پیام سپاهان
پس از یک دوره درمان ناشی از مصدومیت در بازی فوتبال؛
بازگشت دابو به تمرینات سپاهان
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 09:14:24
پیام سپاهان - برایان دابو هافبک فرانسوی طلایی پوشان پس از وقفه‌ای طولانی به تمرینات سپاهان اضافه شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ تمرینات تیم فوتبال سپاهان قبل از مصاف با ملوان بندر انزلی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی پیگیری شد.
در این تمرین برایان دابو، هافبک فرانسوی زرد‌پوشان دیار زاینده‌رود پس از وقفه‌ای طولانی در کنار هم‌تیمی‌هایش به کار با توپ پرداخت تا دست کارترون برای اعمال تغییرات در ترکیب سپاهان بازتر از گذشته باشد.
دابو که در آخرین روز‌های سال 1403 در تقابل با نساجی در قائم‌شهر دچار مصدومیت شد، برای مداوا به کشور خود بازگشت و روند درمان خود را در خارج از ایران دنبال کرد.
پس از شروع تمرینات طلایی پوشان در نخستین روز‌های فروردین سال 1404 عدم حضور دابو و کامارا در تمرینات باعث تعجب اصحاب رسانه و هواداران سپاهان شد.
تیم فوتبال سپاهان شنبه 6 اردیبهشت در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی از ساعت 16:30 در ورزشگاه سیروس قایقران مهمان تیم ملوان بندرانزلی است.

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/960064/بازگشت-دابو-به-تمرینات-سپاهان
بستن   چاپ