پیام سپاهان
استاندار اصفهان در جمع صنعتگران کاشان:
حل مسائل استان را نباید معطل تصمیمات ملی گذاشت
شنبه 3 خرداد 1404 - 16:29:17
پیام سپاهان - استاندار اصفهان گفت:حل مسائل استان را نباید معطل تصمیمات ملی گذاشت و باید با مشارکت بخش خصوصی آنها را حل کرد.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد، در نشست با جمعی از صنعتگران، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرستان کاشان، با اشاره به شناخت دیرینه خود از ظرفیت‌های این منطقه، تأکید کرد: کاشان یکی از خلاق‌ترین و پرکارترین شهرستان‌های استان اصفهان است که در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، گردشگری و ایجاد اشتغال، عملکردی درخشان داشته است.
وی با بیان اینکه نرخ بیکاری کاشان از میانگین استانی پایین‌تر است، افزود: این دستاورد ارزشمند حاصل تلاش صنعتگران، تولیدکنندگان و کشاورزان این منطقه است که هم در کیفیت و هم در تنوع فعالیت اقتصادی سرآمد هستند.
استاندار اصفهان با اشاره به تجربه مدیریتی خود در سمت‌های مختلف از جمله شهرداری اصفهان، معاونت وزارت کشور و استانداری، تصریح کرد: در سه دهه اخیر، با حجم متنوعی از مشکلات انباشته در کشور مواجه بوده‌ایم که حل برخی از آن‌ها در سطح ملی است؛ اما نباید منتظر ماند و باید برای مسائل حیاتی همچون آب، برق و انرژی در سطح استان تدبیر کرد.
وی از آغاز طرح‌های بزرگی در زمینه تأمین آب از دریا خبر داد و گفت: بخشی از این پروژه‌ها از طریق خط انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان در حال اجراست و برخی صنایع بزرگ استان به زودی به این خط متصل خواهند شد. این مسیر می‌تواند حتی در آینده آب‌رسانی به استان‌های دیگر را نیز پوشش دهد.
استاندار اصفهان همچنین به ظرفیت‌های انرژی خورشیدی در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیش از 5300 مگاوات ظرفیت انرژی خورشیدی در دست اجراست و یکی از پروژه‌های شاخص، توسط یک مجموعه خصوصی با ظرفیت 5000 مگاوات راه‌اندازی شده است، این رویکرد می‌تواند بخشی از بحران انرژی را در استان و کشور برطرف کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت ارتباط مستمر و مؤثر میان بخش خصوصی و بدنه دولت تأکید کرد و گفت: آمادگی کامل داریم تا در نشست‌های شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، موضوعات شهرستان کاشان به‌صورت موردی بررسی و در سریع‌ترین زمان ممکن حل شود، برخی مسائل با گفت‌وگو و پیگیری ساده قابل حل هستند و نباید سال‌ها در پیچ‌وخم اداری باقی بمانند.
جمالی‌نژاد همچنین به اهمیت سرمایه‌گذاری داخلی اشاره کرد و افزود: مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری در نام‌گذاری امسال به عنوان سال تولید و سرمایه‌گذاری، وظیفه‌ ماست که بستر سرمایه‌گذاری در استان را تسهیل کنیم.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/967383/حل-مسائل-استان-را-نباید-معطل-تصمیمات-ملی-گذاشت
بستن   چاپ