پیام سپاهان
برای پیشرفت دیگران نباید مرتکب دروغ و گناه شویم
سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 12:14:35
پیام سپاهان - امام جمعه اصفهان و نماینده ولی فقیه در استان اصفهان در دیدار با مدیران روابط عمومی شهرداری اصفهان به مذمت گناهان زبان و دروغ و لزوم راستگویی در همه امور پرداخت و گفت: ما تنها باید زیر سلطه خدا باشیم و نباید برای پیشرفت دیگران مرتکب دروغ و گناه شویم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار مدیران روابط عمومی شهرداری اصفهان ضمن تبریک روز روابط عمومی با اشاره به اهمیت کار روابط عمومی‌ها اظهار کرد: اینکه کارهایی را انجام دهید و نام شهرداری را در آن ذکر نکنید درست نیست و هر اداره‌ای که کاری انجام می‌دهد باید روابط عمومی آن به مردم نشان دهد که این اقدامات انجام شده است.
وی با بیان اینکه شهرداری کارهای فراوانی انجام می‌دهد و باید این اقدامات بیان شود و معلوم باشد، افزود: مردم از ادارات و دستگاه‌ها توقع دارند و اگر اقدامات گفته نشود به مجموعه حکومت بدبین می‌شوند.
امام جمعه اصفهان و نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به بعضی اشتباهات در حوزه توسعه پیدا نکردن صنعت برق و اثرات آن بر ناترازی‌ها عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند بسیاری از کمبودها بر اثر تحریم‌ها نیست و به دلیل اشتباهات ما است و این واقعیت دارد.
آیت الله طباطبایی‌نژاد با تاکید بر لزوم بیان اقدامات و دستاوردهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: مردم باید این مسائل را بدانند تا متوجه شوند همین که زیر بار کفر نیستیم ارزش دارد و غنیمت است، چرا که اکنون همه کشورهای عربی در اختیار آمریکا هستند و حیات انسانی ندارند و در واقع مرده محسوب می‌شوند، زیرا تحت نفوذ غیرخدا هستند.
وی افزود: به عنوان روابط عمومی‌های شهرداری این امور را باید برای مردم بیان کنید، زیرا زبان؛ کارهای فراوانی می‌تواند انجام دهد و از نعمت‌های بزرگ خدا است و البته در عین اینکه بهترین نعمت است، می‌تواند بدترین عضو نیز باشد.
عضو خبرگان رهبری به مذمت گناهان زبان و دروغ و لزوم راستگویی در همه امور پرداخت و گفت: ما تنها باید زیر سلطه خدا باشیم و برای پیشرفت دیگران نباید مرتکب دروغ و گناه شویم.
آیت الله طباطبایی نژاد اضافه کرد: گاهی انسان سرّی دارد که نباید بازگو کند و به تعبیر امیرمومنان (ع) سرّ انسان تا زمانی که نزد فرد باقی است اسیر صاحب سرّ است و نباید اسرار را بیان کرد.
وی مسئولیت روابط عمومی را انتقال مسائل و مشکلات عنوان کرد و ادامه داد: روابط عمومی علاوه بر آنکه باید حرف‌های شهرداری را به مردم منتقل کند، باید در عین حال حرف‌های مردم را نیز به مدیران برساند و اگر مردم شکایت و نظری دارند به شهردار منتقل کنند تا از نظر و یا نارضایتی مردم و نواقصی که وجود دارد مطلع شوند.
امام جمعه اصفهان در توصیه‌ای به مسئولین روابط عمومی شهرداری‌ها در خصوص رونق بخشی به مساجد گفت: در محله‌های خود کاری کنید که مساجد آباد شود و علاوه بر اینکه خود در مسجد حاضر می‌شوید، دیگران را نیز تشویق کنید.
آیت الله طباطبایی نژاد خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی ثواب حضور در مسجد دو چندان است، زیرا دنیای کفر می‌خواهد ما و فرزندان ما را از مسجد دور کند و این یک جهاد است که هم خود در مسجد حاضر شوید و هم جوانان را به شرکت در مساجد تشویق کنید، لذا خود را مأمور بدانید که مساجد محله خود را آباد کنید و هر یک باید برای مسجد محله خود کاری انجام دهیم تا مساجد پررونق باشد.
وی تاکید کرد: آرزوی دشمنان از رونق انداختن مساجد است و آن را اعلام کرده‌اند، چراکه فردی که دین دارد تنها با بمب ریختن عقیده خود را از دست نمی‌دهد.
امام جمعه اصفهان افزود: بنابراین بدانید خداوند توفیقی داده تا از مواهب این کار به نفع اسلام استفاده کنید، بنابراین دستاوردها و پیشرفت‌ها را برای مردم به ویژه جوانان بیان کنید.
علی معرک نژاد مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان نیز در این دیدار گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در حوزه روابط عمومی‌ها عنوان و اظهار کرد: به طور کلی ماموریت‌هایی برای حوزه روابط عمومی شهرداری مشخص کرده‌ایم که اولین مأموریت در زمینه تعظیم شعائر دینی است.
وی با بیان سهم بیش از 70 درصدی شهرداری در اجرای برنامه‌ها و رویدادها در سطح شهر گفت: فعالیت‌هایی که انجام می‌شود شامل 69 رویدادی است که در تقویم مناسبت‌ها در حوزه‌های دینی و انقلابی تعیین شده و شهرداری اصفهان، ستادی تحت عنوان ستاد آذین بندی دارد و این 69 رویداد را بر اساس دسته بندی، به صورت مستقیم خود انجام می‌دهد.
مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان اضافه کرد: در تعظیم شعائر یک مورد را اصل می‌دانیم و آن نامگذاری معابر و پویش شهید است و تاکنون 6 هزار معبر در اصفهان به نام شهدا نامگذاری شده است.
معرک نژاد مأموریت دیگر روابط عمومی شهرداری را برگزاری یادواره‌های شهدا عنوان کرد و ادامه داد: به طور متوسط در سال 50 یادواره شهدا در مناطق مختلف اصفهان برگزار می‌شود و علاوه بر این با توجه به اینکه شهرداری‌ها لبه ارتباط با مردم هستند، مأموریت دیگر شهرداری در حوزه جهاد تبیین است.
کد خبر 867741

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/965924/برای-پیشرفت-دیگران-نباید-مرتکب-دروغ-و-گناه-شویم
بستن   چاپ