پیام سپاهان
عملیات اجرایی طرح آبرسانی به 2 روستا در شرق اصفهان آغاز شد
سه شنبه 6 خرداد 1404 - 16:15:39
پیام سپاهان - مهر / عملیات اجرایی طرح آبرسانی به روستاهای دره شاه‌نظر و زمان‌آباد در شهرستان کوهپایه با هدف تامین آب شرب پایدار و بهداشتی برای ساکنان این مناطق در شرق اصفهان آغاز شد.
عملیات اجرایی طرح آبرسانی به روستاهای دره شاه‌نظر و زمان‌آباد در شهرستان کوهپایه با هدف محرومیت‌زدایی از روستاها و تأمین آب شرب پایدار و بهداشتی برای ساکنان این مناطق آغاز شد.
بازار
در قالب این طرح 1500 متر خط انتقال، 900 متر شبکه توزیع، 50 متر عملیات برق‌رسانی و یک باب مخزن ذخیره آب با ظرفیت 50 متر مکعب اجرا و احداث می‌شود.
اجرای عملیات آبرسانی به روستاهای دره شاه‌نظر و زمان‌آباد بالغ بر 35 میلیارد ریال نیاز دارد که قرار است با مشارکت امور آب و فاضلاب منطقه کوهپایه، فرمانداری و اهالی این دو روستا تأمین شود.
پیش‌بینی می‌شود در صورت تأمین اعتبار به‌موقع، بهره‌برداری از طرح آبرسانی به این روستاها تا پایان سال 1404 آغاز شود. با بهره‌برداری از این طرح، 30 خانوار ساکن در روستاهای دره شاه‌نظر و زمان‌آباد از نعمت آب شرب پایدار و بهداشتی برخوردار می‌شوند.
در حال حاضر آبرسانی به این دو روستا از طریق تانکر سیار انجام می‌شود.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/967718/عملیات-اجرایی-طرح-آبرسانی-به-2-روستا-در-شرق-اصفهان-آغاز-شد
بستن   چاپ