پیام سپاهان
گذری بر سومین ملاقات مردمی استاندار اصفهان:
بررسی و رفع مطالبات انفرادی مردم در دیدار با مدیریت ارشد استان
دوشنبه 12 خرداد 1404 - 10:06:36
پیام سپاهان - استاندار اصفهان گفت: برخی مطالبات مردمی جنبه انفرادی دارد که در جریان ملاقات‌های مردمی بررسی و مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه ملاقات مردمی استاندار اصفهان و معاونین با مردم اظهار کرد: در مدیریت استان به طور روزانه با مردم دیدار کرده و مطالبات عمومی و گروهی آنها را بررسی و حل می‌کنیم.
وی افزود: گاهی برخی مطالبات فردی است و علی‌رغم آنکه بارها تکرار و بررسی شده، هنوز رفع نشده است؛ به عنوان مثال امروز مطالبه‌ای توسط یکی از شهروندان گلپایگان مطرح شد که پس از دو دهه پیگیری، به نتیجه نرسیده بود.
استاندار اصفهان با اشاره به حضور معاونان و مدیران‌کل استانداری در این دیدار عنوان کرد: بسیاری از مطالبات مردم را می‌توان پس از بررسی کارشناسانه کوتاه حل کرد و این امر با حضور معاونان و مدیران استان در این جلسات امکان‌پذیر است.
وی با بیان اینکه مطالبات مردم نباید انباشت شود، گفت: رسیدگی به تمام مطالبات مردم ضروری است و در این راستا، چنین جلساتی برگزار می‌گردد تا آنچه را که قابل حل است، در همین دیدار بررسی و رفع کرد.
جمالی‌نژاد با اشاره به ادامه پیگیری مطالبات مطرح شده در این ملاقات تصریح کرد: تمام نامه‌های ارجاع شده در پی برگزاری این دیدار دارای بند اعلام نتیجه است که توسط دفتر بازرسی استان رصد و پیگیری می‌شود؛ آنچه به نتیجه نرسیده باشد مجددا مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/968233/بررسی-و-رفع-مطالبات-انفرادی-مردم-در-دیدار-با-مدیریت-ارشد-استان
بستن   چاپ