پیام سپاهان
کمبود آب آشامیدنی در روستا‌های بویین میاندشت
پنجشنبه 19 تير 1404 - 18:33:00
پیام سپاهان - روستا‌های بویین میاندشت با کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ فرماندار شهرستان بویین میاندشت با اشاره به افزایش جمعیت روستا‌ها و معضل کم آبی در این مناطق گفت: هم اکنون روستا‌های هندوکش، هلاغره، ازناوله، تخماقل، ماهورک، آرتیجان وتیرکرت با کمبود شدید آب مواجه هستند و به منظور تامین نیاز اهالی منطقه، آب رسانی سیار این روستا‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
محمود درویشی با اشاره به حفر یک حلقه چاه در روستای هندوکش به منظور تامین نیاز آب مصرفی اهالی این روستا، افزود: برای اجرای خط انتقال آب تا مخزن 80 میلیاردریال اعتبار نیاز داریم که با تامین آن می‌توان امیدوار بود معضل آبی این روستا برطرف شود.
وی گفت: تامین آب ازمنابع پایدار بهترین راهکار حل مشکل بی آبی منطقه است که اگر راه وشهر سازی مجوز انتقال آب از مسیر تونل خوانسار را صادر کند، این چالش برطرف خواهد شد.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/973550/کمبود-آب-آشامیدنی-در-روستا‌های-بویین-میاندشت
بستن   چاپ