پیام سپاهان - 272 کیلو مرفین و دستگیری 2 سوداگر مرگ در یکی از محورهای مواصلاتی استان کشف شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ جانشین فرمانده انتظامی استان با اشاره به کشف 272 کیلو مرفین و دستگیری 2 سوداگر مرگ در یکی از محورهای مواصلاتی استان گفت: برای برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر، مأموران فرماندهی انتظامی استان اصفهان با رصد اطلاعاتی و اقدامات هوشمندانه پلیسی از انتقال محموله بزرگ مواد مخدر در یکی از محورهای مواصلاتی استان مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
سردارحسین بساطی افزود: مأموران انتظامی ضمن هماهنگی قضائی به محور مورد نظر اعزام و موفق شدند طی عملیاتی ضربتی یک دستگاه کامیون حامل مواد مخدر را شناسایی و توقیف کنند.
وی با اشاره به این که در بازرسی از این خودرو 272 کیلو مواد مخدر از نوع مرفین کشف شد گفت: در این عملیات 2 سوداگرمرگ دستگیرشدند که با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.