پیام سپاهان
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان:
ورزش همگانی نیازمند فرهنگ‌سازی و سیاست‌گذاری صحیح است
چهارشنبه 18 تير 1404 - 10:23:24
پیام سپاهان - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت:ورزش همگانی باید با فرهنگ‌سازی و سیاست‌گذاری صحیح به نتایج مطلوب برسد.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، ایوب درویشی در نخستین جلسه شورای ورزش و تربیت بدنی استان اصفهان در سال 1404 بر ضرورت گسترش ورزش همگانی با استفاده از خلاقیت و کمترین امکانات برای دستیابی با بیشترین بازدهی تأکید کرد.
وی افزود:اگر چه این جلسه با تأخیر برگزار شد اما از ابتدای تشکیل دولت با شدت بیشتری پیگیری شد و با این حال، اقدامات مثبتی صورت گرفته و مطالعات خوبی ارائه شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به اینکه برخی از اعضا به درصد پیشرفت طرح‌های ورزش همگانی اشاره داشتند، بیان این طرح‌ها می‌تواند با خلاقیت و مشارکت همه اقشار و گروه‌های سنی، جمعیت قابل توجهی را تحت پوشش قرار دهد.
وی ادامه داد: ورزش همگانی از جمله برنامه‌هایی است که با فرهنگ‌سازی و سیاست‌گذاری صحیح می‌تواند به نتایج مطلوبی برسد.
درویشی در این جلسه بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف تأکید کرد و پیشنهاد داد که استان‌ها سالانه درصد مشخصی از جمعیت را تحت پوشش برنامه‌های ورزش همگانی قرار دهند.
وی همچنین، با توجه به نقش ورزش در سلامت جامعه، گفت: ضروری است که هدف‌گذاری دقیقی برای جذب حداکثری مردم انجام شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان اضافه کرد: به منظور هماهنگی بیشتر بین سازمان‌های مرتبط مانند هیئت ورزش روستایی و عشایری، اداره ورزش و جوانان و دفتر روستایی استانداری نیاز به یک تفاهم‌نامه داریم.
وی همچنین، با اشاره به استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی و خیریه‌های فعال در حوزه ورزش گفت: به عنوان نمونه، بیش از یک هزار و 200 سمن، خیریه و مجموعه‌های ورزشی جوانان آماده همکاری هستند و بسیاری از علاقه‌مندان نیز می‌توانند به ثبت تشکل‌های ورزشی اقدام کنند.
درویشی در پایان بر ضرورت برنامه‌ریزی برای اقشار مختلف از جمله کارگران، اصناف، دانش‌آموزان، دانشجویان و سایر گروه‌ها و نیز لزوم تدوین تفاهم‌نامه‌های بین‌دستگاهی برای تعیین وظایف هر نهاد را مهم ارزیابی و بر نقش شورای ورزش همگانی در مسئولیت هماهنگی و سیاست‌گذاری کلان در این زمینه تاکید کرد.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/973326/ورزش-همگانی-نیازمند-فرهنگ‌سازی-و-سیاست‌گذاری-صحیح-است
بستن   چاپ