 روزه زمین چمن مصنوعی احداث می‌کنند
سه شنبه 31 تير 1404 - 21:26:22
پیام سپاهان - معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: با توجه به نقش‌آفرینی این خانواده معزز در منطقه و هم‌زمانی اجرای پروژه با جنگ اخیر 12 روزه، مقرر شد این مجموعه ورزشی به نام شهید زائری مزین شود؛ فرزندان این شهید نیز از دانش‌آموزان همین منطقه هستند و این موضوع پیوند بین مدرسه، خانواده و فرهنگ ایثار را تقویت خواهد کرد.

به گزارش ادارۀ اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، علیرضا عابدی، معاون تربیت‌بدنی و سلامت این اداره‌کل در جریان بازدید از شهرستان زواره، از آغاز اجرای طرح احداث زمین چمن مصنوعی در یکی از مدارس این منطقه خبر داد و بر نقش پررنگ مردم، اولیا و دانش‌آموزان در تحقق این طرح ورزشی تأکید کرد و با اشاره به اجرای این طرح در قالب «میدان همدلی» که هدف آن کیفیت‌بخشی و توسعه فضاهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای است، اظهار داشت: در بازدید میدانی از هنرستان کشاورزی زواره، اجرای زمین چمن مصنوعی به مساحت حدود 800 مترمربع به تصویب رسید و نکته قابل‌توجه این است که این پروژه با مشارکت فعال مدیریت مدرسه، اولیا و دانش‌آموزان اجرایی خواهد شد و این همان الگویی است که میدان همدلی دنبال می‌کند.
وی افزود: چمن مصنوعی این زمین از محل اعتبارات دولتی و در قالب طرح میدان همدلی تأمین خواهد شد؛ اما کلیه هزینه‌های مربوط به زیرسازی، نصب چمن، و اجرای فنس دور زمین، توسط مدیریت مدرسه و با حمایت‌های مردمی تأمین می‌شود؛ این شیوه تأمین مالی مشارکتی، زمینه‌ساز تحقق پروژه‌هایی است که بدون اتکا صرف به منابع دولتی، به‌سرعت و با کیفیت بالا انجام می‌پذیرند.
عابدی با اشاره به بازدید از خانواده شهید زائری، از تصمیم آموزش‌وپرورش برای نام‌گذاری این زمین ورزشی به یاد این شهید والامقام خبر داد و گفت: با توجه به نقش‌آفرینی این خانواده معزز در منطقه و هم‌زمانی اجرای پروژه با جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر، مقرر شد این مجموعه ورزشی به نام شهید زائری مزین شود؛ فرزندان این شهید نیز از دانش‌آموزان همین منطقه هستند و این موضوع پیوند بین مدرسه، خانواده و فرهنگ ایثار را تقویت خواهد کرد.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به برآورد هزینه‌ها خاطرنشان کرد: هزینه تهیه چمن مصنوعی حدود 4 میلیارد ریال برآورد شده است، اما مجموع هزینه اجرای پروژه با احتساب عملیات عمرانی و تجهیز زمین، بین 11 میلیارد تا 12 میلیارد ریال خواهد بود و این میزان با همت مدیریت مدرسه و همراهی مردم منطقه، به‌زودی محقق خواهد شد.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/974848/مردم-زواره-به-یاد-شهید-جنگ-12-روزه-زمین-چمن-مصنوعی-احداث-می‌کنند
بستن   چاپ