پیام سپاهان
استاندار اصفهان :
کشف نیمه پنهان اصفهان هدفگذاری آینده جذب گردشگر در اصفهان است
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 17:28:34
پیام سپاهان - استاندار اصفهان گفت:گردشگری اصفهان تنها محدود به میدان نقش‌جهان نیست و کشف نیمه پنهان اصفهان نیز اهمیت ویژه برای جذب گردشگر دارد.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد در چهارمین رویداد ملی گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان با اشاره به ظرفیتهای ناشناخته این شهر، از وجود بیش از 22 هزار جاذبه تاریخی، فرهنگی و معنوی در اصفهان خبر داد و بر لزوم توجه جدیتر به نیمه پنهان این شهر تأکید کرد.
وی با اشاره به برنامه ملی و بین‌المللی و حضور مقامات خارجی از جمله مشاور نخست وزیر اسپانیا بیان کرد: اصفهان جاذبه‌های کمترشناخته شده زیادی از جمله چله‌خانه‌های زیرزمینی، مَدرس تاریخی ابن سینا و آرامگاه ابوسعید ابوالخیر دارد که این اماکن روزگاری محل نیایش و چله‌نشینی عارفان و محل کسب علم بوده‌اند و امروزه به‌ عنوان گنجینه‌های پنهان گردشگری مذهبی و تاریخی شناخته می‌شوند.
جمالی‌نژاد با بیان اینکه نیمه پنهان اصفهان هنوز شناسانده نشده است، افزود: متأسفانه علیرغم شعارهای گردشگری اما، در این حوره ما راه زیادی برای پیمودن داریم.
وی با اشاره به بازسازی مجموعه‌هایی مانند مَدرس ابن سینا که با دشواریهای بسیار انجام شده گفت:، البته معرفی این آثار به درستی صورت نگرفته است.
استاندار اصفهان با انتقاد از کم‌توجهی برخی مسئولان به میراث فرهنگی، خاطرنشان کرد: پیشینه اصفهان به عنوان سه دوره پایتخت ایران (آل‌بویه، سلجوقی و صفوی) و شخصیت بین‌المللی آن، ایجاب می‌کند که استانداردهای حفاظتی و معرفی جهانی این شهر ارتقا یابد.
وی بیان کرد: اصفهان در سال 2006 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام شناخته شد و در فروردین ماه آینده میزبان سازمان جهانی گردشگری خواهد بود که این فرصتها را نباید از دست داد.
جمالی‌نژاد همچنین با اشاره به بازدید مقامات خارجی از جاذبه‌هایی مانند تخته‌فولاد و سی‌وسه‌پل، تصریح کرد: گردشگری اصفهان تنها محدود به میدان نقش‌جهان نیست،حتی مهمانان خارجی با مطالعه کتابهای تخصصی، برای دیدن مکانهایی مانند چله‌خانه‌ها و اماکن تاریخی برنامه‌ریزی می‌کنند.
وی در بخشی از صحبت‌های خود به مشکلات و چالش‌های پیش روی استان، از جمله کمبود برق و ناترازی گاز اشاره کرد و برنامه‌های دولت برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد.
وی گفت: امسال، سال سرمایه‌گذاری در تولید است،اما این شعار نه فقط برای تولید اقتصادی، بلکه برای تولید و تزریق امید، نشاط و اعتماد است.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه برخی مشکلات در حوزه انرژی یک مساله ملی است، افزود: برای حل این مشکل استان به دنبال مستقل شدن و سرمایه‌گذاری پنج هزار و 300 مگاواتی در حوزه انرژی خورشیدی در استان است که با راه‌اندازی پل خورشیدی، بخشی از نیاز استان به برق تامین خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه انرژی خورشیدی یکی از اولویت‌های اصلی استان است، تصریح کرد: با جدیت در حال برنامه‌ریزی برای افتتاح، راه‌اندازی و بهره‌برداری از این طرح‌ها هستیم.
استاندار اصفهان با اشاره به هوش مصنوعی به عنوان دیگر راهبرد های توسعه استان از برگزاری همایش بزرگ راجع به آینده اصفهان و هوش مصنوعی و مشارکت همه اقشار دراین رویداد در هفته آینده خبر داد.
استاندار اصفهان در پایان این نشست، از مسئولان استانی و ملی خواست با تدبیر بیشتر و دوری از مسائل حاشیه‌ای، به سهم اصفهان به‌عنوان شهر موزه‌ زنده آسیا در جذب گردشگر بین‌المللی توجه کنند.
در پایان این مراسم لوح ثبت مهارت تهیه سوهان عسلی اصفهان به عنوان میراث ناملموس اصفهان توسط تولیدکنندگان گز و سوهان اصفهان با حضور استاندار رونمایی شد.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/963464/کشف-نیمه-پنهان-اصفهان-هدفگذاری-آینده-جذب-گردشگر-در-اصفهان-است
بستن   چاپ