پیام سپاهان
مرتضوی در نشست شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور:
همراهی دولت و جامعه خیرین برای ساخت مسکن معلولین/ 4 هزار و 300 نفر با آزمون استخدامی ویژه معلولین جذب می‌شوند
دوشنبه 20 آذر 1402 - 15:18:24
وزارت رفاه
پیام سپاهان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت تمام توان خود را برای ساخت مسکن معلولین با همراهی خیرین به کار گرفته است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در هشتمین نشست شورای مشارکت‌های مردمی با سازمان بهزیستی کشور که با حضور جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی، نمایندگان تشکل‌ها و خیرین کشور برگزار شد، اظهار کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اهتمام خیرین، حوزه مسکن، اشتغال و معیشت خانواده‌های دارای معلول شاهد تحول ویژه ای است.
وی با بیان اینکه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور می تواند تسهیلگر و سیاستگذار حوزه رفاه اجتماعی در کشور باشد، مشارکت های مردمی را یکی از ضرورت های توسعه کشور دانست.
مرتضوی گفت: در سال 1401 حدود 100 هزار فرصت شغلی برای معلولین ایجاد شد و در سال جاری نیز برای اولین بار از طریق آزمون استخدامی 4 هزار و 300 نفر جذب می‌شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تقسیم کار ملی در خصوص ساخت مسکن معلولین اشاره کرد و افزود: خیرین، ورود ویژه ای در موضوع مسکن معلولین دارند و دولت نیز در این زمینه حمایت کننده است.
وی گفت: از محل مسئولیت اجتماعی شرکت های تابعه نیز مبلغی در نظر می گیریم تا این روند شتاب بیشتری بگیرد.
مرتضوی یادآور شد: سازمان بهزیستی کشور می تواند در حوزه ازدواج افراد دارای معلولیت نیز تسهیلگر باشد.
در ابتدای این نشست، اعضای شورا دیدگاه های تخصصی خود را مطرح کردند.
20 آذر 1402 15:03
کد خبر : 329,814
نظرات بینندگان

http://www.sepahannews.ir/Fa/News/801926/همراهی-دولت-و-جامعه-خیرین-برای-ساخت-مسکن-معلولین--4-هزار-و-300-نفر-با-آزمون-استخدامی-ویژه-معلولین-جذب-می‌شوند
بستن   چاپ