تولید انحصاری رنگ های طبیعی خوراکی در شرکتی دانش بنیان
دوشنبه 30 تير 1404 - 22:10:39
|
|
پیام سپاهان - شرکتی دانش بنیان در اصفهان با تولید انحصاری رنگ های طبیعی خوراکی موفق به صادرات محصولات خود به کشورهای همسایه شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل این شرکت دانشبنیان ، بهعنوان یکی از شرکتهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اینکه تنها واحد تخصصی کشور در تولید بومی رنگهای خوراکی طبیعی بهشمار میآید گفت: محصولات این شرکت علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای همسایه صادر شده و برنامه توسعه صادرات به کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا در دستور کار است. مسعود تقوی افزود : همچنین با توجه به ظرفیتهای بالای این محصولات، در حال برنامهریزی برای ورود به بازار کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا هستیم. وی با اشاره به ویژگیهای محصولات تولیدی این شرکت افزود: رنگدهندههای طبیعی از منابع گیاهی تولید میشوند و در صنایع مختلف غذایی نظیر نوشیدنیها و پخت کیک و همچنین در مصارف خانگی قابل استفاده است. مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، مزیت اصلی این محصولات نسبت به رنگهای شیمیایی را سلامت و بروز نکردن عوارض جانبی دانست و افزود: رنگهای شیمیایی در درازمدت میتوانند باعث بروز بیماریهایی نظیر بیشفعالی در کودکان، افسردگی، آسم و سایر اختلالات مشابه شوند، در حالی که رنگهای طبیعی نه تنها چنین مخاطراتی ندارند بلکه برخی از آنها بهدلیل منشأ گیاهی، خاصیت درمانی نیز دارند و برای تقویت عمومی بدن مورد استفاده قرار میگیرند. تقوی ادامه داد: همچنین با تحقیق و توسعهای که در این شرکت انجام شده، محصولی تولید کردهایم که در مقابل نور دچار کاهش میزان رنگدهندگی نمیشود که یک مزیت مهم در مقایسه با نمونههای شیمیایی و حتی برخی نمونههای خارجی است. وی گفت: این شرکت در حال حاضر برای حدود 30 محصول خود، پروانه بهرهبرداری از سازمان غذا و دارو دریافت کرده و علاوه بر آن دارای گواهی ایزو 9001 و 22000 و همچنین گواهی حلال است. مدیرعامل این شرکت دانشبنیان افزود: محصولات رنگدهنده این شرکت در رنگهای مختلفی نظیر نارنجی، سبز کلروفیل، مشکی، قهوهای و زرد تولید و روانه بازار میشود. وی با اشاره به سبد متنوع تولیدات فریر گفت: علاوه بر رنگدهندههای طبیعی، شرکت فریر 13 نوع طعمدهنده پودری مختلف نیز تولید میکند که از نظر سلامت، برتری قابل توجهی نسبت به نمونههای خارجی دارد و در عین حال مقرون به صرفهتر است. شرکت دانشبنیان طعم و رنگ فریر از سال 1391 فعالیت خود را در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز کرده و کارگاه این شرکت در کیلومتر 5 جاده نجفآباد اصفهان با مساحتی بالغ بر 5 هزار متر مربع فعال است . شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون بهعنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه برای توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور نقش ایفا کرده است.
http://www.sepahannews.ir/Fa/News/974694/تولید-انحصاری-رنگ-های-طبیعی-خوراکی-در-شرکتی-دانش-بنیان
|