پیام سپاهان - مهر / رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک دستگاه تاکسی با 260 میلیون ریال خلافی در عملیات مأموران پلیس راه خور-جندق خبرداد.
سرهنگ علی مولوی اظهار کرد: مأموران پلیس راه خور_جندق در راستای طرح برخورد با رانندگان خطرساز و توقیف وسایل نقلیه متخلف، با اقدامات هوشمندانه پلیسی موفق شدند یک دستگاه تاکسی که با رفتارهای پرخطر و سرعت غیر مجاز در محورهای مواصلاتی تردد میکرد را شناسایی و نسبت به توقیف آن اقدام کردند.
بازار
![]()
رئیس پلیس راه استان اصفهان افزود: در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد برای این خودرو در سامانههای پلیس به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه ساز و سرعت غیر مجاز، مبلغ 260 میلیون ریال خلافی ثبت شده است.
وی خاطر نشان کرد: برابر تبصره ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به 50 میلیون ریال برسد پلیس راهنمایی و رانندگی مراتب را به مالک خودرو اعلام و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند، خودرو توقیف و از تردد آن جلوگیری خواهد شد.
http://www.sepahannews.ir/Fa/News/967716/تاکسی-با-260-میلیون-خلافی-در-محور-خور---جندق-توقیف-شد