پیام سپاهان
نهضت بازسازی در سودان نیازمند مهندسان و هنرمندان اصفهانی است
جمعه 26 ارديبهشت 1404 - 22:11:00
پیام سپاهان - سفیر سودان گفت: در نهضت بازسازی کشور خود نیازمند مهندسان، صنعتگران و هنرمندان اصفهانی بوده و از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اصفهان در سودان استقبال می‌کنیم.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، عبدالعزیز حسن صالح در دیدار با استاندار اصفهان با ابراز خرسندی نسبت به حضور خود در این استان، اظهار کرد: شهروندان اصفهانی به استاندار خود بسیار علاقه‌مند بوده و او را فردی فرهنگ‌دوست می‌دانند؛ این باعث خشنودی است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در اصفهان عنوان کرد: اصفهان توانمندی بسیاری در زمینه صنایع و همچنین صنایع‌دستی دارد که با این توانایی خود، از جمهوری اسلامی ایران سخن می‌گوید؛ با گذر از راه‌های اصفهان فرهنگ، هنر و تمدن برای ما تداعی می‌شود.
سفیر سودان با بیان اینکه در آینده نیازمند نهضت بازسازی در کشور خود هستیم، گفت: ما نیاز داریم که هنرمندان، صنعتگران و مهندسان اصفهانی در این امر به ما کمک کنند؛ همچنین از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اصفهان در کشور سودان استقبال می‌کنیم.
وی افزود: در ماه‌های آینده دارای کمیته مشترکی با ایران خواهیم بود و در این فرصت نیز ملاقات‌هایی با سرمایه‌گذاران و تاجران ایرانی خواهیم داشت؛ امیدواریم که در این ملاقات‌ها زمینه توسعه تعامل با اصفهان فراهم شود.
حسن صالح با بیان اینکه در زمینه طلا، کشاورزی و نفت فرصت‌های بسیاری در کشور سودان وجود دارد، تصریح کرد: امیدواریم که این موارد زمینه‌ساز توسعه همکاری‌ها با اصفهان باشد؛ همچنین امیدواریم که قراداد خواهرخواندگی میان شهرهای اصفهان و سودان منعقد شده و رد پای اصفهان در استان‌های سودان دیده شود.
وی با اشاره به حضور یک دانشجوی سودانی در اصفهان بیان کرد: امیدواریم که تعداد بیشتری از دانشجویان سودانی به اصفهان آمده و در زمینه تکنولوژی و صنعت، کسب علم کنند؛ از طرفی با توجه به وجود دو باشگاه ورزشی قوی در اصفهان، امید داریم که جوانان اصفهان و سودان در قالب فعالیت‌های ورزشی با یکدیگر بیشتر آشنا شوند.
مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان نیز ضمن اعلام آمادگی برای توسعه تعاملات با سودان، اظهار کرد: در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی در اصفهان انگیزه بسیاری وجود دارد و دو کشور می‌توانند همکاری‌های بسیاری را در این حوزه انجام دهند؛ آمادگی آن را داریم که در بازه زمانی کوتاهی این اتفاق را رقم بزنیم.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/965139/نهضت-بازسازی-در-سودان-نیازمند-مهندسان-و-هنرمندان-اصفهانی-است
بستن   چاپ