پیام سپاهان
بیش از سه هزار و 500 تعاونی در استان اصفهان فعال است
دوشنبه 10 مهر 1402 - 8:33:41 AM
ایرنا

پیام سپاهان- میثم مداحی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعاونی‌های فعال استان اصفهان در حوزه‌های مختلف خدمات، صنعت، کشاورزی و مسکن فعالیت دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: احیای اصول هفت‌گانه تعاون شامل خودگردانی، اختیاری و آزاد، کنترل شورایی دموکراتیک، مشارکت اقتصادی، آموزش و کارورزی، همکاری، توجه به جامعه، موثرترین راه برون‌رفت از مسائل و مشکلات اقتصادی است.

وی افزود: بیش از 10 سال است که در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم و برای پیروزی در این جنگ، باید با تعاون و ازخودگذشتگی اقدام کنیم.
مداحی با بیان اینکه نیاز فعلی جامعه، احیای فرهنگ تعاون و یاری‌گری است، اظهار داشت: تعاونی‌ها بهترین الگو برای مردمی کردن اقتصاد و اقصاد مردمی است.

استان اصفهان دارای پنج میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است که 88 درصد آنها در مناطق شهری و 12 درصد دیگر در مناطق روستایی ساکن هستند.

  چهار درصد از اشتغال کشور با بیش از 54 هزار فرصت شغلی در تعاونی‌های استان اصفهان ایجاد شده است.


http://www.sepahannews.ir/Fa/News/778290/بیش-از-سه-هزار-و-500-تعاونی-در-استان-اصفهان-فعال-است
بستن   چاپ