پیام سپاهان
ابلاغ شهریه مدارس غیردولتی استان اصفهان
شنبه 7 تير 1404 - 08:27:14
پیام سپاهان - رئیس ادارۀ مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: در سطح استان حدود یک‌هزار و 470 مدرسه غیردولتی فعال داریم که فرآیند ابلاغ شهریه این مدارس آغاز شده است.

به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، مهدی جمالی، رئیس ادارۀ مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی این اداره‌کل با اشاره به آغاز فرآیند ابلاغ شهریه مدارس غیردولتی در سطح استان، جزئیات این روند و الزامات قانونی آن را تشریح کرد و اظهار داشت: در سطح استان حدود یک‌هزار و 470 مدرسه غیردولتی فعال داریم که فرآیند ابلاغ شهریه این مدارس آغاز شده است؛ مدارس موظف بودند شاخص‌ها و ملاک‌های مورد نیاز برای تعیین شهریه را در سامانه مربوطه ثبت کنند.
وی افزود: این شاخص‌ها شامل فضای فیزیکی مدرسه، حقوق و دستمزد کارکنان، میزان اجاره‌بها، کیفیت آموزشی، فعالیت‌های فرهنگی و ابتکارات و خلاقیت‌های مدرسه است؛ پس از ثبت این اطلاعات در سامانه، فرآیند بررسی در کمیته‌های تعیین شهریه مناطق انجام شد و سپس مستندات جهت بررسی به استان ارجاع داده شد و در نهایت، بر اساس شاخص‌های ذکرشده، درصد افزایش شهریه برای هر مدرسه تعیین و به مناطق ابلاغ شد.
جمالی با تأکید کرد بر اینکه شهریه هر مدرسه به‌صورت مستقل و بر اساس شرایط خاص آن تعیین می‌شود، تصریح کرد: شهریه مدارس غیردولتی یکسان نیست و هر مدرسه با توجه به موقعیت جغرافیایی، میزان حقوق و دستمزد کارکنان، اجاره‌بها و سطح آموزشی، ضریب افزایش متفاوتی دارد.
رئیس ادارۀ مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با اشاره به شفافیت در اعلام شهریه‌ها، گفت: شهریه‌های مصوب هم‌اکنون برای مؤسسان قابل مشاهده است و آن‌ها موظف‌اند پوستر شهریه را در معرض دید اولیا قرار دهند و همچنین، اطلاعات شهریه در سامانه مشارکت‌ها به آدرس my.mosharekatha.ir برای عموم به زودی در دسترس قرار خواهد گرفت که این شهریه شامل دو بخش شهریه ثابت و شهریه فعالیت‌های فوق‌برنامه می‌باشد.
وی با تأکید بر اینکه مدارس تنها مجاز به دریافت شهریه مصوب هستند، ابراز داشت: مدارس غیردولتی حق دریافت هیچ‌گونه وجه اضافی غیر از آنچه در پوستر شهریه مصوب شده، ندارند؛ شهریه ثابت هم‌اکنون قابل دریافت است و شهریه فعالیت‌های فوق‌برنامه نیز از مهرماه و بر اساس ساعت فعالیت‌های برگزارشده اخذ خواهد شد.
جمالی همچنین به موضوع هزینه‌های جانبی اشاره کرد و گفت: هزینه‌های جانبی که شامل اقلام مصرفی و هزینه‌های تمام‌شده در طول سال تحصیلی است، فعلاً قابل دریافت نیست و مؤسسان تنها مجاز به اخذ شهریه ابلاغی بر اساس پوستر شهریه هستند.
رئیس ادارۀ مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با دعوت از خانواده‌ها برای نظارت بر اجرای صحیح شهریه‌ها، بیان داشت: اگر خانواده‌ها با مواردی از قبیل اعلام شهریه نامتعارف توسط مدارس مواجه شدند، می‌توانند از طریق سامانه مشارکت‌ها به آدرس mosharekatha.ir در بخش پاسخگویی به شکایات و سپس گزارشات مردمی، موضوع را به ما اطلاع دهند؛ همچنین واحدهای مشارکت‌های مردمی و ارزیابی عملکرد در نواحی، مناطق و اداره کل آماده پاسخگویی به اولیا هستند.
وی در خصوص زمان‌بندی ثبت‌نام و پرداخت شهریه نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ثبت‌نام در مدارس غیردولتی آغاز شده است و پرداخت شهریه بر اساس توافق بین اولیا و مؤسسان انجام می‌شود و اقساط شهریه می‌تواند در طول سال تحصیلی با هماهنگی طرفین تنظیم شود؛ مدارس غیردولتی ملزم به انعقاد قرارداد شهریه با اولیای دانش‌آموزان در موعد ثبت‌نام هستند تا شفافیت و تعهد متقابل در این فرآیند تضمین شود.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/971098/ابلاغ-شهریه-مدارس-غیردولتی-استان-اصفهان
بستن   چاپ