پیام سپاهان
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم روز معلم:
دانش آموزان با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 18:06:58
پیام سپاهان - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز شنبه 13 اردیبهشت‌ماه در مراسم گرامیداشت روز معلم که در مدرسه پسرانه «شهیدان حسن و حسین سخنور» برگزار شد، گفت: دانش آموزان عزیز با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند.

به گزارش «ایثار»، فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم و در جمع معلمان و دانش‌آموزان مدرسه پسرانه «شهیدان حسن و حسین سخنور»، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، گفت: همان‌طور که می‌دانید معلمی شغل نیست، بلکه یک رسالت و مسئولیت بزرگ برای افرادی است که قدم در این مسیر می‌گذارند، مثل پیامبران که انسان‌ها را از جهل و تاریکی به سمت نور و روشنایی هدایت می‌کنند.
وی افزود: نقش تربیتی معلمان در تمام دنیا بسیار مهم و تأثیرگذار است، لذا اگر می‌خواهیم کشورمان که شما آینده سازان آن هستید، به رشد و پیشرفت برسد، نقش‌آفرینی دو عنصر مهم است، ابتدا نقش معلمان و سپس نقش والدین که باعث رشد و توسعه کشور خواهد بود. متخصصان تعلیم و تربیت همواره تاکید دارند که توقف رشد و پیشرفت هر کشوری منوط به انکار نقش موثر معلمان و والدین و به خصوص مادران است.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه سیاست‌های دولت چهاردهم و شخص دکتر پزشکیان بر اجرای هرچه بهتر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: رییس‌جمهور بر این نکته همواره تاکید دارند که در این راستا نباید صرفا بر آموزش تاکید شود، بلکه به پرورش نیز باید پرداخت و این امر در مدارس احیا شود.
اولاد قباد تصریح کرد: در حال حاضر دیدگاه دولت چهاردهم در راستای مطالبه به‌حق معلمان است و سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش را بسیار مهم می‌دانند و رویکرد آن نیز به گونه‌ای است که باید تمام سازمان‌ها در اجرای سند بالادستی اهتمام ویژه داشته و نگاه انسان مدارانه به معلمان و دانش‌آموزان داشته باشند.
وی خطاب به دانش‌آموزان گفت: فرزندان من، آگاه باشید که تعداد زیادی شهید، جانباز و آزاده برای حفظ تمامیت ارضی کشور و همچنین برای اینکه یک وجب از خاک ایران به دست دشمن نیفتد از جان شیرین خود گذشتند، لذا رسالت شما که در مدرسه دو برادر شهید درس می‌خوانید بسیار سنگین است، پس با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوید. امروز بنده حامل سلام مهندس اوحدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران هستم و برای شما آرزوی توفیق دارم.
گفتنی است در انتهای این مراسم از معلمان و کادر آموزشی مدرسه شهیدان سخنور تجلیل شد.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/962156/دانش-آموزان-با-خواندن-وصیتنامه-شهدا-با-سبک-زندگی-آن‌ها-آشنا-شوند
بستن   چاپ