پیام سپاهان
راه یابی 45 دانش‌آموز اصفهانی به مرحله نهایی المپیاد‌های علمی
چهارشنبه 4 تير 1404 - 14:33:53
پیام سپاهان - 45 دانش‌آموز اصفهانی به مرحله نهایی المپیاد‌های علمی دانش‌آموزی راه یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس ادارۀ استعداد‌های درخشان اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: در مرحله دوم المپیاد‌های علمی دانش‌آموزی سال تحصیلی 1403-1404، 45 نفر از دانش‌آموزان برگزیده استان اصفهان موفق به کسب سهمیه ورود به مرحلۀ نهایی شدند که از این تعداد، 36 نفر از دانش‌آموزان مدارس استعداد‌های درخشان و سایر برگزیدگان از دیگر مدارس سطح استان هستند.
حمیدرضا رحیمی افزود: دانش‌آموزان راه‌یافته به مرحلۀ نهایی، در تابستان سال جاری در دوره‌های تخصصی باشگاه دانش‌پژوهان جوان شرکت خواهند کرد تا خود را برای رقابت علمی حساس در مرحله نهایی و کسب مدال‌های المپیاد آماده سازند.
وی گفت: خانۀ المپیاد ادارۀ استعداد‌های درخشان استان اصفهان، با تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی تخصصی، دوره‌های آمادگی شرکت در المپیاد‌های علمی را برای این دانش‌آموزان علاقه‌مند برگزار می‌کند ..
رئیس ادارۀ استعداد‌های درخشان اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفتعنوان کرد: همچنین با توجه به شرایط ویژه کشور، دورۀ جدید کلاس‌های خانۀ المپیاد استان اصفهان، به صورت برخط برگزار می‌شود.
وی گفت: دورۀ خانه المپیاد استان اصفهان ویژه آمادگی برای المپیاد‌های علمی سال تحصیلی آینده هم آغاز شده است.
اسامی دانش‌آموزان راه‌یافته به مرحلۀ نهایی را می‌توانید اینجا مشاهد کنید.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/970862/راه-یابی-45-دانش‌آموز-اصفهانی-به-مرحله-نهایی-المپیاد‌های-علمی
بستن   چاپ