پیام سپاهان - شایانیوز- میکادو یه شیرینی خیلی معروف و پرطرفداره که معمولا در مجالس مذهبی برای پذیرایی مورد استفاده قرار میگیره اما خب اگر این شیرینی رو دوست داشته باشید می تونید اون رو به راحتی توی خونه درست کنید. در این مطلب طرز تهیه شیرینی میکادو مجلسی رو با یه دستور عالی به شما آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو آرد گندم یک لیوان
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری پُر
روغن حیوانی یا کره نصف لیوان
روغن جامد نصف لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
پودر قند یک لیوان
نان بستنی 5 ورق
مغز گردو یا بادام آسیاب شده نصف لیوان
شکلات تخته ای دو بسته
خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر پسته یا نارگیل برای تزئین

طرز تهیه شیرینی میکادو مرحله اول برای درست کردن شیرینی میکادو، ابتدا آرد رو الک کنید و به همراه آرد نخودچی در یک ماهیتابه ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار بدید. آردها رو حدود 15دقیقه مرتب هم بزنید تا تفت بخورن و طلایی رنگ بشن.
مرحله دوم زمانی که بوی خوب آرد بلند شد، ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و روغن ها رو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنید تا آرد در روغن کاملا باز بشه. سپس پودر قند رو داخل این مخلوط الک کنید.
مرحله سوم حالا پودر کاکائو، پودر هل، وانیل و گردو یا بادام آسیاب شده رو یکی یکی به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مخلوط کنید. دوباره تابه رو حدود 5 دقیقه روی حرارت خیلی ملایم قرار بدید و هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم یک لایه نان بستنی رو روی یک سطح صاف بذارید و مقداری از مواد میانی رو روی نان بستنی به طور یکدست پهن کنید. لایه دوم نان بستنی رو قرار داده و با دست فشار بدید تا لایه ها به هم بچسبن. از مواد میانی بریزید و سپس لایه های بعدی رو به شکل لایه اول آماده کنید و نان های بستنی رو روی هم بذارید.

مرحله پنجم وقتی لایه پنجم نان بستنی رو گذاشتید، یک جسم تقریبا سنگین روی میکادو بذارید تا لایه ها کاملا به هم بچسبن و اون رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید.
مرحله ششم در یک ظرف مقداری آب بریزید و روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد. شکلات تخته ای رو در یک ظرف دیگه روی بخار آب ذوب کنید. خامه رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد شکلات ذوب شده رو روی لایه آخر میکادو ریخته و در همه جای اون پهن کنید. در آخر روی میکادو رو با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید و دوباره به مدت 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار بدید تا شکلات ببنده.
مرحله هفتم میکادو رو بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش بزنید. در هنگام بریدن شیرینی حتما از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر بار برش چاقو رو تمیز کنید تا برش ها تمیز و مرتب دربیاد. میکادوی خوشمزه رو در ظرف سرو بچینید و میل کنید. نوش جان.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
+
حقوق زنان، قربانی تأخیر؛ لایحه منع خشونت از مجلس پس گرفته شد الان بخر، بعداً پرداخت کن(BNPL): آزادی مصرف یا دام بدهیهای پنهان؟ نقدی بر عملکرد دولت و رسانهها در فاجعه بندرعباس گافهای پرهزینه رسانه ملی؛ تشدید اختلافات داخلی و تنش در روابط خارجی چالش های آبرو داری از ایران و ایرانی در واتیکان
http://www.sepahannews.ir/Fa/News/965016/طرز-تهیه-شیرینی-میکادو-مجلسی---بهترین-دستور-برای-تهیه-یه-میکادوی-خوشمزه