پیام سپاهان
امضای تفاهم‌نامه ساخت نیروگاه خورشیدی در شهرضا
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 15:05:25
پیام سپاهان - پالایشگاه نفت اصفهان با هدف کمک به کاهش ناترازی انرژی کشور، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت «KPE» چین برای احداث نیروگاه 300 مگاواتی خورشیدی در شهرضا امضا کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پالایش نفت اصفهان، غلامرضا باقری دیزج، مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان در آیین امضای تفاهم‌نامه احداث نیروگاه 300 مگاواتی خورشیدی در شهرضا با شرکت «KPE» چین بیان کرد: تلاش می‌کنیم تا ابتدای سال 1405 فاز نخست این نیروگاه در شهرضا را با ظرفیت 50 مگاوات به بهره‌برداری برسانیم و در آینده ظرفیت آن را تکمیل کنیم.
وی ادامه داد: شرکت «KPE» چین، مجری احداث این نیروگاه، پیش از این سابقه راه‌اندازی 5 گیگاوات نیروگاه خورشیدی در خاورمیانه و کشورهای اروپایی را در کارنامه خود دارد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان اظهار کرد: این پالایشگاه تاکنون در زمینه تولید بنزین، گازوئیل و سایر مشتقات نفتی دستاوردهای ارزشمندی برای مردم و کشور داشته است و در آینده نیز با ورود به حوزه انرژی‌های نو و سبز، در کنار مردم و دولت باقی خواهد ماند.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/964670/امضای-تفاهم‌نامه-ساخت-نیروگاه-خورشیدی-در-شهرضا
بستن   چاپ