پیام سپاهان
رونمایی کاشی زیرلعابی 800 ساله مسجد کله قهرود در موزه باغ فین کاشان | عکس
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - 00:19:10
پیام سپاهان - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان سه‌شنبه شب در حاشیه رونمایی از کاشی زیرلعابی مسجد کله قهرود افزود:این کاشی از زیباترین و منحصربفردترین آثار تاریخی کشور است که 800 سال قدمت دارد و مربوط به دوره ایلخانی است.
امیر کرم‌زاده افزود: این کاشی طی هشت قرن توسط مردم روستای قهرود حفظ شده و اخیرا تحویل میراث فرهنگی شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اظهار کرد:این کاشی در دنیا نظیر ندارد و به لحاظ فنی ،رنگ آمیزی و خط بی نظیر است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان بیان کرد:این کاشی را می توان بطور موقت در موزهٔ های بزرگ دنیا به نمایش گذاشت.
کرم‌زاده گفت:این اثر قابلیت ثبت جهانی دارد و وجود تکنیک کاشی زیرلعابی در 800 سال قبل نشان می‌دهد که در این منطقه دارای تمدن غنی است.
کد خبر 948137 منبع: ایرنا برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی سفر - گردشگری خبر مهم کاشان

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/966081/رونمایی-کاشی-زیرلعابی-800-ساله-مسجد-کله-قهرود-در-موزه-باغ-فین-کاشان-|-عکس
بستن   چاپ