پیام سپاهان
مهم‌ترین مانع ترامپ برای مداخله مستقیم در جنگ اسرائیل با ایران
سه شنبه 27 خرداد 1404 - 08:10:10
پیام سپاهان - اکو ایران /متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
آندریاس کریگ، دانشیار مطالعات امنیتی در کینگز کالج لندن، هشدار داد که مداخله مستقیم آمریکا در درگیری می‌تواند سطح جدیدی از جنگ منطقه‌ای را شعله‌ور کند.
کریگ در گفت‌وگو با الجزیره گفت: «اگر آمریکا وارد جنگ علیه ایران شود، این مسأله به تشدید تنش قابل‌توجهی در حملات و فعالیت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر خلیج فارس منجر خواهد شد، به‌ویژه علیه حمل‌ونقل دریایی و زیرساخت‌های انرژی. ایران همچنین تلاش خواهد کرد که به پایگاه‌های آمریکایی در منطقه حمله کند.»
او اضافه کرد که آمریکا تنها در صورتی وارد درگیری خواهد شد که «آماده پذیرش هزینه‌های تحولات شدیدتر باشد»، موضوعی که با شعار «اول آمریکا»ی ترامپ در تضاد است.
کریگ گفت: «در حال حاضر بعید به نظر می‌رسد که آمریکا چنین کاری بکند، چون این اقدام کل روایت ترامپ درباره خروج از خاورمیانه را تضعیف خواهد کرد.»
با این حال، کریگ یک مسیر دیپلماتیک ممکن را هم می‌بیند؛ اگر ترامپ بتواند نتانیاهو را کنترل کند و به اسرائیل فشار بیاورد که «عملیات نظامی را متوقف کند و به میز مذاکره بازگردد».
بازار

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/970388/مهم‌ترین-مانع-ترامپ-برای-مداخله-مستقیم-در-جنگ-اسرائیل-با-ایران
بستن   چاپ