پیام سپاهان
14 شهید آموزش‌یار در نهضت سوادآموزی سند افتخار استان اصفهان هستند
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 17:43:35
پیام سپاهان - مدیرکل آموزش‌وپرورش در گردهمایی رؤسا، کارشناس‌مسئولان و کارشناسان نهضت سوادآموزی استان گفت: 14 آموزش‌یار شهید در جریان دفاع مقدس، سند افتخار نهضت سوادآموزی استان اصفهان هستند و مسیر آنان با عزت ادامه دارد.

به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش‌وپرورش در گردهمایی رؤسا، کارشناس‌مسئولان و کارشناسان نهضت سوادآموزی استان با اشاره به عملکرد و دستاوردهای حوزه سوادآموزی اظهار داشت: 14 آموزش‌یار شهید در جریان دفاع مقدس، سند افتخار نهضت سوادآموزی استان اصفهان هستند و مسیر آنان با عزت ادامه دارد.
وی افزود: نگاه ما به سوادآموزی نگاهی علمی، نظام‌مند و آینده‌نگر است؛ فعالیت‌ها و برنامه‌های این حوزه ادامه‌دار، هدفمند و بر پایه اثربخشی اجتماعی طراحی شده است.
نظریان در تشریح آمار و فعالیت‌های این حوزه گفت: در سال 1402، دو هزار و 205 نفر از سوادآموزان ایرانی و 950 نفر از اتباع در سه دوره «سوادآموزی»، «تحکیم» و «انتقال» موفق به قبولی شدند و همچنین در ندامتگاه‌های استان 80 نفر تحت آموزش قرار گرفتند که همه آنان با موفقیت دوره را به پایان رساندند.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان ابراز داشت: در سال تحصیلی 1403 نیز سه هزار و 150 نفر در سه دوره نهضت سوادآموزی جذب شده‌اند و حدود 600 نفر نیز در حال گذراندن دوره انتقال هستند؛ همچنین در حال حاضر 117 نفر در ندامتگاه‌ها مشغول آموزش هستند.
وی از فعالیت دو مرکز یادگیری محلی در شهرضا و سمیرم خبر داد و خاطرنشان کرد: این مراکز حدود 300 نفر سوادآموز را تحت پوشش دارند و کلاس‌های مهارتی نیز هم‌زمان در حال اجراست؛ همچنین 168 آموزش‌دهنده فعال در قالب طرح‌های «محله‌محور» و «مدرسه‌محور» مشغول تدریس هستند.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/961485/14-شهید-آموزش‌یار-در-نهضت-سوادآموزی-سند-افتخار-استان-اصفهان-هستند
بستن   چاپ