پیام سپاهان
مراکز عرضه CNG بدون تاییدیه استاندارد اجازه فعالیت ندارند
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 16:53:04
پیام سپاهان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مهدی مسافر، معاون ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد قزوین در جلسه کمیته نظارت بر فرایند بازرسی جایگاه های عرضه سوخت گاز طبیعی فشرده (CNG) با تاکید بر تأمین امنیت جانی و مالی همشهریان گفت: مراکز عرضه CNG بدون تأییدیه استاندارد، اجازه فعالیت ندارند و براساس ضوابط و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، قبل از شروع فعالیت و راه‌اندازی باید مورد بازرسی فنی شرکت‌های بازرسی تأیید صلاحیت شده توسط سازمان ملی استاندارد ایران قرار ‌گیرند.
وی افزود: برای این مراکز در صورت رعایت نکات ایمنی و فنی، گواهی بازرسی استاندارد برای مدت یک سال برای جایگاه صادر می‌شود.
معاون ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد قزوین با بیان اینکه عدم توجه به موضوع استاندارد و ایمنی جایگاه‌های CNG موجب تهدید جانی و مالی شهروندان است، بر رعایت نکات ایمنی و استانداردسازی و ضرورت بازرسی فنی اولیه و ادواری از جایگاه‌های CNG، تأکید کرد.
در این نشست، موضوعاتی همچون اعلام برنامه ریزی مدون برای بازرسی ها، جلب همکاری جایگاه داران برای استاندارد سازی، تسریع در وصل گاز جایگاه‌هایی که اقدام به رفع نقص کردند، راهکارهای ممانعت از سوخت گیری خودروهای فاقد معاینه فنی، آموزش مسئولان فنی و کارکنان جایگاه‌های CNG، مراقبت و بازرسی مستمر توسط مالکان جایگاه‌های CNG و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
این جلسه به منظور تبادل نظر و ایجاد هماهنگی بیشتر برای بهبود عملکرد جایگاه‌های مذکور با حضور نمایندگان شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه قزوین، شرکت گاز، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نماینده انجمن صنفی جایگاه داران استان و تعدادی از جایگاه‌داران و بدون حضور نمایندگان استانداری در دفتر امور شهری و شوراها و مدیریت بحران استان در محل اداره کل استاندارد استان قزوین، برگزار شد.
کد خبر 2061974

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/963669/مراکز-عرضه-CNG-بدون-تاییدیه-استاندارد-اجازه-فعالیت-ندارند
بستن   چاپ