پیام سپاهان
تاکیدات استاندار اصفهان خطاب به مدیران استان :
حذف مدیران منفعل از مسیر رشد استان/مدیر اتاق‌نشین دچار خطای مأموریتی است
يکشنبه 11 خرداد 1404 - 07:01:25
پیام سپاهان - استاندار اصفهان خطاب به مدیران استانی تأکید کرد: مدیران منفعل و بی‌برنامه جایی در مسیر رشد استان اصفهان ندارند.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد در دومین جلسه شورای اداری استان اصفهان در سال 1404 با اشاره به پنج اولویت راهبردی استان اظهار کرد: نهضت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی از راهبردهای جدی است که خود تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها است و اصفهان باید با شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران نقش‌آفرینی جدی در این حوزه داشته باشد.
وی افزود: دستگاهی که هیچ فرش قرمزی برای سرمایه‌گذاران نداشته باشد مورد برخورد قرار می‌گیرد؛ همچنین آئین‌نامه‌هایی که مزاحم انجام اقدامات مؤثر می‌شوند نیز باید حذف گردند.
استاندار اصفهان با تأکید بر پیشبرد پروژه‌های اولویت‌دار با نگاه مسئله‌محور عنوان کرد: همه چالش‌های موجود دارای متولی است که در صورت عملکرد نامناسب آن موجب افزایش نارضایتی در استان می‌شود؛ موتور پروژه‌های نیمه‌تمام باید در استان روشن و به طور جدی دنبال شود.
وی بر ضرورت تقویت حکمرانی میدانی، حذف تشریفات زائد، کاهش مکاتبات و افزایش اقدامات میدانی تأکید کرد و گفت: مدیران نباید مأموریت‌های خود را صرفا در نامه‌ها و مکاتبات خلاصه بدانند؛ مدیرانی که از اتاق خود خارج نمی‌شوند یا در میدان حضور ندارند یا دچار خطای مأموریتی هستند.
جمالی‌نژاد با اشاره به ضرورت ارتباط مستمر با مردم و جهاد تبیین توسط مدیران، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم که جریان‌های مأیوس‌ساز گفتمان پیشرفت را در ذهن مردم آلوده کنند و روابط‌عمومی‌ها نقش بسیار پررنگی در این حوزه ایفا می‌کنند؛ اطلاع‌رسانی دقیق، تبیین موفقیت‌ها و پذیرش ضعف‌ها با تفسیر، تبلیغ و صداقت با مردم ضروری است.
وی با تأکید بر ساماندهی پاسخگویی و پایش مدیران داخلی بیان کرد: ارزیابی عملکرد با دقت و حساسیت بسیار مهم بوده و جدول ارزیابی عملکرد فصلی دستگاه‌ها باید تدوین شود؛ مدیران منفعل و بی‌برنامه جایی در مسیر رشد استان اصفهان ندارند.
استاندار اصفهان با بیان اینکه ماموریت ما پیشرفت است نه توجیه عقب‌ماندگی‌های گذشته، گفت: ما باید تصویر اصفهان را به عنوان یک استان نمونه در مدیریت جهادی و توسعه متوازن در کشور تثبیت کنیم؛ همه ما در این آزمون بزرگ قرار داشته و باید آن را تا آخرین روز مسئولیت خود انجام دهیم.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/968097/حذف-مدیران-منفعل-از-مسیر-رشد-استان-مدیر-اتاق‌نشین-دچار-خطای-مأموریتی-است
بستن   چاپ